Baca Entry Latest Nie Jugak!

04 July 2009

ShaKe Osak!!

Sony Ericsson Shake w910i yang diidam-idamkan dari dulu dah RoSaK..macibai..Fuck..aku syg hp tue..adoi..osak petang tadi la..aku PeRaSaN pown sebab ptg tadi ada member aku anta msg..aku reply..n then button nak send x bleh tekan..aku ingat xpe lah..aku pown Off la hp tue n then aku On la balek..bila aku try nak KoL plak..button HiJaU x bleh nak tekan la plak..bukan button tue ja..button MeRaH pown x bleh nak tekan gak..so cmna aku nak kol n kalo org kol aku,,aku x leh nak letak la..x ke SiaL kalo jdi cmtue..babi tol la..hp nie dari dulu g buat perangai,,CaMeRa x leh guna la..inbox x leh nak bukak la..macam2 lah..tp lepas aku reset setting die balek dia akan ok tp lain plak jd petang nie..x blh nk guna lgsg..org kol,,aku angkat..aku dgr tp org yang kol tue plak x dgr.. Ingat2 aku,,aku nak JuaL la hp nie tp cam rugi plak..kalo jual brapa sngat la yang dpt..kalo baiki plak..msti mahal..dalam DiLeMa plak..hp nie aku pkai maxis..n lg satu aku pkai celcom..maxis nie untuk membe2 contact..xdak maxis susah la aku..CeLcoM aku lak PriVaTe cket..adoyai..

0 orang comel komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...