Baca Entry Latest Nie Jugak!

22 December 2009

SesudahNya Exam

Selesai sudah final exam aku..huh..tekanan gila time exam tue..nk tidoq pown x senang..hehe.. Emm bnyk jgk paper yang x dpt ak buat..soalan mcm taik g..susah bapak cimpanzi..mana la aku tahu nk jwb..spot soalan lain..timbul plak soalan lain..mangkok ayun betol..paper 2 jam..aku jwb 1jam jer..tue pown berangan jer dalam dewan..hehe..Result kuar mampus aku.. Asal lulus pown xper la..jangan Carry sudah la..maleh aku nk repeat paper..Buat malu jer..

MeLePaKkan DiRi Yang TerBoRiNg

Pic nie dah lama pown..aku sajer up balek..pic nie spark ngn member2 g lepak dalam toilet..haha.. menyambung nyawa la katakan.. kat quensbay penang.. yang tgh tue spark..n sekutu spark ada dollah,,black,,din,,jit,,alip n ada g yang ikot tp xdak lam pic..haha.. pic ntah pape jer.. kepada abg dollah,,terima kasih sbb sudi snap dis picture yek..penuh dgn kesenian katenyer.. akan kitowg jadikan pic nie sbgai kenangan terindah kita bersama..Puiiii!!! Ayat cam CeLaka!! huhu..

21 December 2009

My New Hp

Setelah sekian lama hp aku buat perangai dan akhirnya muncullah hp terbaru ini pemberian oleh mak aku iaitu norain bt mahmood yang disayangi..hehe..x reti aku nk gunahp nie..fening..sesiapa yang ada software untuk Nokia 5730 Express Music sila share ngan aku k..kerjasama kamu amatlah dihargai..tochey2!!!!

23 October 2009

I'm BaCk


Assalamualaikum..kite ketemu lagi..udah lama enggak ketemu bukan..hehehe...Aku kembali lg..sejak berapa bulan telah menghilang..bz la..aku dah balek study then xda masa nak write blog nie..umah sewa plak xdak intenet..xkan la nk g cc tiap2 hari tulis blog..maleh aku..Nie pown aku kat umah jap..blek tenangkan fikiran yang telah kusut bagai tsunami melanda di aceh..emm buat masa skng aku xdapat go on dgn mp3 baru..x sempat la guys..insyaallah nnti akan aku sharekan..ada bnyak koleksi lagu terbaru skng nie..wait yer..bobye..

18 July 2009

Black - Aku Rindu Sayang Kamu

10 July 2009

Megan Fox Lelaki ke??


Nie heroin tranformers tue.. Skang nie heboh mengatakan yang megan fox nie lelaki?? HAA!! Giler..aku siap boh wallpaper g kat notebook aku.. Haha.. xkan kot.. tgk pic kat atas.. ada halkom!! emm ntah la.. aku dgr2 die ada ngaku dalam talkshow kat negara diowg time promosi cite transformers..emm nilai sendiri lah ek..

08 July 2009

ReGisTeR sTuDy


++ SeLaMaT MaSoK Ke PoLy BaLeK ++


Kepada bebudak Politeknik Tuanku Sultanah Bahiyah..Kita akan mendaftar Poly x lama lagi..bebudak junior dah masok dah 5 Julai lepas..awal betul diowg masok.. Kepada bebudak yang bawu saja tamat praktikal sesi january lepas,kita daftar 2 Ogos n The Geng Senior lak 3 Ogos.. Untuk keterangan yang lebih lanjuk sila layari website Poly yek..klik link kat BaWaH nie..Thnk you!!

JaNda YaNg DaHaGa

Disini sPaRk ingin MeNceRiTaKaN sebuah KiSaH mengenai seorang JaNDa yang baru sahaja KeMaTiaN suami.... HasNaH seorang JaNDa KaYa yang baru sahaja kematian SuaMiNya akibat KeMaLaNgaN jalanraya. Beliau masih MuDa lagi dan mempunyai PoToNgAn BadAn yang cantik. Sejak kematian suaminya, beliau SeNtiaSa diusik oleh jejaka-jejaka KaMpuNg yang sudah lama MeMeNdaM rasa kepadanya. Namun begitu, Hasnah tidak pernah MeLaYaN kerana pemuda-PeMuDa MeRiNdui kampung tersebut, kerana hatinya masih lagi arwah suaminya... Walaupun.... hatinya BeRaSa
sepi KeTiKa waktu ini. Lebih-lebih lagi di waktu MaLaM ... Rasa sepi HaTiNya tiada siapa yang tahu... Pada SaTu malam, kira-kira PuKuL 2 PaGi.... beliau BaNguN dari katilnya... badannya terasa PaNas....tekaknya TeRaSa haus.... beliau terasa BeGiTu dahaga SeKaLi.


