Last updated!

28 February 2013

Tutorial Facebook Harlem Shake

Assalamualaikum w.b.t

Tadi aku ada tengok kat facebook, pasal video buat Harlem Shake di Facebook. Aku pon taktaw apa yang style sangat Hrlem Shake nie sebab menari ntah apa2. Maybe nak lawan Gangnam Style kot. Mat Saleh kan takmau jatuh. Hihihi. Pedulikan tue semua. Aku nak ajar camna nak buat button facebook yang belah atas kiri syg tue bergerak-gerak macam harlem Shake. Style gak. Jom kita try. credit to : www.mrevilsakura.com

UPDATED : TESTING DI BLOG KITA PON BOLEH JUGAK! STYLE!
JANGAN LUPA BUKAK SOUND SPEAKER!

1. Fisrt sekali masuk dulu Facebook kita. Log in okay.
2. Then di keyboard tekan button F12
3. Pilih Console. Ada tak? Macam bawah ni.

4. Then hampa copy semua scipt bawah nie :
javascript:(function(){function c(){var e=document.createElement("link");e.setAttribute("type","text/css");e.setAttribute("rel","stylesheet");e.setAttribute("href",f);e.setAttribute("class",l);document.body.appendChild(e)}function h(){var e=document.getElementsByClassName(l);for(var t=0;t<e.length;t++){document.body.removeChild(e[t])}}function p(){var e=document.createElement("div");e.setAttribute("class",a);document.body.appendChild(e);setTimeout(function(){document.body.removeChild(e)},100)}function d(e){return{height:e.offsetHeight,width:e.offsetWidth}}function v(i){var s=d(i);return s.height>e&&s.height<n&&s.width>t&&s.width<r}function m(e){var t=e;var n=0;while(!!t){n+=t.offsetTop;t=t.offsetParent}return n}function g(){var e=document.documentElement;if(!!window.innerWidth){return window.innerHeight}else if(e&&!isNaN(e.clientHeight)){return e.clientHeight}return 0}function y(){if(window.pageYOffset){return window.pageYOffset}return Math.max(document.documentElement.scrollTop,document.body.scrollTop)}function E(e){var t=m(e);return t>=w&&t<=b+w}function S(){var e=document.createElement("audio");e.setAttribute("class",l);e.src=i;e.loop=false;e.addEventListener("canplay",function(){setTimeout(function(){x(k)},500);setTimeout(function(){N();p();for(var e=0;e<O.length;e++){T(O[e])}},15500)},true);e.addEventListener("ended",function(){N();h()},true);e.innerHTML=" <p>If you are reading this, it is because your browser does not support the audio element. We recommend that you get a new browser.</p> <p>";document.body.appendChild(e);e.play()}function x(e){e.className+=" "+s+" "+o}function T(e){e.className+=" "+s+" "+u[Math.floor(Math.random()*u.length)]}function N(){var e=document.getElementsByClassName(s);var t=new RegExp("\\b"+s+"\\b");for(var n=0;n<e.length;){e[n].className=e[n].className.replace(t,"")}}var e=30;var t=30;var n=350;var r=350;var i="//s3.amazonaws.com/moovweb-marketing/playground/harlem-shake.mp3";var s="mw-harlem_shake_me";var o="im_first";var u=["im_drunk","im_baked","im_trippin","im_blown"];var a="mw-strobe_light";var f="//s3.amazonaws.com/moovweb-marketing/playground/harlem-shake-style.css";var l="mw_added_css";var b=g();var w=y();var C=document.getElementsByTagName("*");var k=null;for(var L=0;L<C.length;L++){var A=C[L];if(v(A)){if(E(A)){k=A;break}}}if(A===null){console.warn("Could not find a node of the right size. Please try a different page.");return}c();S();var O=[];for(var L=0;L<C.length;L++){var A=C[L];if(v(A)){O.push(A)}}})()
5. Dah copy semua script atas nie? Paste (CTRL+V) di ruangan console tadi.
6. Lepas paste tadi hampa tekan ENTER.

7. LOOK! Facebook hampa akan Harlem Shake buat seketika. :-)


GOOD LUCK!


