Iklan Terbaik Bulan Ini!

Baca Entry Latest Nie Jugak!

29 January 2013

Tempahan Design Streamer/Bunting Murah!


Assalamualaikum w.b.t

Aku ada buat gak pasal tempahan streamer atau banting nie. Sapa-sapa nak tempah, boleh terus roger aku. Boleh ke facebook aku atau email aku : fizgraphic@yahoo.com.my  Contoh size, anda boleh lihat di bawah nanti. Tapi kebiasaannya size 2x5 kaki RM45 dan 2x6 kaki RM50 + free design (bergantung pada quantity banyak. design sampai puas hati). Harga boleh ditawar mengikut kuantiti order. Material tarpolin printing gred 1440 dpi beb. 

 Aku rasa aku buat nie harga yang berpatutan dan kebanyakan orang buat design ntah apa2 (kadang-kadang tue tak leh tukar design dan setiap perubahan design ada caj $$ lain plak). Tapi aku buat design sampai la hampa puas hati. Tapi kalau kuantiti banyak, boleh la aku bertimbang rasa design power2. Kalau setakat size 2x2 kaki, xpayah la nak aku design power2 lak. Standard design. Hihihi. Sebab nama pon free design kan. Kena la quantity yang banyak. 

So kalau sapa-sapa duk area Sungai Petani, Kedah, hampa tak payah p kedai suruh diorang design. terus upah kat aku. Aku design sampai puas hati, printing siap dan hantar face to face. Yang mana duk jauh plak, boleh jaa kalau nak order gak. 1 Malaysia boleh termasuklah Sabah dan Sarawak. Lagi mudah kan. :-)
STANDARD SIZE STREAMER/BUNTING TARPOLIN (WITH PIPE @ WOOD) 


ROLL UP WITH ALUMINIUM
PLASTIC ROLL UP 
SYNTHETIC MATERIAL 1440 DPI
FINISHING  MATTE @ GLOSSY
SIZE 2.5 FT X 6.5 FT


BUNTING WITH X-STAND
SYNTHETIC MATERIAL 1440 DPI
FINISHING  MATTE @ GLOSSY
SIZE AVAILABLE :
2 FT X 6 FT


BUNTING WITH T-STAND
SYNTHETIC MATERIAL 1440 DPI
FINISHING  MATTE @ GLOSSY
3 SIZE AVAILABLE :
2 FT X 6 FT  |  2.5 FT X 6 FT  |  2 FT X 7 FT



BUNTING WITH PVC PIPE
SYNTHETIC PAPER MATERIAL 1440 DPI
FINISHING  MATTE @ GLOSSY


CONTOH DESIGN CUSTOMER YANG DAH TEMPAH

6. Design & Printing Streamer #6
7. Design & Printing Streamer #7
8. Design & Printing Streamer #8


16 orang comel komen:

yangbaik said...

erk.... banting apakah 9 februari itu?
cantik2 semuanya... nanti dalam perancangan nak wat bisnes gak nieh... :)

syiela said...

best sekali banner kawen kat bawah tu.. neelofa dgn apit lg :)

Nadia Johari said...

orng kaya dah ni..sebb tu banner kwin ngn nealofa..hehe

alyn amalyn said...

banner yang bawah sekali tu comel..neelofa tu..:D

Azza Afdzal said...

kelas kau ek apit ngan neelofa hahaha

Solehah Shamsuddin said...

bila siap tgk sume banting ni, skrol bwh terjumpa la banting kawin doodle warna ungu tu. eh spe lak yg kwin ni, skali tgk apit n neelofa. siap ada tarikh tu.haha :D kenapa tarikhnya 9 februari? :p

Solehah Shamsuddin said...

bila siap tgk sume banting ni, skrol bwh terjumpa la banting kawin doodle warna ungu tu. eh spe lak yg kwin ni, skali tgk apit n neelofa. siap ada tarikh tu.haha :D kenapa tarikhnya 9 februari? :p

Remy hazza said...

cantik sangat semua design...jelas dan clear..... nampak dari jauh....

Shida Radzuan said...

wahhh..nice :)

khairul hassan said...

aku punya bila mau siap daa

! Nabihah Zainal ! said...

wahhhh, yg last tu moga termakbul. nanti kalau btul2 jadi, jgn lupe ajak ye ^^

aimaniman said...

Kalau area kl / selangor?
Sekolah akak biasanya nak sama antara banner ngan cover buku program... yg geram, sykt buat banner tu p emel soft copy banner dlm fail pdf., jd x bleh edit...
Ada idea?

MK Syahir said...

nak tempah awek sorang 2 ada x bro?hahaha

zafira othman said...

mula terasa nk jdi graphic designer gak. tpi malas. haha

Ct Noraishah said...

Wahhh..cantiknya banner perkahwinan tu. sweetnya :)

NOOR HASHIMA ROSIRI said...

Mcmna nk buat tempahan ni? Kedai kt mna? Please contact me 0125036961/puan shima

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...