Beliau BaNguN dan keluar dari bilik MeNuJu ke dapur.. sampai di dapur... beliau terus MeMbuKa peti ais dan MeNgaMbiL sebotol air sejuk.... beliau tuang ke DaLaM cawan dan meminumya...
SeTeLaH meminum air tersebut.. beliau kembali kedalam bilik dan tidur semula... Sekian terimakasih, itulah KiSaH seorang janda yang DaHaGa...........

sPaRk PeSaN :: WaHhh..DeNgaN PeNuH KhusYuK HaMpa BaCa YeK!!

07 July 2009

Linkin Park - New Divide Instrumental

Aku nak ShaRe lagu yang agak femes skunk nie..Yeah thats ryte..lagu Linkin Park yang baru tue..New Divide..aku dah penah share ngn korang kan tapi ini iNstRuMeNtaL (karaoke) punya.. Hehe.. Gunakan instrumental lagu nie untuk memantapkan lagi VoCaL korang k.. Sora aku pown dah macam Chester's voice dah..hehe.. DoNt Jelez2 ye.. Lagu nie memang bes..SpaRk suke tol..hehe..sape suka gak?? AngKat taNgaNnnnnNnnn.....

Klik tajuk lagu untuk sedut..Peace!!

Linkin Park - New Divide Instrumental

06 July 2009

Vespa YaNg HeNdaK DiJuaL

SiLa HuBunGi 0195996185 - FaHmieY uNtuK KeTeRaNgaN LaNjuT

aDa SesiaPa YaNg BeRmiNat MaHu MembeLi VesPa Kat aTas nie..Boleh BerHuBuNg DenGaN aKu MeLaLui bLog nie..HaRga BeLom LaGi DiTetaPkaN..NaNti aKu Tnya PemiLiK VesPa Nie..SeCePaT YaNg MuNgKiN..n TheN HaRga BoLeH DiRuNdiNg..

**News ::. RM 4,000
+++ SpaRk PeSan :: SaPa CePaT Dia DaPaT +++

05 July 2009

New EngLisH

Black Eyed Peas - Boom Boom Pow
Sean Kingston - Fire Burning The Dancefloor

Lily Allen - Fuck You Very Much

Lily Allen - Fuck You Very Much

04 July 2009

ShaKe Osak!!

Sony Ericsson Shake w910i yang diidam-idamkan dari dulu dah RoSaK..macibai..Fuck..aku syg hp tue..adoi..osak petang tadi la..aku PeRaSaN pown sebab ptg tadi ada member aku anta msg..aku reply..n then button nak send x bleh tekan..aku ingat xpe lah..aku pown Off la hp tue n then aku On la balek..bila aku try nak KoL plak..button HiJaU x bleh nak tekan la plak..bukan button tue ja..button MeRaH pown x bleh nak tekan gak..so cmna aku nak kol n kalo org kol aku,,aku x leh nak letak la..x ke SiaL kalo jdi cmtue..babi tol la..hp nie dari dulu g buat perangai,,CaMeRa x leh guna la..inbox x leh nak bukak la..macam2 lah..tp lepas aku reset setting die balek dia akan ok tp lain plak jd petang nie..x blh nk guna lgsg..org kol,,aku angkat..aku dgr tp org yang kol tue plak x dgr.. Ingat2 aku,,aku nak JuaL la hp nie tp cam rugi plak..kalo jual brapa sngat la yang dpt..kalo baiki plak..msti mahal..dalam DiLeMa plak..hp nie aku pkai maxis..n lg satu aku pkai celcom..maxis nie untuk membe2 contact..xdak maxis susah la aku..CeLcoM aku lak PriVaTe cket..adoyai..