Gambar-gambar Jejambat Runtuh Dekat Cyberajaya

Assalamualaikum w.b.t

Alamak. Runtuh lagi ka. Malaysia memang kerap runtuh ke apa nie. Salah struktur tanah atau salah kontraktor atau salah kroni. Aku rasa lah kan, salah kroni sebab banyak sangat rasuah. Tue pasal asyik runtuh sana sini ja. Yang bahayanya rakyat. Terok sangat dah Malaysia nie. Aku taktaw dah nak kata apa. Bila la nak tukar kerajaan nie. Aku dah muak dah ngan sistem pemerintahan camnie. Kalau lepas tukar, kerajaan baru pon haprak jugak, kita tukar plak kerajaan yang lain. Sedih tengok negara camnie. Huk3. Jom kita layan dulu gambar-gambar Jejambat yang runtuh di Cyberjaya. 


Dikhabarkan oleh pengguna media sosial di facebook, jambatan ini runtuh pada pukul 2.30 petang tadi. Punca runtuhan pulak dikatakan : 
Untuk makluman semua, jambatan tu dibina dan diselenggara oleh PKNS, khabarnya ada berlaku pemendapan tanah.. dan PKNS terpaksa tutup laluan jambatan tu hasil dari perbincangan dengan pihak LLM. Sebelum jambatan tu runtuh, cable TNB yg supply kat kilang Q CELL tu dah hampir nak teputus disebabkan tanah kat area tu mendap lagi lepas repair..hari ni tiba-tiba jambatan tu betul-betul runtuh.Difahamkan juga tempat itu memang bekas lombong,kebarangkalian pemendapan tanah boleh berlaku
Nah aku bagi sekali ngan video sekali. Macam biasa, berita dari TV3 suku.


P/S : Nasib baik takda nyawa yang melayang. Alhamdulillah.

 UPDATED!! KOMEN TERBAIK UNTUK ENTRY NIE!


Photographer Yang Menempah Maut Nie

Assalamualaikum w.b.t

Anaconda adalah spesis ular yang tidak berbisa namun begitu mempunyai tenaga dan tubuh yang besar berbanding dari ular-ular yang lain. Ia adalah salah satu haiwan yang paling di takuti. Tapi seorang jurugambar ini sungguh berani merakamkan gambar haiwan ini secara dekat. Memang giler dan boleh menempah maut.


Franco Banfi penyelam Swiss pergi ke rantau Mato Grosso Brazil untuk merakamkan kejadian yang menakjubkan ini secara dekat, ular Anaconda yang sangat besar dalam habitat semulajadi mereka. 
Saksikan lagi gambar-gambar di bawah ini. Ia berada hanya beberapa inci di bawah permukaan air dan bersedia untuk menyerang - dan korang takkan sedar ia berada di bawah permukaan air.

Imej-imej yang luar biasa menunjukkan ular yang besar 26 kaki (lapan meter) anacondas Mato Grosso di Brazil mencari mangsa. Dirakamkan oleh penyelam berani dan peminat ular iaitu Franco Banfi, 53, yang menyertai binatang ini dalam habitat semulajadinya dengan hanya bersenjatakan kamera.

P/S : Setakat lembu sekor dua, senang jer dia nak NGAP nie. Hihihi.


Model Baru Samsung. Skrin Boleh Melentur!

Assalamualaikum w.b.t

Memang dasyat keluaran Samsung yang terbaru nie. Aku tak pasti yang produk nie dah keluar atau ini baru prototaip dulu dari abang Samsung kita. Pangil abang dah sebab Apple dah nak mula gigit jari sebab kena tinggal 5 tiang oleh Samsung. Hahahahaha. Samsung kini dikatakan sedang mendahului Apple dari segi teknologi skrin. So Apple, lepas ni you tiru, you plak kena saman. Hihihi. Hari tue Samsung dah kena saman. Main lah saman2 yang penting kami dapat menikmati kecanggihan prosuk kedua-dua brand ini. Hihihi. Di YOUM Flexible Convention Samsung telah memaparkan skrin teknologi baru dengan kebolehan boleh MELENTUR!!!!

Jom kita layan gambar dulu. Hihihi. Excited la plak aku dengan produk nie.

