Baca Entry Latest Nie Jugak!

15 January 2014

Tempahan Design Tag Brand Card



Assalamualaikum w.b.t

Okay untuk bahagian ni aku bukak untuk tempahan card berbentuk petak.. Ada jugak 5 jenis bentuk yang berlainan.. Untuk card ni untuk dijadikan label atau tag brand untuk pakaian atau shawl. Aku nak memudahkan peniaga-peniaga pakaian, tudung atau segala jenis pakaian di luar tu tak kira lah peniaga online atau offline untuk mengembangkan lagi brand pakaian anda sendiri di tag.

FREE DESIGN + FREE POSTAGE









Untuk mengetahu dengan lebih lanjut mengenai tag ini dan sebut harga saya, boleh inbox/pm saya di facebook rasmi saya --> Hafizzy Aziz atau email ke fizgraphic@yahoo.com.my


7 orang comel komen:

Azhafizah Md Nor said...

okay..makin best printing service :)

intan nasir said...

masih bukak ke unt order ?

Nor Asmahan Abdul Kadir said...

Hubungi saya no 0193324665. Kuantiti, kos, tempoh tempahan label baju lelaki ( zafir & zamri) . tk

najwazeramokhtar said...

Salam. Ade lg ke ni? Bole bg no wasap?

VES Eng. said...

Bos, kalau nak order 200 pcs tudung punya tag bole? Email saya details, yuzie_s@yahoo.co.uk

Ms Nebby said...

ni besi punya ke

Ms Nebby said...

ni besi punya ke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...