Last updated!

Tempahan


 




TEMPAHAN LOGO COMPANY / BISNES ONLINE
TEMPAHAN TIMELINE FACEBOOK
TEMPAHAN HEADER BLOGSPOT
TEMPAHAN BANNER (GIF)
TEMPAHAN TEMPLATE BLOGSPOT
TEMPAHAN WEBSITE (.COM, .MY)
TEMPAHAN STICKER KERETA
TEMPAHAN BUTTON BADGE

WHATSAPP : 0135971979 

37 orang comel komen:

misz aisya said...

nak tau harge tuk header. :)

Hafizzi Aziz said...

@misz aisya lom bukak tempahan lagi. tak sempat. :-)

Anonymous said...

mmg hrga utk smua item xde lg ea.

Anonymous said...

salam...nak tanya ada tak doodle dalam format a.i?

Cik Aya said...

wan bile nak bukak tempahan nie...nak edit blog ler

Nurul Ain Atikah said...

waa. boleh buat header dalam bentuk flash player tak. gerak2 dan ade action script. teringin#

Nasir Bravo said...

bila agaknya tempahan header /banner dibuka????nk order...!!!!

Trisha Bella said...

salam,
nk tau harga tuk tempahan website

Bahrain Ramlan said...

Tempahan untuk header ngan footer blogger tak de ke?..nak oder..

Anum Shukri said...

Salam..
nak tahu harga untuk header dan tamplate keseluruhan blog..

Nur Adlin Dina Zulkiffli said...

nak tau harga untuk T-shirt..!!

Anonymous said...

assalamualaikum.. macm mana nak oder lukisan kartun baby cute?.. abg_dot

M.Zaki said...

salam fiz, camna nak tempah ni?

M.Zaki said...

salam, camna nak buat tempahan ni? tq

e-fat-thin said...

alhamdulillah...pandai survive! tahniah. hew hew hew. n good luck!

Diyanah Amanina said...

Nak Tempah Header blog :* hehe ~ Kalau dah bukk , inform tau !

Anonymous said...

den nak tempah logo.cam mano.email den anas4471@gmail.com

anasuhana shaklee said...

saya nak tempah bisnes kad dan flyers. boleh emailkan harga kt email sy. suhana_abdullahyi@yahoo.com

anasuhana shaklee said...

saya nak tempah bisnes kad dan flyers. boleh email harga kt suhana_abdullahyi@yahoo.com

salem abd khalid said...

Salam Fiz

Nak tanya harga sticker yang bulat macam atas tu dan min order.

2. Harga flyers utk pelbagai size Min order brp..Blh email kat saya tak salemabdkhalid@gmail.com

Tkasih

Anonymous said...

salam....tolong pm sticker label... 0194401311

Anonymous said...

Salam... tlng berikan detail price utk sticker & flyer ke 017-5322272

Anonymous said...

Salam.. tlg bagi detail price untuk business card 1000 pcs ke 0148173984. Tq

Ady Tengku said...

AsSalamualaikum..
saya nak tau detail utk buat bisnes kad..kalo bole emailkan skali alamat kedai..thanks.. :)

ArkitekJunior@gmail.com

YangQistina said...

salam apit, nak tanya berkenaan posting dalam blog, selalu dapat post yang pelik2 setiap hari bukan dari saya

di bawah saya sertakan link bagi post yang pelik

http://yangrockerina.blogspot.com/2014/10/you-got-more-quality-and-less-spending.html

V for Vendetta said...

Assalam,

Pm senarai harga business card and MOQ.terima kasih..

0194763042

Anonymous said...

assalamualaikum ,,,,,.
nk tempah bisneskad, tlg quote harga kt email. asriana_77@ymail.com
0162550605

Abu Hassan said...

Minta no tlfon utk d hubungi

shania said...

salam. nak tempah bookmark 100++ pcs
pm kami 0136895709 :)

ILHAM WARIS UTARA said...

Assalamualikum..
boleh bagi detail harga untuk bisnes kad
ilhamwarisutara@gmail.com/ whatsapp : 0175084104
Terima kasih.

brader8 said...

salam. ada tak beberapa design flyers tone excel? kalau nak tempah kira mcmcna?
pastu kalau nak tempah stiker lekat kat cermin belakang kereta ada buat jugak ker?
nnt wasap 0192307530
tq. wassalam

brader8 said...

salam.
ada tak beberapa design flyers tone excel? mcmcna nak oder yer dan kiraannya? juga stikere cermin blkg kereta ada buat juga ker?
sila wasap 0192307530
wassalam.

Mat Rahim (puyim) said...

Assalam, sy nak tempah phytoscience bisnes kad dan flyers..dgn design sekali
boleh emailkan ke hasnahy07@gmail.com

Anonymous said...

salam
boleh tolong designkan label produk

email saya.. namyhealthbeauty@gmail.com

Anonymous said...

Saya nak order bunting for prudential takaful.

berapa harga design + bunting ?

Farid
0129747734

Whatsapp please

cik violet said...

dah buka utk tempahan template blog, roger ea. thanks :)

Anonymous said...

assalamualaikum.. saya berminat nak tempah doodle untuk perkahwinan.. tolong email saya amoieqaa@gmail.com..