02 July 2009

Jom Ke Kebun


Pada 2 hari lepas aku ada pegi kebun family aku.. Kebun nie duk kat Teloi.. Teloi tue nama tempat dia.. Memang boleh tahan jugak la kedalaman hutan dia..dalam kawasan Felda.. Emm dari umah aku nak g tempat tue mengambil masa selama lebih kurang dalam 32 minit kot..hehe.. Kalo aku g tempat tue lg sekali confirm sesat punyer..banyk selok2..aku pown first time pegi (tue pown kena paksa pegi ngn mak aku).. Yela kan aku sibuk ngan study aku b4 nie..xda time lah nak pegi jenguk kebun tue.. Pic atas nie sebahagian dari kebun tue..yang atas bukit tue tanam pokok getah..kat bahagian tepi2 tue ada la buah untuk kami petik mkn or sedekah kat org..yang paling x larat petik buah rambutan la..memang banyk la..mcm2 rambutan ada..rmbutan merah..rambutan gading..petik dari pokok trus makan..segar jer asa..hehe..


Kat ats nie pic pokok cempedak..yang gadis tepi pokok tue plak my mom tercinta..hehe.. Mak aku tgh memilih buah mana yang agak2 dah masak.. Macam2 buah jugak la yang ada..manggis ada.. rambutan.. cempedak.. sukun.. emm macam2 lg lah..yang kat kwsan bukit plak pokok getah..bawu ja tanam tue..nnti dah besar..ada lah hasilnya..mak aku la kata..insyaallah..

Bebudak Sekarang

spark!! emm nie pic time aku g tgk wyg citer Transformers Revenge For The Fallen..midnite punyer..kul 12..walaupown dah lewat mlm tapi amai lagi yag g tgk citer nie.. Remaja la yang agak amai..org2 tua nie xda sngat pown.. Yang besnyer,,ada kapel2 nie..ish mak bapak diowg bg plak kuar lewat2 mlm..awek2 yang pakai tudung pown ada gak..kuar ngan jantan.. Bengong tol..citer tue plak abes dalam kul 2.30 pagi.. confirm la balek tue diowg melencong ke tempat lain..tempat mana wallahualam.. Emm ke mana la peginyer mak bapak nie..kang anak dara diowg jadi aper2 kang bawu taw..ish2..Sakit jgk la mata menengok diowg nie duk peluk2..nak peluk pown g la kat tempat lain..nie kat khalayak amai..ingat KL ker..haha..bebudak KL jgn mrh yer..


Spark Pesan ::: Kepada Mak Bapak..jagalah anak dara anda baik2..

30 June 2009

Drama Nur Kasih

Yassin - Nur Kasih (Versi Drama) - Download

FucK Indie???

Dj Amey ft Nik, MC Fiq, MC Shaz - Fuck Indie

NB - Terima Kasih (Hero)

Sedut Lagu Yang x Berapa Baru

Klik Tajuk Lagu untuk Sedut k!!

Dia Fadila - Jat Da Da Da
Ran feat Shila - Tunjukkan Cintamu
Diddy feat Nur Fatima - Sudah
Alyah feat Riz - Ku Pinjam Satu Bintang
Dafi - Seumur Hidup
Red Peanut feat Nadia - Aku Dia Dan Kamu
Pretty Ugly - Itu Bukan Aku
Ruhil Amani - Anak Dunia

Altimet & Ning Baizura - Mimpi

Altimet & Ning Baizura - Mimpi

Akon Ft Melissa - Yalli Nassini

Akon Ft Melissa - Yalli Nassini - Download

29 June 2009

Dah Potong!!

Aku dah potong rambut dah..hukhuk..sedih tol..penat aku simpan rambut panjang2..hehe..tapi skang asa ringan cket kepala aku..nak pikir pown jadi laju dah.. Aku semalam dah balek umah family aku kat SP setelah sekian lama aku bertapa kat Alor Star sebab aku praktikal kat sana.. Now tinggal lagi 1 month jer untuk aku duk umah family aku nie n then kena siapkan report final yang serabut tue.. So aku maybe x update blog lama kot.. Bz2.. Xdak time.. bYE2..

