Baca Entry Latest Nie Jugak!

29 June 2009

Dah Potong!!

Aku dah potong rambut dah..hukhuk..sedih tol..penat aku simpan rambut panjang2..hehe..tapi skang asa ringan cket kepala aku..nak pikir pown jadi laju dah.. Aku semalam dah balek umah family aku kat SP setelah sekian lama aku bertapa kat Alor Star sebab aku praktikal kat sana.. Now tinggal lagi 1 month jer untuk aku duk umah family aku nie n then kena siapkan report final yang serabut tue.. So aku maybe x update blog lama kot.. Bz2.. Xdak time.. bYE2..

0 orang comel komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...