Gila lah. Tak terpikir langsung yang depa boleh buat skrin melentur camnie. Ohh dunia. Semakin canggih. Maybe lagi 10 tahun, semua skrin duk atas angin ja. Macam cerita Iron Man tue. Tapi aku dengar-dengar Apple tengah buat jenis tue. Orang panggil hologram. Apple ke Nokia ntah la. Nokia? Nokia dah ketinggalan agak belakang sekarang. Now turn tue Samsung n Apple menunjukkan kepakaran membina gadget2 canggih untuk penduduk manusia di muka bumi nie. Hahahaha. Jom layan video lak kat bawah.



P/S : Sebenarnya hp canggih nie tak la penting sangat bagi aku sekarang. Yang lagi penting sekarang, nak beli umah tahun nie. Gadget2 aku nak pejam mata ja. Huhuhu. Syukur la aku dah ada Galaxy Tab. :-)


27 February 2013

Objek Harian Di Bawah Mikroskop Yang Sangat Pelik

Assalamualaikum w.b.t

Kalau hampa nak taw kan, kita nie dikelilingi dengan raksasa taw tak. Cuma size tue kecik ja xdapat lihat dengan mata kasar. Kalau besar kan, aku rasa semua pakat lari lintan pungkang dah. Gambar-gambar dibawah merupakan gambar-gambar yang telah dizoomkan sehingga berjuta-juta kali oleh mikroskop.. So memang x logik kalau kita tengok dengan mata kasar kita. Gambar mana yang menjadi kegemaran hampa? Hahahahaha. 


BERUS MASKARA


BULU BERUS GIGI


BENANG PADA BAHAGIAN MATA JARUM


BULU MATA MANUSIA YANG DIZOOM 50 KALI


BUTIRAN KOPI SEGERA


COKLAT


HARD DISK KOMPUTER


DARAH BEKU


FLOS GIGI YANG TELAH DIGUNAKAN


DEBU YANG DIBESARKAN SEBANYAK 22 JUTA KALI


GARAM DAN LADA HITAM


PERMUKAAN CD


GULA KASAR DAN GULA HALUS


JAHITAN LUKA PADA BADAN SEEKOR ANJING


JERSI BOLA SEPAK


KAPILARI DARAH YANG TERPECAH


SEEKOR KUTU PADA BADAN MANUSIA


KUTU PADA BADAN KUCING



LALAT


LARVA SEEKOR LANGAU


TAHI TELINGA PADA PENCUNGKIL TELINGA


TAHI TELINGA


TALI GITAR

P/S : Macam predator lak tengok kutu kat badan kucing. Nasib baik aku tak minat kucing. Hahaha. 


4 Kesilapan Tentang Kuruskan Badan

Assalamualaikum w.b.t



FAKTA 1
Ramai yang keliru antara kuruskan badan dengan hilangkan berat badan. Anda sebenarnya perlu hilangkan lemak dan bukan berat badan anda. Tak kisah jika berat badan anda sehingga 100kg pun tetapi jika anda slim dan solid ianya tak jadi masalah! Jika anda bersusah payah menghilangkan berat badan maka sebenarnya anda sibuk membuang air dari dalam badan anda sendiri. Anda dehydrated tubuh anda sendiri dan ianya amat tak sihat untuk anda!


FAKTA 2 
Diet Ekstrem Karbohidrat! Anda harus faham bahawa diet ekstrem karbohidrat ini bukan menguruskan anda TETAPI mencuri tenaga lebih dari lemak yang sepatutnya. Jika anda mengamalkannya anda akan hilang tenaga berlebihan dan yang paling tak bestnya adalah anda juga akan makan berlebihan bila perut anda dah memang tak boleh menahan lapar lagi!


FAKTA 3
Bersukan secara melampau. Tubuh anda akan terperanjat seandainya anda tiba-tiba bersukan atau melakukan aktiviti secara heavy dari biasa. Bangun dari tidur anda akan rasa sengal-sengal dan sakit sendi dan otot pula. Untuk kurus anda tak perlu melakukan aktiviti sukan melampau sehingga 3-4 jam sehari. Fuhhh!!! Atlit pun kalah!