27 June 2009

Punk Rock Kedah

Punk rOck diberi nama kepada rambut aku..haha..x penah2 aku simpan rambut smpai cmnie..pjg nak mampos..mcm perogol berepisod plak..hehe..serabut giler..emm xper,,kenangan nie untuk tunjuk pada anak cucu nanti.. Hahaha.. Besok lusa aku dah nak g potong rambut dah kot..tp tgk dulu la nak potong cmner..kalo ikutkan hati nak buat botak jer..cam toyol(e-toyol.com)..haha.. Emm serabut kan otak aku..nak pikir pown cam lambat jer skng sebab beban yang duk atas kepala terlalu bnyk yang menyebabkan neutron2 dalam kepala otak menjadi lambat..nak antaq impuls g kat otak pown jadik slow nak mampos!!!..

Planet Seperti Bumi Ditemui !!


Baru-baru ini, sekumpulan ahli astronomi telah menemui planet seperti Bumi. Lebih menarik lagi, mereka bukan sekadar menemui satu, tetapi dua planet yang saling berjiran di dalam satu sistem bintang yang dinamakan Gliese 581. Sistem bintang Gliese 581 terletak kira-kira 20.5 tahun cahaya dari Bumi.

Kedua-dua buah planet tersebut dinamakan sebagai Gliese 581 e dan Gliese 581 d. Apa yang menarik sekali, kedua-dua buah planet tersebut merupakan exoplanet yang terkecil pernah dikesan setakat ini dan kedua-duanya juga merupakan planet jenis batuan.

Planet Gliese 581 e hanya mempunyai jisim 1.9 kali ganda berbanding Bumi. Namun begitu, kedudukannya agak hampir dengan bintangnya menjadikannya ia sebuah planet yang amat panas dan kurang sesuai bagi menampung kehidupan.

Manakala, Planet Gliese 581 d yang ditemui lebih awal terletak pada zon kehidupan berdasarkan jarak dengan bintangnya seperti Bumi dengan Matahari sekaligus berpotensi untuk menyokong kehidupan.

Menurut Michel Mayor, seorang ahli astrofizik dari Geneva University, Switzerland mengatakan bahawa Planet Gliese 581 d bukan sahaja sebuah planet batuan, ia turut dipercayai mempunyai air dan lautan yang besar dan dalam. 'Amat mustahil sesebuah planet sebesar itu dengan hanya batuan tanpa sebarang cecair' -tambahnya lagi.

Penemuan terbaru ini menjadikan jumlah exoplanet yang berjaya dikesan ialah 350 buah planet. Sebelum ini, kebanyakkan planet yang ditemui merupakan planet gas gergasi yang mempunyai saiz dan jirim 1000 kali ganda berbanding sekarang atau sekurang-kurangnya sebesar Planet Musytari. Kedua-dua buah planet tersebut dikesan di European Southern Observatory's telescope di La Silla, Chile.

SparkPesan ::: Nanti aku ingat nak g buat perumahan kos rendah la kat situ..nanti aku sewakan untuk korang k!!

Jom Download MP3

Stacy - Cerah
Amy Search - Terjah
Pesawat - Rasional Emosional
Malique Feat Elvira - Pergi Jauh

Michael Jackson - King of Pop 2008 (Full Album)

Michael Jackson - King of Pop 2008 (Full Album) - Download

01 - Michael Jackson - Billie Jean
02 - Michael Jackson - Beat It
03 - Michael Jackson - Thriller
04 - Michael Jackson - Smooth Criminal
05 - Michael Jackson - Bad
06 - Michael Jackson - Dirty Diana
07 - Michael Jackson - Black Or White
08 - Michael Jackson - Men In The Mirror
09 - Michael Jackson - Earth Song
10 - Michael Jackson - Heal The World
11 - Michael Jackson - They Dont Care About Us
12 - Michael Jackson - Who Is It
13 - Michael Jackson - Speechless
14 - Michael Jackson - The Way You Make Me Feel
15 - Michael Jackson - Weve Had Enough
16 - Michael Jackson - Remember The Time
17 - Michael Jackson - Whatever Happens
18 - Michael Jackson - You Are Not Alone
19 - Michael Jackson - Say Say Say
20 - Michael Jackson - Liberian Girl
21 - Michael Jackson - Wanna Be Startin Somethin
22 - Michael Jackson - Dont Stop Til You Get Enough
23 - Michael Jackson - I Just Cant Stop Loving You
24 - Michael Jackson - Give In To Me
25 - Michael Jackson - Dangerous
26 - Michael Jackson - Will You Be There
27 - Michael Jackson - Scream
28 - Michael Jackson - You Rock My World
29 - Michael Jackson - Stranger In Moscow
30 - Michael Jackson - Rock With You
31 - Michael Jackson - Got The Hots
32 - Michael Jackson - Thriller Megamix

