Baca Entry Latest Nie Jugak!

14 February 2013

Design & Printing Business Card #2



Assalamualaikum w.b.t

Yes dah siap pos untuk business card customer pagi tadi. Al maklum lah, raya cina, cuti lama plak pejabat pos. Aku nak pos tak boleh. Terpaksa tunggu hari rabu jugak nak pos. Siap dah lama. So terima kasih ye customer yang sangat senang bekerjasama dengan anda. Kad anda semua sangat berkualiti. Sure puas hati. Mesti besok akan sampai di depan pintu rumah/pejabat anda. :-) Kat bawah nie card depa. Jom tengok!


Kad atas nie ada 2 design. Tapi bukan aku design. Semua design dari customer. Aku cuma buat kerja print saja untuk customer nie. Tapi yang design "Berfikiran Positif Menerajui Kecemerlangan" aku lah yang buat sebab customer cuma design side depan saja. So customer nak aku tambah design untuk side belakang. So aku pon buat lah. Setiap design 3 kotak. Customer nie jugak pernah order business card jugak sebelum nie. Tengok SINI. So dia berpuas hati then order lagi. :-) Alhamdulillah. 


Oh yeah. Buat pertama kalinya ada blogger buat kad dengan aku. Time untuk mempromote blog beliau sebab memang dalam pakej, kalau ada blogger buat kad dengan aku, aku akan promote blog beliau. So ini masanya. Hihihi. Siapa blogger nie? Saudari Saidatul Qifayah. Pangkat kakak aku jer. Blog beliau ber dot com rupanya. Masuk blog dia jom! Tekan SINI. Jangan lupa nak like fanpage dia kat SINI dan group SINI okay. Website the best. Hampa jangan pelik lak kad takdak no telefon. Sebab aku hidden no fon sebab takut kak tue buat namecard blog dan bukan business card. So aku takmau lah publish no fon. Satgi hampa ngorat, mampoih aku kena berletiaq. Hahahaha.

So mari lah order namecard, bizcard dengan aku. Sesiapa yang menjalankan perniagaan online atau offline, sesuai. Dalam masa yang sama, aku dapat mempromosikan bisness yang anda jalankan sekali. Dalam pakej. So tunggu apa lagi, meh la order kat aku. Hubungi di email fizgraphic@yahoo.com.my atau facebook SINI. Material macam-macam ada. Tapi kalau selalunya aku bagi Matt Lamination 260gsm Gred AAA. Harga pon murah. Try la serach harga ngn semua. Hihihi. Kalau ada yang lagi murah, tue semua Art Card 260 GSM. kad tue tak berapa lawa. Aku tak minat. Sapa nak taw quatation, bleyh contact okay. THANKS!

Untuk membuat Tempahan dan order Bisnes Kad Murah, boleh menghubungi facebook --> TEKAN untuk mendapatkan quatation harga. Atau boleh
Whatsapp : 0135971979 



14 orang comel komen:

Nadia Johari said...

dah leh open tble ni..hehe

Leeza dayasari [santai leeza] said...

serius mantap design.

Etuza Ezawarna said...

wah! best ja ni..nak minta buat lah..so tempah dulu lah kan...
K..

Solehah Shamsuddin said...

Kreatif apit. Apit kalau bab design2 mmg hebat :)

Mrs Velentine said...

wah cantik..maju bisnes..hehe

Nurul Faiz said...

kad purple tu cantik la :)

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, menarik... ade niat jugak nak buat business kad nie.. sedang mencari tempat.. sini mcm oke ;D

Remy hazza said...

memang menarik......comel2 semuanya...

Azhafizah Md Nor said...

Good job apit! semoga terus berbakat dan dimurahkan rezeki oleh Allah SWT.aminnn

ei said...

Nk tempah biz kad n flyers blh x.. designkn skali ala2 kartun..

ei said...

Nk tempah biz kad n flyers blh x..wt kn design ala2 kartun skali..:-)

ei said...

Nk tempah biz kad n flyers blh x.. designkn skali ala2 kartun..

Yana Ariel said...

tolong bg quo ya az.ariel09@gmail.com

Kad Kahwin Firas said...

Cantik design bro..tahniah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...