Last updated!

13 April 2013

Belut Masuk Ke Dalam Dubur Dan Bergerak Di Dalam Perut





Assalamualaikum w.b.y

IMEJ sinar-X menunjukkan belut dalam perut lelaki itu.

Guangdong : Seorang penagih porno yang menyumbatkan seekor belut ke dalam duburnya terpaksa menjalani pembedahan sepanjang malam selepas binatang itu tersekat. Lelaki dari selatan China itu melakukan perbuatan ganjil itu untuk meniru babak dalam satu filem porno.

Bagaimanapun, lelaki yang belum berkahwin itu terpaksa bergegas ke hospital di wilayah Guangdong dan memberitahu petugas perubatan: “Tolong saya, tolong saya. Belut itu bergerak di dalam tubuh saya.” Pakar bedah akhirnya berjaya mengeluarkan belut lumpur Asia sepanjang satu setengah meter dan berat lebih setengah kilo pada awal pagi semalam selepas menjalankan pembedahan.


“Belut itu hanya cuba mencari jalan keluar. Ia masih hidup ketika kami keluarkannya tetapi mati tidak lama selepas itu.

“Lelaki itu bertindak ***** dan dia bernasib baik kerana tindakannya itu boleh menyebabkan dia cedera parah. Belut mempunyai gigi kecil tetapi tajam,” kata anggota pasukan perubatan itu.

“Kami tahu apa yang berlaku dan lelaki berusia 39 tahun itu akan disoalsiasat berkait dengan kes kekejaman terhadap haiwan,” kata jurucakap polis. - Daily Mail

P/S : Eeee gay! geli geleman.


16 orang comel komen:

Nao Mei said...

eee...macam nak dibuat...membahayakan nyawa sendiri

Oren said...

tu lah .. gatal sangat ..

ingatkan pergi sawah ..

pastu belut tu masuk ..

eeiiii ... geli geli geli ...

Faeytynn Zayn said...

ape ke jadah nye die masuk an belut tu,ish,just sbb nak tiru adegan dlm filem

Solehah Shamsuddin said...

Hahaha padan muka laki tu.wt xbtl, tu la kna cmni

eyka said...

kalau lah belut tu keluarkan tenaga elektrik..Habislah diaaa! DIEE! Hihihihii... Peliikk2 sajjeee...

Paly said...

penah spupu aku masuk gak mase duk mandi kat tali air tapi sempat abang die tarik.. hohoho

blubblub nizam said...

gilo....ape masalah mamat tu, gune belut sumbat kat bontot...lollll....jadah pelik...hahaha

Dear KHY said...

eee geli kot benda dok bergerak dalam perut

Anonymous said...

hmmm,,,klu dh gila porno,,cm tu lh,,apa2 pon leh wt,,,tk piker pjg,,,

Aku Anis said...

eee ==" mati kesudah belut tu

3no gr33ny said...

loya asenye

Shakirah Rosli said...

belut jadik mangsa -..-

Sukma Haron said...

geli ler...

Cik Fie said...

geli =.=

MaYa MustWany said...

doii cian belut tuh..hampir mati lemas dalam badan orang gila xxx macam tuh

Fizi Zaidi said...

cam2 ragam..dh cam x der kerja sngat..