Iklan Terbaik Bulan Ini!

Baca Entry Latest Nie Jugak!

26 July 2014

Freebies Cartoon Aidilfitri 2014




ASSALAMUALAIKUM W.B.T

Wahh yang biru besau kemain. Yelah raya tahun ni baju raya aku kaler biru ngan isteri tercinta. Plan nak pakai kaler Pink, tapi macam jambu sangat. Dah la aku ni hensem, satgi orang kata aku gay. Hahaha. Kat bawah ni ada banyak kaler yang aku buat, nak amik boleh la amik. Kot nak guna buat e-card ke apa ke. 








Kesempatan ini aku nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILIFITRI MAAF ZAHIR & BATIN kepada semua pengikut setia blog fizgraphic ni. Kot ada salah silap dalam blog ni, harap diampunkan. Terima kasih sebab sentiasa menyokong hasil kerja Fizgraphic Enterprise. Sekian. Salam satu sama. :-)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...