Baca Entry Latest Nie Jugak!

09 January 2013

Tempahan Design Business Card Murah!!




Tempahan Design Business Card Murah!! Business Card nie memang penting untuk memperkenalkan perniagaan kita kan tak kira lah perniagaan offline atau online kepada rakan atau kepada umum. Business Card nie jugak macam melambangkan kita nie amat serius tentang perniagaan yang kita jalankan tue. So baru lah orang akan yakin dengan perniagaan yang kita buat. Ada yang kata meniaga online tak payah business card. Sapa kata? Mai aku nak ketuk pala sat. Usahawan internet lah yang paling penting sekali sebab usahawan macam nie boleh letak link facebook ke dalam business card supaya orang dapat menghubungi anda dengan mudah selain daripada kol. Kan? Sekarang nie kan facebook menjadi salah satu alat untuk customer dan peniaga berhubung rapat. 
Email : fizgraphic@yahoo.com.my
Facebook Hafizzy Aziz --> TEKAN 
WHATSAPP : 0135971979 
CONTOH 1 SIDE BUSINESS CARD / NAMECARD


CONTOH 2 SIDE BUSINESS CARD / NAMECARD


SIZE BUSINESS CARD


KLIK SINI UNTUK SERVICE ROUND CORNER 

TEMPAHAN KAD CUSTOMER DI BAWAH :




12. Design & Printing Business Card #12 (Blogger Edisi 1)
17. Design & Printing Business Card #17 (Blogger Edisi 2)
22. Design & Printing Business Card #22 (Blogger Edisi 3)
25. Design & Printing Business Card #25 (Blogger Edisi 4)
26. Design & Printing Business Card #26 (Blogger Edisi 5)
27. Design & Printing Business Card #27 (Blogger Edisi 6)
28. Design & Printing Business Card #28 (Blogger Edisi 7)
29. Design & Printing Business Card #29 (Blogger Edisi 8)
37. Design & Printing Business Card #37 (Blogger Edisi 9)
39. Design & Printing Business Card #39 (Blogger Edisi 10)
41. Design & Printing Business Card #41 (Blogger Edisi 11)
117. Design & Printing Business Card #117
118. Design & Printing Business Card #118
119. Design & Printing Business Card #119
120. Design & Printing Business Card #120
121. Design & Printing Business Card #121
122. Design & Printing Business Card #122
123. Design & Printing Business Card #123

So marilah usahawan internet atau tidak tempah design namecard/business card anda dengan cantik-cantik dan aku design sampailah anda puas hati. Setiap pertukaran kalau tak puas hati pon tak kena caj pon. Tapi kalau terlampau banyak sangat tukar itu ini sampai 100% kena tukar, memang aku angin sikit lah. hahahaha. Gurau. Meh tempah. Bab harga plak, kita boleh ja deal. Harga cantik2 n murah dari designer lain. :-)


45 orang comel komen:

Leeza dayasari [santai leeza] said...

WOW.. MENARIK ni....

[PCL] said...

nak buat biz card utk blog boleh ?

Emas Putih said...

nak jugak :) free

Maisarah Azmi said...

wow.. smart design

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

apit guna ape ek gambar display cantek sgt tu :)

Hafizzi Aziz said...

@[PCL] boleh ja. mmg amik upah design ja.

Hafizzi Aziz said...

@◕ D Y S H A S A H H I R ◕ Nanti apit ajar. ada cara dia. x sempat nak buat tutorial lg. :-)

cci said...

mockup paling best skali.. ^_^

shidaR said...

berkenan pulak hehee ^_^

careno said...

waa... menarik... mcm nak tempah gak ni...

MaYa MustWany said...

menarik :)

★ Nurul Nadhirah Norsalim ★ said...

good luck! :)

Nurul Ain Atikah said...

kalau print calendar boleh ke? macam hadiah untuk orang calender....

baby comel said...

Cantik. Berkenan la pulak..

Remy hazza said...

comel2 semuanya......

wadud@duad said...

smart bro.. gud luck, pandai ko niage..

nak tnye cikit, beli domain kat mane? aku nak tukar jugak la..

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

Nur Aliya Balqis said...

cantik.apit pakai adobe ke design ni?

MK Syahir said...

tobat smart business card ang buat..nnt aku nak tempah weh!

Nurul Ain Atikah said...

mula dah, bisnes die. :D

Hafizzi Aziz said...

@[PCL] boleh ja.

Hafizzi Aziz said...

@Nur Aliya Balqis haah adobe. :-)

Nurse & Engineer to be said...

mmg tgh cri bisnes card.. tp nk survey dulu :-)

MANZARINA said...

cantik giler semua.... untungla byk idea.... pinjam otak jap leh?..zzz

Anonymous said...

nak tnya, sekotak art card / ivory card brepa ringgit?

bang long

Hafizzi Aziz said...

@Nurul Ain Atikah boleh ja. apa saja nak print size bizcard, boleh belaka.

Hafizzi Aziz said...

@Nur Aliya Balqis haah. adobe photoshop 100%

Hafizzi Aziz said...

@Anonymous bro leh email saya kat apit_afyz@yahoo.com

Anonymous said...

Nk tempah mcm mn? Ada no contact..sy 0139302805

Anonymous said...

Saya nak tempah macam mana.. xde contact no.. Contact saya 0172020543

Anonymous said...

boleh emel sy harga utl bisnes kad ni.tq

amouratrade@gmail.com

IndahSari Collection House said...

Salam.sy berminat nk tempah,cmne ye?
Email sy luv_beutiful@yahoo.com

IndahSari Collection House said...

Salam.sy minat nk tempah cmne ye?tolong email sy luv_beutiful@yahoo.com

Nys Anis said...

hai fiz ,
can u email the quotation to my email ?

hellokittyholics@yahoo.com

I'm looking forward :D

azida naley said...

nak order camne yer...harga brape...n minimun tempahan brape..plz emel azidatul@mohr.gov.my

azida naley said...

nak order camne yer...minimun tempahan brape.plz emel azidatul@mohr.gov.my

Mohamad Afiq said...

Salam..saya berminat nak tempah business card..
Bagaimana nak order?
Email ke mayafiq.bma@gmail.com

Mohamad Afiq said...

Salam..
Bagaimana nak order business card?
Email ke mayafiq.bma@gmail.com

SLE said...

HELLO FIZ..MACAM MANA I NAK TEMPAH ...NOMBOR TAKDE... CAN U PLEASE QUOTE ME bp_boy03@hotmail.com

i nak tempah flyers A4 LA...THANK YOU

mummyarif said...

Alm fiz.blh bg quote harga x di syila.said@yahoo.com utk double sided.tq

Anonymous said...

salam..sy berminat la..nak tempah mcm mana?email sy azur_eyda@yahoo.com. my..tq

Aniq Bukhary said...

Usahawan muda :)

YASMIN said...

salam,blh bg quotation x

double sided full color
kalau tambah matt laminate,spot uv brp

email ke nory_ramli@yahoo.com

TQ

Anonymous said...

saya nak tempah

Azie Abdullah said...

Assalam. Saya nak tempah bis card. Macamana caranya? Email saya azie151977@yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...