Baca Entry Latest Nie Jugak!

24 April 2013

Kreatif : Gadis Yang Ingin Menjadi Seperti Orang Lain



Assalamualaikum w.b.t

Gadis Yang Ingin Menjadi Seperti Orang Lain.
Orang beritahu dia boleh jadi apa yang dia nak, jadi gadis ini cuba menjadi...
















P/S : Dengan makeup, semua pon bolehhhh.


19 orang comel komen:

❤ Si Budak Vanilla ❤ said...

make up effect smua ke 2? wow. .

ejulz said...

pandai dia bersolek.. hehee

Mazelina Zaini said...

kreatif gila kot . HAHA

Cik Puan Fadli said...

princess jasmine terbaek!

Siti Farhahnis said...

cun !

eyka said...

Hebatkan pompuan ni..Eyka dulu ada juga post benda ni..AWESOME gila pompuan ni..Pandai menggunakan makeup... ^_^

Nur Abu Bakar said...

phewwww

sis92 said...

power ahh haha

Normi Nieza said...

mcm2 blh lah..:)

Eyma su said...

cantik nyerr sama plak tu..rasa nak jadi sepertinya..hahha..(^_^)

Haruno Hana 하나 said...

terbaiklah! haha.. yg avatar pun dia buat jugak?

Mime MF said...

jd kate middleton..nmpk cute sgt..:)

deno said...

pandai makeup boleh lah kan...

Faeytynn Zayn said...

wah cam tak caye je,sume mekap die buat nampak serupe dgn gaya artis tu

Sukma Haron said...

semuanya boleh ubah dgn make up...

Perttzyana Alpah said...

kreatif ada scary merry pun ada

Cik Fie said...

haha pandainya dia makeup :)

Nurul Aini said...

Hebat..tapi buruk pun ada juga..heee.

shasha yacob said...

siottt. aku buat tah jadi ape.haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...