Baca Entry Latest Nie Jugak!

06 November 2014

Tempahan Cetak Paper Bag Murah


ASSALAMUALAIKUM W.B.T

Paper Bag
. Paper Bag adalah satu wadah atau bahan yang selalu digunakan sebagai pembungkus untuk pelbagai jenis bahan. Pada zaman moden sekarang, ia telah dimanfaatkan oleh pelbagai jenis perusaahan atau kedai serta syarikat perniagaan di Malaysia dan luar negara sebagai salah satu media untuk mempromosikan perniagaan mereka kepada pelanggan atau khalayak umum dalam menunjukkan status brand atau jenama serta perniagaan supaya terlihat lebih tampak elegan dan profesional.

Paper Bag ini kebiasaannya kita dapat lihat ketika di shopping complex di mana rata orang yang selepas shopping di butik, barang gadget, kasut atau lain-lain yang brand agak mahal. kan? Jika anda seorang yang ushahawan yang berpandangan jauh, adakah tahap logo perniagaan anda hanya di sehelai plastik beg. Yang akhirnya pelanggan akan letak di dalam laci dapur.

Paper Bag merupakan salah satu media promosi yang paling efektif. Jika target market anda adalah wanita, memang sesuai lah anda menempah paper beg ini untuk jenama perniagaan jualan anda. PASTI! Kerana wanita akan menyimpan bag ini dan beg ini akan digunakan lagi dan saya pasti bukan berakhir di laci atau dijadikan plastik sampah dapur.

Secara kasarnya, paper bag sesuai untuk dijadikan media promosi pada perniagaan yang menjalan bisnes butik x kisahlah baju, muslimah, tudung atau sebagainya, kasut, Gadget, dan pelbagai lagi. Penggunaan paper bag sedikit sebanyak akan meningkatkan persepsi positif di mata pelanggan-pelanggan anda.

Harga yang kami tawarkan amat berpatutan dengan kualiti kami yang terbaik. Kami mementingkan kualiti dalam setiap servis perkhidmatan kami. Di bawah telah kami sediakan 6 jenis size paper beg yang boleh anda pilih. Anda boleh menempah minimum hanya 100 pcs paper bag. Cetak Paper Bag dengan kami.








Untuk sebarang pertanyaan boleh menghubungi saya di facebook --> TEKAN atau boleh email saya di fizgraphic@yahoo.com.my


17 orang comel komen:

Amirul Syahnaz said...

murah gila broo...untuk kenduri boleh jugak kan?

amir zahari said...

serius menarik..! utk goodies leh design bg cun2..

Anonymous said...

Betul ke harga beg semurah 0.79 sen,bermakna kurang dari satu sen seunit. Jika betul, kalau saya beli 10,000 unit, harganya hanyalah RM79.00 kan? MURAH MURAH MURAH. Atau pun yang dimaksudkan RM0.79 atau 79 sen. Hati-hati bila iklankan harga ye? Berniaga perlu faham matematik!!!

Anonymous said...

og atas ni xpandai math.
rm0.79 x 10k unit = rm7900 bukan rm79.00!

Anonymous said...

Bendulnyer ko!...hahahaha

Anonymous said...

Weyh kesian orang atas tuu!! Gila pandai math! Kah kah kah!

BROTHERS ADVERTISING said...

saya rase owner blog ni terpula letak RM kt depan harga tu...
klu betul la 1 paper beg harganya 10sen
saya nak order byk ni

Anonymous said...

amboi... suka hati je ckp org tak reti maths.. awak tu yg salah kira. adoi

Anonymous said...

Itulah dia org yg cepat mlatah...sbelom hemtam bisnes org kira btol2..kan malu sendiri..

Anonymous said...

BG no nk whatssap

Anonymous said...

BG no nk whatssap

KUPA_KVertS said...

Ada ambik tempahan utk plastic bag..t-shirt carrier?

shara-z said...

Sy nk cari paper bag yg mcm bungkus pau/waffle tu. Ada buat x? Tlg contact sy. 019-3292998

shara-z said...

Sy nk cari paper bag yg mcm wrap waffle/ pau tu. Ada buat x? Contact me plz. 019-3292998

scha_fadly said...

Boleh wshap tak sbb nak order paperbag 016-9491817

Anonymous said...

Hihihi..0.79 betul la 79sen
Yg kata kurang 1sen tu ditulis mcm ni 0.079..hihihi sape yg x pandai matematik sebebarnya kn? Adoiiiiii sedeyyy..nk ketawa aku dibuatnya

Hajj Touch said...

salam admin...untuk tempahan custom made boleh buat tak? 28cm (tinggi) x 12cm (lebar) x 18cm (panjang)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...