Last updated!

25 April 2013

Design & Printing Business Card #9



Assalamualaikum w.b.t

Okay aku update lagi kad-kad dari customer aku. Thanks yang dah tempah Business card/ bizzcard kat fizgraphic. Semua kad nie dah lama sampai ke tangan customer cuma aku jer tak sempat nak update. So jom aku gtaw apa business yang depa nie buat. Cayalah!

Customer : Syahril Azhar
Kad Peribadi
2 Kotak Matt Lamination Gred A (Kalis Air)
Design : by Fizgraphic


Customer : Nisaa Aini
Perniagaan : Menjual kuih sejuk dan produk bakeri
2 Kotak Matt Lamination Gred A (Kalis Air)
Design : by Fizgraphic


Customer : Hassan Hj Mustafa
Perniagaan : Repairing & Service Computer.
2 Kotak Matt Lamination Gred A (Kalis Air)
Design : by Fizgraphic


 Customer : Faraliza Zainan
Perniagaan : Hotel Haiwan Kinrara & Dandanan
5 Kotak Matt Lamination Gred A (Kalis Air)
Design : by Fizgraphic
TEMPAHAN CUSTOMER LAIN DI LINK BAWAH
Untuk membuat Tempahan dan order Bisnes Kad Murah, boleh menghubungi facebook --> TEKAN untuk mendapatkan quatation harga. Atau boleh
Whatsapp : 0135971979