FAKTA 4
Berlapar dari makan apa sahaja! Ini adalah tindakan yang kurang cerdik, bahaya dan tak berkesan pun! Andai kata anda berjaya kurus, anda akan kelihatan seperti mumia kerana anda kurang semua zat dari makanan yang sepatutnya tubuh anda miliki! Sedang anda berlapar sehingga lewat malam dan apabila anda masuk tidur dengan perut kosong asid perut anda pula akan menghakis perut anda. Tambah pula lagi penyakit!


P/S : Apa-apa pon aku susah sangat nak diet. Sebab aku suka makan banyak. Hoho.


Senarai Peserta Big Giveaway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool

Assalamualaikum w.b.t

Alhamdulillah. Selesai akhirnya Big GA yang dianjurkan oleh kami berlima iaitu penaja terbesar Cikgu Fizi dan aku sendiri Fizgraphic, Emas Putih, DuniaShida dan AimanCool. Selamat hari jadi kepada Cikgu Fizi ye pada 26hb Februari 2013. Moga dipanjangkan umur. So kepada para peserta, jom kita tambah follower masing-masing sementara kita tunggu keputusan pemenang. Sapa lah yang bertuah tue kan. Keputusan akan diadili dengan penuh adil. Kami akan check satu persatu peserta yang tidak mengikuti syarat yang tidak ditetapkan. So nantikan keputusan pemenang nanti okay! Good Luck semua!