Michael Jackson - 7even 2008 (Full Album)

Michael Jackson - 7even 2008 (Full Album) - Download

01 - Gangsta (No Friend Of Mine)
02 - Xcape
03 - Why! (feat. 3T)
04 - What More Can I Give!
05 - Todo Para Ti (What More Can I Give) (Spanish version)
06 - What More Can I Give (Todo Para Ti) (Spanglish version)
07 - Let Me Let Go
08 - Someone Put Your Hand Out
09 - Shout
10 - I Need You (feat. 3T)
11 - Ride with Me (feat. Rodney ‘Darkchild’ Jenkins)
12 - Biggerman
13 - Get Out Of My Mind
14 - Mamacita (feat. Santana)

26 June 2009

Tajam+Duri=Durian


Durian
!! Makanan yang sedap sekali untuk dimakan bersama pulut..haha..sekarang pukul 9.53 p.m bersamaan dengan hari jumaat, aku tgh menuggu masa untuk menikmati durian yang akan dibuat kuah serta akan disuap masuk ke dalam mulut bersama dengan pulut.. Wahh sungguh enak rasanya.hahaha..Selamat menikmati yer..

Aku Manusia Berdosa

Aku asa kan skang nie aku mcm berdosa gile jer..huhu..mmg x dinafikan la aku nie mmg jahat..emm ntah la..aku nak berubah tp mcm2 halangan jer yg dtg bila asa nk berubah..hukhuk..cian kat aku..bila la aku nak dpt hidayah dr ALLAH kan..dgn cara hidup aku skng nie..mcm x bau syurga jer..sedihnyer..emm nak buat cmna kan..pandai buat pandai lah tanggung kat akhirat nnti..ape2 pown aku still nak berubah suatu hari nnti..smpai bila aku nak jd cmnie jer..tol x?? Xper2,,pelan2 kayuh bak kata org kedah..tp kalo pelan2,,bila masa ak nak kembali ke jalan yg benar..dah la skng nie akhir zaman..mcm2 benda berlaku..gempa bumi..bangunan retak sana sini..perang x abes2..bunuh-membunuh dah jd adat plak..skng heboh plak dgn manusia mkn bayi(janin) kat jepun.. Aduss..mcm2 dah jd skng nie.. Ak tkut.. Dah la aku nie hidup dalm kegelapn jer..(sampai kulit pown gelap)..moga aku diampunkan tuhan dah diberi hidayah oleh-Nya.. Insyaallah.. Mudah-Mudahan...Amin....

Upin Ipin Angkasa


Waa..dah nak ada filem Upin Ipin Yang baru plak dah..tapi dgr2 cite tahun 2011 la..its ok..2 tahun lg..2 tahun pown masa yg begitu cepat untuk buat filem 3D yang bagus tue.. Bangga tol jadi anak malaysia.. Chewah.. Malaysia mampu untuk membuat filem 3D yang hebat mcm negara2 luar buat.. Grafik Upin Ipin nie pown cantik..semuanya dilakukan oleh bebudak kiter taw.. Ha,,pic yang kat atas nie Filem Geng :: Pengembaraan Bermula..


Nie lah filem terbaru yang akan ditayangkan pada tahun 2011 nanti..sama2 lah kita saksikan filem 3D yang hebat nie di pawagam..Buat masa ini, masih tiada sinopsis berkenaan dengan filem tersebut yang dipaparkan pada laman rasmi Upin dan Ipin : Angkasa. Walaubagaimanapun, Les’ Copaque menyediakan trailer khas untuk tatapan para peminatnya yang mana boleh didapati dalam dua saiz berbeza..UPIN & IPIN : ANGKASA (klik jer kat tajuk filem tue untuk melihat trailer tersebut..K..

