Baca Entry Latest Nie Jugak!

18 February 2013

Design & Printing Business Card #3

Assalamualaikum w.b.t

Orait. Siap lagi hantar print untuk 3 design kad. Aku explain kad satu-satu lah ye. Kad yang 1st nie datang dari customer Ana Masery. Pembuat kek yang delicious. Hihihi. Sedap plak aku tengok kek-kek beliau ni. Hampa boleh add facebook beliau kat SINI. Okay nama untuk business kek dia ialah Dara Kitchen Bakery. Mungkin tak kahwin lagi kot sebab umur tua setahun dari aku jer pon. Lepas kahwin boleh la tukar nama Wife Kitchen Bakery. Bila dapat anak plak tukar Mummy Kitchen Bakery. Hahahaha. Memandai aku nak tukar nama business orang kan. :-) Material lak cam biasa yang aku guna lah kan. Matt Lamintion + GRED AAA. Kad Ana nie 2 side. Depan dan belakang. Tetap ada diskaun jugak. Tetap harga yang sama. So sapa nak order kek boleh terus hubungi beliau di facebook atau no fon yang tertera. Blog beliau --> TEKAN.

Nak order business card? Sila hubungi apit di SINI atau fizgraphic@yahoo.com.my


Settle dah bab kad yang pertama dari Dara Kitchen Bakery. Now kad dari customer yang menjalankan perniagaan menjahit. Nak jahit jenis apa semua ada. Jubah, baju kurung dan Blouse. Kak Salmiah ni hubungi aku melalui email ja. Pemalu kot akak nie. Hihihi. Kad nie dah selamat dihantar print. Nanti dah siap apit pos laju ye kak. :-) Akak nie cepat betul bayar. Belum aku design, dia dah siap bayar. Terkejut aku. Hahahaha. Aku pon kena cepatkan design lah sebab duit dah dapat kan. Alhamdulillah design siap dan disukai. Akak nie pelik sebab camna aku boleh tahu dia suka kaler purple. Hihihi. Customer ini order 3 kotak (300 pcs) 1 side sahaja. Terima kasih bekerjasama dengan anda. Nie blog beliau --> TEKAN.


Kad ketiga dari Fashion Designer iaitu Fazreen Misbae. Waahhh pandai design baju2 nie. Hebat. Mesti study bab nie kan dulu. Tolong design bju raya sat tahun ni kat apit. Hahahahahaha. Lawak ja naa. So sapa yang nak suruh dia design bab2 baju nie boleh kot hubungi dia. Detail tertera di kad di bawah. Beliau order 2 Kotak sahaja. Material Matt Lamination 2 side. :-)


Untuk membuat Tempahan dan order Bisnes Kad Murah, boleh menghubungi facebook --> TEKAN untuk mendapatkan quatation harga. Atau boleh
Whatsapp : 0135971979 



19 orang comel komen:

yangbaik said...

cantik... tambah semangat lagi nak buat bisness nieh..hohoho

Emas Putih said...

yg ptama tu comel..

★Nurul Nadhirah Norsalim★ said...

Canteknya kad2 tue. tahniah ! teruskan usaha :)

kisah Si Dairy said...

comel kad yg no 2 tu apiz..

Rahmad Mat said...

nice design bro..

Nurul Ain Atikah said...

paling cantik warne purple :)

Kitty said...

Nice lah! Do you do custom shape card as well? I'm thinking of ordering but I'm not based in Malaysia :(

cik violet said...

kacaknye bisnes card ni! nak tempahhhhh

Remy hazza said...

fiz...kad yg pertama tu comel sangat.... yg lain2 pun tetap menarik.....

Vee Lea said...

Wow they are great :) Well done! Nanti bila dah buka dance studio bleh minta tlg apit buat utk V jugak ;D

Etuza Ezawarna said...

pandai buat kad..ni boleh tempah ke..

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

comel2 semua

Leeza dayasari [santai leeza] said...

mantap!!!

Salmiah said...

TQ...

deno said...

cantik la apit... haaa... nanti kalau deno ada bisnes bleh la tempah dgn apit, skrg dalam plan, belum stat ag.. hehe^^

Nadia Johari said...

semua kad terbaik..yang ketiga tu cntik

Amanda Musa said...

fuyoo..super stylo untuk card yang kek tuh..
http://thefunnjoy.blogspot.com

Nurul Ain Atikah said...

cantiknyeeeeeee......

syazana amira said...

cantek :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...