Last updated!

08 April 2013

Serangan Anonymous Menyebabkan Israel Kehilangan 2 Bilion Dolar

Assalamualaikum w.b.t

Kecoh semalam diantara para hackers dunia apabila mereka bergabung menentang semua laman web Israel laknatullah. Alhamdullilah. Memang ramai hackers anonymous anti Israel. Tahun lepas bulan November pon anonymous dah serang. BACA SINI. Menolak kekejaman, keganasan di Gaza. Syukur. Memang ramai aku tengok hacker dari serata dunia menyerang mereka. Ini dipanggil #Opisrael. Patut la hacker2 di facebook mengeluh kepenatan semalam sebab penat berjuang. Syabas ye semua :-) Aku lena semalam. :-) Meluat ngan ABPBH yang lebihkan kulit dari kain.


Breaking News :
Pegawai Israel "Jika Anonymous terus menyerang kami untuk beberapa jam akan datang" Kami akan memotong perkhidmatan Internet di Seluruh Israel.

Breaking News:

Pemerintah Israel mengumumkan secara secara rasmi, Penutupan Sementara BURSA Saham ISRAEL yang berhasil dihentam hacker anonymous ......


Memang dasyat hackers-hackers nie semua. Seronok aku tengok Israel kena hentam kaw2 dengan anonymous. Good job. Hampa semua jangan lupa yang kerajaan Malaysia juga pernah diserang oleh anonymous atas amaran menyekat kebebesan rakyat di alam maya. Masa tu memang aku jadi bangga sebab topeng anonymous kan icon blog www.fizgraphic.com. Hihihi. 
MAP cyber attack paling besar tahun ni --> TEKAN
Laman web Israel yang telah disahkan digodam oleh Hackers dalam #Opisrael

Gov. websites :


Other israeli websites:


Alhamdullilah. Semoga team hackers terus menerus menjahanamkan Israel. Attack depa biar sampai lumpuh terus sistem. Bursa saham mereka dikhabarkan telah jatuh menjunam lewat malam semalam. Banyak anon Indonesia letak nama. Anon malaysia tidak kelihatan. Anon dari Europe banyak sekali attack. Anon dari Turki pon boleh tahan hebatnya menyerang website Israel. 

#OpIsrael
WE ARE ANONYMOUS
WE DO NOT FORGIVE
WE DO NOT FORGET
EXPECT US
TO THE GOVERMENT OF ISRAEL, 
IT IS TOO LATE TO EXPECT US

1 Dunia team anonymous attack. Memang terkapai-kapai lah admin2 web Israel nak handle. Hahahaha. Padan muka. Siap shutdown internet. Kah3. Ini merupakan serangan terbesar yang dilancarkan di alam siber. Syabas hackers! Best nie kalau ada sorang yang betul2 hati kering dan hackers yang betul2 skillfull, bukan takat boleh godam laman web je, tapi boleh godam masuk SCADA system depa pastu kita boleh amik powerplant, nuclear, train system, traffic light system,etc. Wahhh..

P/S : Syabas hackers di seluruh dunia yang berjaya. :-)


28 orang comel komen:

Aina Areen said...

seronok baca sebab kawan aina ada jugak terlibat dengan hack hack Israil ni semalam :) syabas syabas :)

cik azLyzah⊙.☉ said...

padan muke israel..hahahahahhhahaahha (gelak jahat)

Haruno Hana 하나 said...

bagus2 :) good job hackers :) biar padan muka Israel laknatullah tu.. :)

aizu's life said...

TERBAEKK.. Lumpuhkan diorg ngan serangan cmni.. sbb kite x mampu nk berperang.. 'serangan' ni mampu melumpuhkan diorg.. ALLAHUAKBAR!

Cik Yaya said...

terbaik la..good job!!

ct cucubi said...

buat baik dibalas baik.. buat jht.. dpt pembalasan..

hazdnul shafina said...

good job.. hehe.. salute ah.. ^_^ (y)

Nor Sharul Atikah Nor Azlan said...

hackers terbaik.... !!

Normi Nieza said...

hurm..bguslah tu kna hack...

parker said...

blh tahan smpai pkl 4 pg je..

aiman zhafri said...

Sempoi baca psai hack2 nie.. www.fizgraphic.com xbwt tutorial psai hack ka? Hack fb pon jdi la..haha

iAmCekbolat said...

M'sia ade jugak join . tapi entah tak ternampak pun . yg masta masta le kot . tgok group riuh je invite Opsisrael ni .

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

sgt bagus.. kena bt selalu br israel lumpuh

Mieza Jhaa K said...

membanggakan jugak kerja sebagai hacker ni

Cik Fie said...

haha padan muka israel tu :)

ELeEa said...

Alhamdulillah =)

Cheida_Mymee said...

baru da akai mik buan hmpa!! :P

Anonymous said...

Terbaik..

Faeytynn Zayn said...

padan muka Israel,amek kau

Asma Sah said...

Syabas Hackers :) Hahaha ,padan muka ISRAEL !Banyak betul laman web depa kena hack..

Seneorita Baharin said...

mmg terbaekkkk sgt3!!!!! sokonggg..nak share video ni kt fb eyh apit..mmg nice, semoga israel jatuh menjunam junam lagi pasneh....

D i n said...

inilah keybod warrior yg tersejati hehe perang pakai internet :D

deno said...

ghaha... terbaik la... :)

Ahmad Amiruddin said...

padan muka

Anonymous said...

Aku pun masuk jugak ops Israel nie nah link aku hack ..http://www.greenstarpaulins.co.uk/hacked(1).html

Hafizah Alsa said...

good teruslah hancurkan israel.

cik chenta said...

terbaikkk lah hackers ! :D

Sukma Haron said...

good job hackers....