Last updated!

26 July 2013

Design Kad Raya Bloggers



Assalamualaikum w.b.t

hai bloggers! Aku jarang nak update blog kan sekarang. Terasa macam nak stop blogging pon ada. Job design banyak sekarang. Nak handle blog pon tak sempat. Tapi setakat aku nak update pasal design-design boleh la. Nie ha aku nak tunjuk kad raya yang aku design nie. Kalau sapa yang follow facebook, mesti dia cepat ja update pasal nie. Kad raya fizgraphic tahun nie. 

Tadaaaaaa....

Aku nak bagi kat pengomen tegar blog fizgraphic. Tapi gadget pengomen tegar dah hilang. Hampa scrol la tengok kat tepi tu, dah hilang. Aku dah remove. Tapi xpa lah, aku pakai ja senarai pengomen tegar kat entry lepas2. Nasib baik hari tu ada updated. Nanti aku PM ja depa. Kepada bloggers lain. Nanti aku update entry minta alamat, hampa cepat2 alert naa kalau nak kad raya eklusif dari fizgraphic nie. :-)

PENGOMEN TEGAR SILA PM APIT
1. Link 1
2. Link 2
3. Link 3

Haa bawah nie plak kad raya bloggers femes. Alaa aku sebut nama pon mesti hampa kenai punya blogger nie. Aku designkan untuk mereka jugak. First sekali kakak bloggers nie. Sapa tak kenai kan ngan kakak kita sorang nie. Emas Putih --> TEKAN Top kot sekarang nie. Hampa nak kad dia, p mintak kat dia. Hihihi.



Kad yang bawah nie plak kad abang hensem kita blogger Syukri Tahir. Blog dia hot kot wey. Bukak nie --> TEKAN. Moh follow abg hensem tu. :-) Nak kad dia, p PM dia. Aku rembat dah sekeping sebab aku yang print. Lalalala.



Yang bawah nie plak kat Nabila Medan. Bloggers yang bagi aku sangat tegar dalam dunia blog nie. Aktif bebenar budak nie blogging. Moga terus success ye. Teruskan berblogging taw. Jangan stop. :-) Aku suka tengok header blog dia. Comel kot doodle tu. Mata comel. Tengok --> TEKAN. Tak rugi follow. Entry sangat menarik taw. :-)


p/s : Nanti ada lebih, aku publish minta alamat ye. :-)


15 orang comel komen:

Norhazlina Mohd. Zaki said...

Wahhhh...Cantiknyerr......lama tk dpt kad raya nehh...duk dpt email dgn sms raya jerrr

Cik YuYu said...

lawa aihh ... nak jugak ! hehe

Emas Putih said...

hahahaha :)

Nurul Atiqah said...

Nak jugak kad raya dari Apit, hahaha okay muka tak malu.

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. sheila nak kad rayaaaaaaaaaaaaaaaaa! lawanya. tahun depan insyallah nak order dengan fiz yaaaaaaaaaaaaaa :)

Nisha said...

Cantiknya ^U^ Jom Join! 28 hadiah menarik! Top refferal akan mndapat Rantai Moustache dan HADIAH PILIHAN SENDIRI! Let's Join! :D http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/07/segmen-simple-giler-by-anis.html

Bahrain Ramlan said...

cantik2x belaka kad raya nie..

Tinta Lana said...

Assalamualaikum.

Lawanya hang design apit :)

S.K.A said...

wowwww..smuanya smart2 belake..

Sukma Haron said...

terbaikkk...thanks Apit...

moizate said...

terbaik gler..... tabek2

MaYa MustWany said...

comel2 kad raya semuanya..

Maria Firdz said...

Cantiknya... Memang betul2 designer ni.. Penuh dgn bakat... Tahniah..

Cik Fie said...

comel gilaaaaa . haha :)

Nadia Johari said...

kad dah sampai..terime kasih sebb nak mintak alamat..ahhaa