OST Transformers - Revenge Of The Fallen 2009

Klik Kat tajuk lagu untuk menyedut mp3

01. Linkin Park - New Divide
02. Green Day - 21 Gun
03. Taking Back Sunday - Capital M-E
04. The Fray - Never Say Never
05. Nickelback - Burn It To The Ground
06. The Used - Burning Down The House
07. Theory Of The Dead Man - Not Meant To Be
08. The All American Reject - Real World
09. Hoobastank - I dont Think I Love You
10. Staind - This Is It
11. Avenged Sevenfold - Almost Easy


Ost Bohsia

James Baum, Doul & Hani - Cik Adik (Ost Bohsia)

25 June 2009

Download Filem Transformer 2

Klik kat Part yang nak download
(Right Click N New Tab)

Optimus Prime Mati??

Aku dah g tgk cite nie smlm.. Fuhh mmg bes lah..rugi kalo korg x g tgk cite transformer Revenge For The Fallen nie taw.. Cite nie sambungan dari cite Transformer 1 la..Destroy.. Geng Autobot nie bg kerjasama ngn planet bumi untuk berperang dgn Geng Decepticon(geng aku).. Megatron hidup balik.. Geng Decepticon cari Megatron kat dasar laut yang dulunya telah dibuang oleh manusia.. Ketua kpda Megatron nie lg kuat..Fallen nama dia..Fallen nie tkut kat Optimus Prime.. Dulu,,keturunan Prime ada 7 Prime..skng dah tinggal Optimus Prime sowg ja.. Fallen tkut kpd Prime sbb Prime sowg ja dpt kalahkan dia..tp time Prime nk selamatkan Sam Wicwicky(Hero citer nie),,Prime mati sebab lawan ngan Megatron n Starscream..mcmana dia nak lwn ngn Fallen?? sapa nak kalahkan Fallen?? Korg g lah tgk sndiri ye..hehe..

24 June 2009

Eddie Hamid - Halimah Jongang (Chorus)

Eddie Hamid - Halimah Jongang (Chorus) (OST Halimah Jongang)

OuccHh!!


Welcome my blog!! Lamanya aku x update blog aku nie.. Hehe.. Emm suma chat?? Chewah.. emm sory la sebab dah lama sngat aku menyepikan diri..aku ada hal yang kena ptut di uruskan.. Aku ke suatu tempat yang agak Hulu untuk melakukan tugasan aku.. Huhu.. Aku g sana ngan membe2 aku.. kitorang pegi dalam 6 org lah..kitorg pegi bukan buat keje sngt pown tp melepak jer bnyak... Bak kata pepatah la kan..Sambil menyelam minum air..tp kitorang bukan minum air ja..siap tibai Nasi Kandar kuah campur lg.. Huh..mmg dasyat.. Hehe..
Pic atas nie time kitorang kat depan umah membe kitorang yang kami tumpang arie tue..(menumpang jer kami mampu)..yg comel2 tue otai( Dolah)..huhu..jgn men2..hehe..sebelah tue cam biasa lah.. Geng Batas Paip..haha..Si Black!!
Picture kat atas nie aku snap ngn membe aku..Black..(klik nama dier untuk ke blog dier)..picture nie time kami tgh tunggu cite Blood :: The Last Vampire..cite nie start kul 9.40 p.m..tpksa jer lah tunggu time tue..x bes mana pown cite nie..x kuat lgsung Vampire tue.. macam hampeh jer cite nie.. Dah la dalam tue sejuk nak mampus.. Terketar2 aku dibuatnyer..

Zarina - Kasih Antara Kita (OST Zati & Mawas)


23 June 2009

Besok Transformer!!!

Setelah sekian lama aku menghilangkan diri,,aku kembali untuk aku sharekan wallpaper Transformer Revenge Of The Fallen kat korang suma..Besok cite nie kuar kat Pawagam.. Ramai2 lah kite g ygk cite yang diarahkan oleh Michael Bay nie k.. Oh ya,,Jangan Lupa amik wallpaper yang aku kongsikan tue ya.. hehe.. k..Selamat Menyedut!!

