Last updated!

11 February 2013

26 Blogger Bloglist Fizgraphic. Siapakah?

Assalamualaikum w.b.t

Fuhhh! Akhirnya aku ada jugak bloglist sendiri. hahahaha. memang niat lama dah nak letak bloglist kat blog fizgraphic ni tapi tak sempat nak usha blog-blog yang best dan sentiasa active supaya senang aku nak menjenguk cari idea apa yang patut. hihihihi. Tercetus idea nak buat segmen cari bloglist untuk fizgraphic nie semalam. Alhamdulillah ramai jugak yang join sebab tak sampai 24jam pon aku buat segmen nie. 70+ blogger telah mencuba nasib mempertaruhkan blog masing2 di SINI.

SENARAI BLOGLIST FIZGRAPHIC.COM


Sapa yang selalu update, dialah yang selalu berada di atas. :-)

Thanks pada yang join dan yang tak dapat tue, blog hampa memang sempoi, aku baca semua entry peserta pasal fizgraphic. thanks sebab sentiasa support aku okay. Insyaallah nanti aku akan rombak semula bloglist kat blog ni kalau ada blogger yang tersenarai kat atas tue tak active atau sudah membosankan dan entry yang mengarut2. Hihihi. Kalau semua okay, aku akan buat pertambahan lah pada bloglist. 

\

48 orang comel komen:

eikorina-NaWaL sYaFiQ said...

Sedey...tak tersenarai...xpela...xde.rezeki...yg lain2 tu...congrats!!!

Fakhruru said...

wahh!! untng lar yg tsnrai.. thniah!! ^^

Zamani Abe said...

Wah... Thanks bro!

Mia Liana said...

tq apit.... luv u....

Hafizzi Aziz said...

@eikorina-NaWaL sYaFiQ jangan la sedih2. teruskan berblog taw. :-) apit sentiasa support.

Hafizzi Aziz said...

@Zamani Abe Welcome bro. update selalu k!

Hafizzi Aziz said...

@Mia Liana wahh. luv u too lah darling. Hahahaha.

ikaa said...

tq Apitt....:)

Remy hazza said...

alhamdulillah...remy dah masuk bloglist apit.......
mekasih bro!

Nasuha said...

nak jalan2 lh..

Anonymous said...

Aw, this was an exceptionally nice post. Taking the time and actual effort to make
a superb article… but what can I say… I hesitate a
whole lot and never manage to get anything done.

my page :: how to buy a car with bad credit
Check out my webpage :: buying a car with bad credit,buy a car with bad credit,how to buy a car with bad credit,buying a car,buy a car,how to buy a car

Nabila Medan said...

Perghh!! Link kita adalah. Thanks apit =D

Diari Si Froggie said...

Alhamdulillah.. terpilih jugak masuk. hehe.. terima kasih apit :) Tahniah juga buat yang lain2

kisah si dairy said...

tahniah pd yg berjaya...

BaNu Syah said...

thanks Apit =)

aisyah humaira' said...

alhamdulillah.
cuba menjadi aktif setiap hari :)
yeahh !! hehe

Paly said...

tenkiu bro, terasa bgga diri ni, haha

bleh luv u jugak cam kak mia? hehe

sHaRiNa eLyaNa said...

wahhhh..sha tersenarai..thnks apit..happy deh

_AdamSyahadi_ said...

tahniah tahniah yg tersenarai :)

Fatihah said...

tahniah buat yang tersenarai. hihi

Mas Zull said...

assalamualaikum fiz...tahniah2 yer...:)

Siti Anirah Azuri said...

Salam abg apit! :) thanks banyak2 sebab senaraikan AA Wah3.. lepas ni nak pomot abg apit plak lah..

Mizz Hatver said...

Tak dapat :( Takpelah tak de rezeki . Hee :)

Pena Islam said...

x sangka betul tersenarai dlm bloglist..padahal last minit join segmen..ape2 pon..terima ksih fizgraphic

kasih umair said...

mabruk !

Emas Putih said...

:)

Rahmad Mat said...

untunglah yang masuk senarai.. rajin2 lah korang update yer..

Setiasmile said...

tahniah3!!
tkade rezki tok tersenari jgk.. sob3.. :)

Aina Sofea said...

Wah wah wah :D untong siapa dapat masuk . Mesti nanti pv naik mendadak-dadak !! :D

Cik Fie said...

thanx abg apit :)

Khalid Kyle said...

alamak x de rezeki.kui3

Khalid Kyle said...

x de rezeki kui2 -_-

Razil Tahir said...

alaaa... tak sempat nak join... huhuhuhu

Rosmiza Ali said...

Ala, ruginya termiss nak join.. Huhu..

Ahmad Ziyad said...

Why not me.....
Tahniah Kepada Yang Tersenarai

sa mic said...

taniah buat diorang, hehe .,mungkin bukan rezeki lisa, uhwaaa ;'|

Etuza Ezawarna said...

best ni, izinkan saya follow ya

NAL said...

Tahniah Apit..segmen yang sangat berjaya..

Nurul Aini said...

Link blog saya tersenarai juga..waa..alhamdulillah..terima kasih Apit. Tahniah buat semua juga. ^____^

Arra Ahmad said...

thanks Apit..:)
Tahniah juga pada peserta lain.

Farra Atiqah said...

Tsk perasan pulak terpilih n_n Tq Apit !! Nanti fara masukkan apit dalam bloglist fara pulak ye ^~^
http://farra-izzaty.blogspot.com/

Syafiq Ajis said...

ambui.. prihatin sungguh apit skunk.. banyak bunga berbanding kumbang.. ade pape ke.. kut2 calon tersenarai. hek3.. ade mse mai singgah forum Komuniti Blogger Malaysia

Nadia Johari said...

mekasih bro

Diyan Hani said...

alhamdulilah...yeah...terpilih ugak..thanks support newbie mcm saya ni....apit...

deno said...

hoyeay hoyeay! thanks mr apit! :)

Qimie Mohamad said...

Hmm. Takpelah.. Mungkin belum rezeki kut. Pew-2 pown, congrats kpd yg berjaya..

P#eoniX said...

gud luck!!!baru jenguk kat sineh jap...heheheh...

Mia Liana said...

thanksss apit..

http://www.mialiana.com/2013/02/terima-kasih-apit.html