24 April 2013

Kreatif : Gadis Yang Ingin Menjadi Seperti Orang Lain



Assalamualaikum w.b.t

Gadis Yang Ingin Menjadi Seperti Orang Lain.
Orang beritahu dia boleh jadi apa yang dia nak, jadi gadis ini cuba menjadi...
















P/S : Dengan makeup, semua pon bolehhhh.


19 orang comel komen:

BudakVanilla said...

make up effect smua ke 2? wow. .

ejulz said...

pandai dia bersolek.. hehee

Unknown said...

kreatif gila kot . HAHA

Fazlina Ridzwan said...

princess jasmine terbaek!

Unknown said...

cun !

eyka said...

Hebatkan pompuan ni..Eyka dulu ada juga post benda ni..AWESOME gila pompuan ni..Pandai menggunakan makeup... ^_^

Nur Abu Bakar said...

phewwww

Anonymous said...

power ahh haha

Cik Nor said...

mcm2 blh lah..:)

Eymasu said...

cantik nyerr sama plak tu..rasa nak jadi sepertinya..hahha..(^_^)

Unknown said...

terbaiklah! haha.. yg avatar pun dia buat jugak?

Mime MF said...

jd kate middleton..nmpk cute sgt..:)

Dayang Deno said...

pandai makeup boleh lah kan...

Faeytynn Zayn said...

wah cam tak caye je,sume mekap die buat nampak serupe dgn gaya artis tu

Sukma said...

semuanya boleh ubah dgn make up...

Unknown said...

kreatif ada scary merry pun ada

Cik Fie said...

haha pandainya dia makeup :)

Unknown said...

Hebat..tapi buruk pun ada juga..heee.

Unknown said...

siottt. aku buat tah jadi ape.haha