Last updated!

28 February 2013

Model Baru Samsung. Skrin Boleh Melentur!

Assalamualaikum w.b.t

Memang dasyat keluaran Samsung yang terbaru nie. Aku tak pasti yang produk nie dah keluar atau ini baru prototaip dulu dari abang Samsung kita. Pangil abang dah sebab Apple dah nak mula gigit jari sebab kena tinggal 5 tiang oleh Samsung. Hahahahaha. Samsung kini dikatakan sedang mendahului Apple dari segi teknologi skrin. So Apple, lepas ni you tiru, you plak kena saman. Hihihi. Hari tue Samsung dah kena saman. Main lah saman2 yang penting kami dapat menikmati kecanggihan prosuk kedua-dua brand ini. Hihihi. Di YOUM Flexible Convention Samsung telah memaparkan skrin teknologi baru dengan kebolehan boleh MELENTUR!!!!

Jom kita layan gambar dulu. Hihihi. Excited la plak aku dengan produk nie.

Gila lah. Tak terpikir langsung yang depa boleh buat skrin melentur camnie. Ohh dunia. Semakin canggih. Maybe lagi 10 tahun, semua skrin duk atas angin ja. Macam cerita Iron Man tue. Tapi aku dengar-dengar Apple tengah buat jenis tue. Orang panggil hologram. Apple ke Nokia ntah la. Nokia? Nokia dah ketinggalan agak belakang sekarang. Now turn tue Samsung n Apple menunjukkan kepakaran membina gadget2 canggih untuk penduduk manusia di muka bumi nie. Hahahaha. Jom layan video lak kat bawah.



P/S : Sebenarnya hp canggih nie tak la penting sangat bagi aku sekarang. Yang lagi penting sekarang, nak beli umah tahun nie. Gadget2 aku nak pejam mata ja. Huhuhu. Syukur la aku dah ada Galaxy Tab. :-)


17 orang comel komen:

C.T.K said...

untung la dh ade tab :P

ct mmg trus pejam mte sbb fulus xdak...haha

Normi Nieza said...

canggihnya....:)

Asmieza As said...

nokia jual mahal sangat. hantaran pun dah berapa dh. tu yang ramai merisik samsung tu. lagipun teknologi samsung lebih canggih :)

Nurfaezah Abdullah said...

waaa i want. i want. i want. hehehe. impressive, though.

Farah Waheda Wahid said...

lepas ni lagi macam2 yang timbul kan gadget ni...

Fatihah said...

whoaaaaaa :O

Mas Zull said...

assalamualaikum fiz...semakin canggih hp skg ni...;)

Rahmad Mat said...

pergh..flexible..

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Fuuuuu Laaaaa...... serius awesome.

Nadia Johari said...

dah boleh main lastik2 ni..haha

deno said...

untung la da ada galaxy tab kan.. btw, bagus jgk beli umah skrg, umah makin lama makin mahal skrg nih

Nurul Aini said...

Dunia makin maju..macam2 teknologi yang terhasil.. Memang hebatlah.

NAL said...

dahsyat!!

Solehah Shamsuddin said...

ble tgk hp ni, skrinnya mcm senang nk tercabut je. msti susah nk simpan hp ni kn...

Remy hazza said...

pergh!!! canggih sokmo....

Ct Nurhafizah said...

wah! bagus betullah :)

Cik Fie said...

canggihnya :)