Last updated!

24 June 2009

OuccHh!!


Welcome my blog!! Lamanya aku x update blog aku nie.. Hehe.. Emm suma chat?? Chewah.. emm sory la sebab dah lama sngat aku menyepikan diri..aku ada hal yang kena ptut di uruskan.. Aku ke suatu tempat yang agak Hulu untuk melakukan tugasan aku.. Huhu.. Aku g sana ngan membe2 aku.. kitorang pegi dalam 6 org lah..kitorg pegi bukan buat keje sngt pown tp melepak jer bnyak... Bak kata pepatah la kan..Sambil menyelam minum air..tp kitorang bukan minum air ja..siap tibai Nasi Kandar kuah campur lg.. Huh..mmg dasyat.. Hehe..
Pic atas nie time kitorang kat depan umah membe kitorang yang kami tumpang arie tue..(menumpang jer kami mampu)..yg comel2 tue otai( Dolah)..huhu..jgn men2..hehe..sebelah tue cam biasa lah.. Geng Batas Paip..haha..Si Black!!
Picture kat atas nie aku snap ngn membe aku..Black..(klik nama dier untuk ke blog dier)..picture nie time kami tgh tunggu cite Blood :: The Last Vampire..cite nie start kul 9.40 p.m..tpksa jer lah tunggu time tue..x bes mana pown cite nie..x kuat lgsung Vampire tue.. macam hampeh jer cite nie.. Dah la dalam tue sejuk nak mampus.. Terketar2 aku dibuatnyer..

0 orang comel komen: