Last updated!

18 July 2009

Black - Aku Rindu Sayang Kamu

10 July 2009

Megan Fox Lelaki ke??


Nie heroin tranformers tue.. Skang nie heboh mengatakan yang megan fox nie lelaki?? HAA!! Giler..aku siap boh wallpaper g kat notebook aku.. Haha.. xkan kot.. tgk pic kat atas.. ada halkom!! emm ntah la.. aku dgr2 die ada ngaku dalam talkshow kat negara diowg time promosi cite transformers..emm nilai sendiri lah ek..

08 July 2009

ReGisTeR sTuDy


++ SeLaMaT MaSoK Ke PoLy BaLeK ++


Kepada bebudak Politeknik Tuanku Sultanah Bahiyah..Kita akan mendaftar Poly x lama lagi..bebudak junior dah masok dah 5 Julai lepas..awal betul diowg masok.. Kepada bebudak yang bawu saja tamat praktikal sesi january lepas,kita daftar 2 Ogos n The Geng Senior lak 3 Ogos.. Untuk keterangan yang lebih lanjuk sila layari website Poly yek..klik link kat BaWaH nie..Thnk you!!

JaNda YaNg DaHaGa

Disini sPaRk ingin MeNceRiTaKaN sebuah KiSaH mengenai seorang JaNDa yang baru sahaja KeMaTiaN suami.... HasNaH seorang JaNDa KaYa yang baru sahaja kematian SuaMiNya akibat KeMaLaNgaN jalanraya. Beliau masih MuDa lagi dan mempunyai PoToNgAn BadAn yang cantik. Sejak kematian suaminya, beliau SeNtiaSa diusik oleh jejaka-jejaka KaMpuNg yang sudah lama MeMeNdaM rasa kepadanya. Namun begitu, Hasnah tidak pernah MeLaYaN kerana pemuda-PeMuDa MeRiNdui kampung tersebut, kerana hatinya masih lagi arwah suaminya... Walaupun.... hatinya BeRaSa
sepi KeTiKa waktu ini. Lebih-lebih lagi di waktu MaLaM ... Rasa sepi HaTiNya tiada siapa yang tahu... Pada SaTu malam, kira-kira PuKuL 2 PaGi.... beliau BaNguN dari katilnya... badannya terasa PaNas....tekaknya TeRaSa haus.... beliau terasa BeGiTu dahaga SeKaLi.


Beliau BaNguN dan keluar dari bilik MeNuJu ke dapur.. sampai di dapur... beliau terus MeMbuKa peti ais dan MeNgaMbiL sebotol air sejuk.... beliau tuang ke DaLaM cawan dan meminumya...
SeTeLaH meminum air tersebut.. beliau kembali kedalam bilik dan tidur semula... Sekian terimakasih, itulah KiSaH seorang janda yang DaHaGa...........

sPaRk PeSaN :: WaHhh..DeNgaN PeNuH KhusYuK HaMpa BaCa YeK!!

07 July 2009

Linkin Park - New Divide Instrumental

Aku nak ShaRe lagu yang agak femes skunk nie..Yeah thats ryte..lagu Linkin Park yang baru tue..New Divide..aku dah penah share ngn korang kan tapi ini iNstRuMeNtaL (karaoke) punya.. Hehe.. Gunakan instrumental lagu nie untuk memantapkan lagi VoCaL korang k.. Sora aku pown dah macam Chester's voice dah..hehe.. DoNt Jelez2 ye.. Lagu nie memang bes..SpaRk suke tol..hehe..sape suka gak?? AngKat taNgaNnnnnNnnn.....

Klik tajuk lagu untuk sedut..Peace!!

Linkin Park - New Divide Instrumental

06 July 2009

Vespa YaNg HeNdaK DiJuaL

SiLa HuBunGi 0195996185 - FaHmieY uNtuK KeTeRaNgaN LaNjuT

aDa SesiaPa YaNg BeRmiNat MaHu MembeLi VesPa Kat aTas nie..Boleh BerHuBuNg DenGaN aKu MeLaLui bLog nie..HaRga BeLom LaGi DiTetaPkaN..NaNti aKu Tnya PemiLiK VesPa Nie..SeCePaT YaNg MuNgKiN..n TheN HaRga BoLeH DiRuNdiNg..

