Last updated!

06 February 2013

Design & Printing Business Card Dah Siap!

Assalamualaikum w.b.t

Minggu lepas ada tempahan design dan printing business card. Aku memang sekarang buat perkhidmatan ni. So sambil hampa gunakan khidmat design & printing aku, boleh la aku promote sekali bisness yang hampa buat. Hihihi. Tapi entry nie aku nak tunjuk 2 business card yang dah siap dan aku dah pos tadi pagi. Harga berpatutan. Design lak free. Material kad pulak aku x guna Art Card yang biasa kad orang guna tu. Tak lawa. Aku guna Material Matt Lamination 260gsm. Kad keras. Kalau nak kad yang lagi lawa/cantik/ quality, harga berbeza sikit lah.

Sapa-sapa nak tempah boleh hubungi aku kat email atau facebook. Email aku fizgraphic@yahoo.com.my. Kalau nak terus contact melalui facebook, Tekan SINI. Kat bawah nie kad customer yang dah siap design, print dan pos. 

NO REF POS LAJU : EM 389748617 MY
Kad customer 1 Side yang menawarkan Perkhidmatan Elektrik & Plumbing. Order 3 kotak (300 pcs). Aku bagi quality kad yang gred bagus. Harga yang aku caj serius tak mahal. Kalau tak percaya, inbox la aku tanya quatation harga. Pastu p survey harga dengan orang lain yang gunakan material kad tu. :-) Aku jumpa banyak yang murah tapi guna Art Card ja. Xlawa kad tu. Biasa sangat. :-)


Kad customer atas ni plak dari Kelantan Darul Naim. Customer ini order 3 kotak 2 side. Material kad 260gsm. Belakang tu customer nak letak calendar. Menawarkan perkhidmatan menjual, repair handphone dan accessories. Tadi aku p amik kad nie, 1st sekali nak make sure design kalendar tu jelas dan clear. Terbukti jelas. Sebijik2 nombor tarikh jelas. Lega. Kebanyakkan printing x clear dan kabur. Tapi ngan aku, dun wory lah. Quality kad dan printing sangat bagus. Aku nie cerewet benda-benda ni. Sebab aku nak customer yang guna khidmat aku mesti kena puas hati. Insyaallah. 

P/S : Ada banyak lagi kad yang belum siap. Nanti siap, aku publish kat blog. :-)

Untuk membuat Tempahan dan order Bisnes Kad Murah, boleh menghubungi facebook --> TEKAN untuk mendapatkan quatation harga. Atau boleh
Whatsapp : 0135971979 



16 orang comel komen:

SCG Owner AnirahAzuri said...

wahh terbaik lah abg apit.. :)

Emas Putih said...

simple.

Siti Safiyyah said...

ok noted. kalau nak buat kad bisnes nanti, ss nak mai sini lah. hehe ^__^

BlueiceButterfly said...

cantik..bagus2 kualiti penting..post la lagi nanti contoh..hehe :)

Fatin Rosli said...

wahhh...terbaeklah bang!! nanti kalau nk order namecard, wawa order ngan abang k!!

j.e.h.a.n. said...

boleh email saya quotation tak? berminat lah nak buat..and design @ logo cam mana?

Solehah Shamsuddin said...

Mmg cantik kualiti kad ni...

ciksengeh :D said...

berbakat sungguh ! dah tahu dah nak carik sape kalau nak design ape-ape ^_^ hee .

Fatihah said...

wahhh. terbaik :D

Nadia Johari said...

bgusla pikir kepuasan plnggan..ok la tu..cun..detail

Nasuha said...

abg, tumpng tnya. klu duit dlm says tak naik2, knp? sblm ni naik. pling kurang pn o.2o o.3o.

Azza Afdzal said...

terbaik la..

Remy hazza said...

cantik2 semuanya.....

puanbee said...

berapa RM apit ? nanti mesej akk .

Puanbeedotcom@gmail.com , akk memang nak buat kad ni.

Ms Qiya Saad said...

Terbaik la..:)

max yoe said...

pm quotation please