1. http://www.syuhadasalleh.my/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
2. http://anirahazuri.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
3. http://zamani84.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
4. http://myrahthesamurai.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi.html
5. http://armifdesign.blogspot.com/2013/02/giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
6. http://www.paly.my/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
7. http://warnawarnigadiskidal.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
8. http://fakhruru.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
9. http://sheisdibaa.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
10. http://kakikerja.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
11. http://www.opzzpinky.my/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
12. http://aswanazmy.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
13. http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
14. http://aqoustica.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
15. http://www.erazfadli.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
16. http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
17. http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
18. http://kisahhatiekah.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
19. http://aindonashi.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
20. http://tiefiqs34.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
21. http://wanidina01.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
22. http://julymasquerade.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
23. http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
24. http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
25. http://chocolatesunshinedanbo.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgufizi-fizgraphiccom.html
26. http://everybloghavetheirownstory.blogspot.com/2013/02/current-chapter-big-giveaway-by.html
27. http://www.cikfie.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
28. http://heartdairies.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
29. http://msyahadi.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
30. http://www.mohdzuhri.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
31. http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
32. http://kesahsigadis.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi.html
33. http://zakie11.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
34. http://diarijejakahangat1.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
35. http://www.fatindiana.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
36. http://dyshasahhir.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
37. http://www.mujadafewa.my/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
38. http://msvelentine.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
39. http://setiasmile.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
40. http://jejarimenaiplaju.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgufizi-fizgraphiccom.html
41. http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
42. http://natashaizzaty.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
43. http://ezzatie-ezzatie.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
44. http://norossakinah.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgufizi-fizgraphiccom.html
45. http://musicloveanisa.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
46. http://apple-sourz159.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
47. http://sitizawiah95.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
48. http://akelkiwanaekan.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
49. http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
50. http://ainilittlesweet.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
51. http://itsmetira.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
52. http://www.nurulazieyan.my/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
53. http://nazwww.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
54. http://zatieylicious.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
55. http://ohthrillers.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
56. http://www.santaileeza.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
57. http://hafizatulasyrinz.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
58. http://sleepingdaydreamer.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
59. http://www.ieyzartdsyahieyr92.my/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
60. http://eyraofficial.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
61. http://studentkecik.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
62. http://thoreeqmemories.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
63. http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
64. http://wonderfullife911.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
65. http://www.aisyahhumaira.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
66. http://kehidupancalonupsr.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
67. http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
68. http://afiekoreanlovers.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
69. http://justforfund.blogspot.com/2013/02/ig-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
70. http://izzam4eva.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
71. http://anisa-mylife.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
72. http://kehidupancalonupsr.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
73. http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
74. http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
75. http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
76. http://hairulizacontestga.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
77. http://gadiskecik.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgufizi-fizgraphiccom.html
78. http://maisarahmyblog.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
79. http://miseyz.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
80. http://ilovecontestandgiveaway.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
81. http://www.shahrildotcom.my/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
82. http://www.farahshahirah.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
83. http://penaislam2u.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
84. http://bahasamuara.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
85. http://www.miramashimaaru.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
86. http://nurulnadhirahnorsalim.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
87. http://maszull.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi.html
88. http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
89. http://asmaintheblog.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
90. http://zulhaimiokje.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
91. http://sallyyatiey2494.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
92. http://budakpendekberblogging.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
93. http://yayaonly.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
94. http://ahmatdaughters.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
95. http://aireynhistorylife.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
96. http://chibipikachu.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
97. http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
98. http://www.peachyrism.my/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
99. http://quraistory.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
100. http://diariaida.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
101. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
102. http://www.azhafizah.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
103. http://jmbelog.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgufizi-fizgraphiccom.html
104. http://jarijariberry.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
105. http://jijahcomey.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
106. http://sweetlyorange2.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
107. http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
108. http://www.aingraphic.my/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
109. http://mymymushie.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
110. http://amad-jalanan.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
111. http://cikgufaizcute.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
112. http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
113. http://nyteamlife.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
114. http://miszrockers.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
115. http://mylovely-fieda.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
116. http://sofyanah.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi.html
117. http://nonontruestory.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
118. http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
119. http://www.sweetsour93.my/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
120. http://misschillax.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
121. http://adiezaff.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
122. http://cintaitupasti.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
123. http://tehaalarh.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
124. http://justforcontest.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
125. http://iweaiyraa.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
126. http://qaleshyaumairah.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
127. http://yangbaik.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
128. http://haziatiatiey.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
129. http://mimifaziana.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
130. http://sna-aai.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgufizi-fizgraphiccom.html
131. http://nostra-fabula.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
132. http://www.mizruha.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
133. http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu.html
134. http://irapunyela.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
135. http://gadisbibirseksi.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
136. http://ain-nadia.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
137. http://diaryismah.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
138. http://ikajohans.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
139. http://www.nurzulaihaziz.my/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
140. http://art0704.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic_14.html
141. http://selamanya-dihati-ku.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
142. http://akmanakmenang.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
143. http://fynazshamz.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
144. http://amirulhakim1996.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
145. http://mawardiyunus.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
146. http://nabila-aziz.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
147. http://mrsteddybearlover.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
148. http://inazalina.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
149. http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
150. http://domokungiler2.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
151. http://nono-hakuren.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
152. http://cuty-petuty.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
153. http://www.nazlyizan.my/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
154. http://www.ieta.my/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
155. http://belognoordiana.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
156. http://hijaugreen91.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
157. http://kisahhatiaida.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
158. http://zitaomar.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
159. http://ilia-asya.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgufizi-fizgraphiccom.html
160. http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
161. http://www.timizero.my/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
162. http://dairisally.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
163. http://caeshashi.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
164. http://doodlemerah92.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
165. http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
166. http://www.mohdnoorshawal.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
167. http://nurhanim-ehier.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
168. http://mayesa-jcb.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
169. http://tengkubutang.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
170. http://wanieysqaliefsuka-ga-contest.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
171. http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
172. http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
173. http://www.aienhermionie.my/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
174. http://gadismataempat.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
175. http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
176. http://lolipopsayadia.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
177. http://sheda-ucu.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
178. http://ieta-myblog.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
179. http://aennpunyerbelog.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
180. http://daydengayyad.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
181. http://jmbelog.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgufizi-fizgraphiccom.html
182. http://yangbaik.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
183. http://www.ainizakaria.my/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
184. http://ninamaslizza.blogspot.ru/2013/01/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
185. http://umikasum.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
186. http://bontokje.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
187. http://sharifahaqilahh.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
188. http://iera-emilly.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
189. http://niahix01.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
190. http://le-carnetderose.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
191. http://blueyarns.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
192. http://nazirahnyerr.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
193. http://farispunyabelog.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
194. http://harithiskandar.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
195. http://sesuciembunpagi-nukilaninsanbiasa.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
196. http://shaheiraismail.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
197. http://celiktapikabur.blogspot.com/2013/02/26th-feb-2013-big-giveaway-by-cikgu.html
198. http://memburucintamu.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html