**News ::. RM 4,000
+++ SpaRk PeSan :: SaPa CePaT Dia DaPaT +++

05 July 2009

New EngLisH

Black Eyed Peas - Boom Boom Pow
Sean Kingston - Fire Burning The Dancefloor

Lily Allen - Fuck You Very Much

Lily Allen - Fuck You Very Much

04 July 2009

ShaKe Osak!!

Sony Ericsson Shake w910i yang diidam-idamkan dari dulu dah RoSaK..macibai..Fuck..aku syg hp tue..adoi..osak petang tadi la..aku PeRaSaN pown sebab ptg tadi ada member aku anta msg..aku reply..n then button nak send x bleh tekan..aku ingat xpe lah..aku pown Off la hp tue n then aku On la balek..bila aku try nak KoL plak..button HiJaU x bleh nak tekan la plak..bukan button tue ja..button MeRaH pown x bleh nak tekan gak..so cmna aku nak kol n kalo org kol aku,,aku x leh nak letak la..x ke SiaL kalo jdi cmtue..babi tol la..hp nie dari dulu g buat perangai,,CaMeRa x leh guna la..inbox x leh nak bukak la..macam2 lah..tp lepas aku reset setting die balek dia akan ok tp lain plak jd petang nie..x blh nk guna lgsg..org kol,,aku angkat..aku dgr tp org yang kol tue plak x dgr.. Ingat2 aku,,aku nak JuaL la hp nie tp cam rugi plak..kalo jual brapa sngat la yang dpt..kalo baiki plak..msti mahal..dalam DiLeMa plak..hp nie aku pkai maxis..n lg satu aku pkai celcom..maxis nie untuk membe2 contact..xdak maxis susah la aku..CeLcoM aku lak PriVaTe cket..adoyai..

02 July 2009

Jom Ke Kebun


Pada 2 hari lepas aku ada pegi kebun family aku.. Kebun nie duk kat Teloi.. Teloi tue nama tempat dia.. Memang boleh tahan jugak la kedalaman hutan dia..dalam kawasan Felda.. Emm dari umah aku nak g tempat tue mengambil masa selama lebih kurang dalam 32 minit kot..hehe.. Kalo aku g tempat tue lg sekali confirm sesat punyer..banyk selok2..aku pown first time pegi (tue pown kena paksa pegi ngn mak aku).. Yela kan aku sibuk ngan study aku b4 nie..xda time lah nak pegi jenguk kebun tue.. Pic atas nie sebahagian dari kebun tue..yang atas bukit tue tanam pokok getah..kat bahagian tepi2 tue ada la buah untuk kami petik mkn or sedekah kat org..yang paling x larat petik buah rambutan la..memang banyk la..mcm2 rambutan ada..rmbutan merah..rambutan gading..petik dari pokok trus makan..segar jer asa..hehe..


Kat ats nie pic pokok cempedak..yang gadis tepi pokok tue plak my mom tercinta..hehe.. Mak aku tgh memilih buah mana yang agak2 dah masak.. Macam2 buah jugak la yang ada..manggis ada.. rambutan.. cempedak.. sukun.. emm macam2 lg lah..yang kat kwsan bukit plak pokok getah..bawu ja tanam tue..nnti dah besar..ada lah hasilnya..mak aku la kata..insyaallah..

Bebudak Sekarang

spark!! emm nie pic time aku g tgk wyg citer Transformers Revenge For The Fallen..midnite punyer..kul 12..walaupown dah lewat mlm tapi amai lagi yag g tgk citer nie.. Remaja la yang agak amai..org2 tua nie xda sngat pown.. Yang besnyer,,ada kapel2 nie..ish mak bapak diowg bg plak kuar lewat2 mlm..awek2 yang pakai tudung pown ada gak..kuar ngan jantan.. Bengong tol..citer tue plak abes dalam kul 2.30 pagi.. confirm la balek tue diowg melencong ke tempat lain..tempat mana wallahualam.. Emm ke mana la peginyer mak bapak nie..kang anak dara diowg jadi aper2 kang bawu taw..ish2..Sakit jgk la mata menengok diowg nie duk peluk2..nak peluk pown g la kat tempat lain..nie kat khalayak amai..ingat KL ker..haha..bebudak KL jgn mrh yer..


Spark Pesan ::: Kepada Mak Bapak..jagalah anak dara anda baik2..