The Red Jumpsuit Apparatus

The Red Jumpsuit Apparatus - Your Guardian Ange
Download di sini

Khalifah - Khalifah 2009 (Full Album)

01. Khalifah - Cintaku Dewi Kamala
02. Khalifah - Puteri Di Rimba
03. Khalifah - Cintamu Cintaku
04. Khalifah - Singkong Dan Keju
05. Khalifah - Insan Terbina
06. Khalifah - Kata Sombong
07. Khalifah - Layar
08. Khalifah - Kisah Abang Senja
09. Khalifah - Kasih Laila
10. Khalifah - Harry Dalam Klasikal

13 June 2009

Bz Sementara Waktu

Aku akan Bz buat sementara waktu sebab ada benda yang aku perlu uruskan buat masa nie.. Huhu.. Emm mayb aku xkan update blog kot dlm jangka waktu yang agak lama.. Dalam 4-5 hari jgk kot.. Suma nie bergntung pd urusan yg perlu disettlekan nie lah.. So kpd pembaca n kaki sedut kat blog nie,,harap bersabar ye..walaupown x amai pown owg bkak blog nie (Kan bawu jer buat).. Hahaha..

12 June 2009

Abes Praktikal!!!

Tanggal 11 June 2009,,tamat lah sudah detik2 azab bekerja..hehe.. aku dah abes praktikal..Hooreyyy!!!! Lega giler..huhu.. selama 5 bulan aku bekerja siang dan malam untuk memenuhi syarat2 Diploma tmpt aku mengaji..huh.. membebankan tol..saat yang ditunggu2 telah pown tiba,,saat2 di ofis hanyalah tingal kenangan untuk aku..isk3.. sedih jgk la..tp dalam hati meloncat riang bagai katak mendapat makanan malamnya..hahaha..

11 June 2009

Sony Ericsson Satio (IdoU)


Aku tadi bukak la jup web sony ericsson..pastue tunggu la dia loading..macibai..hp nie..perghh!! meletop..alawa gile..menarik plak aku tgk hp nie..gila bai..korang nak tahu x kamera hp nie brapa megapixel?? try teka?? 12.1 MegaPixel bro..gila bapak g..clear nak mampos..function dia mmg cnggih la..x mcm sebelum2 nie..kan skng dunia pown semakin maju kan..aku asa cam nak beli jer hp nie tp xdak sen la wey..huhu..taw kat mak aku mampos..hp nie blh kira mcm kamera digital jgk lah..ish kagumnya aku..dah la aku minat tol ngan keluaran sony nie..hehehe..makin lama makin maju..

La Luna

01. La Luna - Berpisah
02. La Luna - Cemburu
03. La Luna - Jarak Beribu
04. La Luna - Membekas Di Hati
05. La Luna - Merelakanmu
06. La Luna - Penggalan Kisah Lama
07. La Luna - Sekadar Pelarian
08. La Luna - Selepas Kau Pergi
09. La Luna - Senyum Pagi Ini
10. La Luna - Sepi Selalu
11. La Luna - Terpanah Asmara
12. La Luna - Tetaplah Mencintaiku
13. La Luna - Tiada Yang Abadi
14. La Luna - Bahagia Tanpamu

Alan - I'm Yours (Versi Melayu)

Alan - I'm Yours (Versi Melayu) - Download

10 June 2009

Akademi Al-Quran 1 (Full Album)

Mp3Spark Melayu

Kerispatih - Demi Cinta
Ebi Kornelis & Felix - Musafir Dunia
Budak Kacamata - Bintang
Rio Febrian - Maafkan
Kangen Band - Selingkuh
Afgan - Akhir Persahabatan
Nurul - Tika Cinta

Green Day - 21st Century Breakdown 2009 (Full Album)


01. Green Day - Song of the Century
02. Green Day - 21st Century Breakdown
03. Green Day - Know Your Enemy
04. Green Day - ¡Viva La Gloria!
05. Green Day - Before The Lobotomy
06. Green Day - Christians Inferno
07. Green Day - Last Night On Earth
08. Green Day - East Jesus Nowhere
09. Green Day - Peacemaker
10. Green Day - Last Of The American Girls
11. Green Day - Murder City
12. Green Day - ¿Viva La Gloria? (Little Girl)
13. Green Day - Restless Heart Syndrome
14. Green Day - Horseshoes And Handgrenades
15. Green Day - The Static Age
16. Green Day - 21 Guns
17. Green Day - American Eulogy (Mass Hysteria/Modern World)
18. Green Day - See The Light
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...