Last updated!

07 April 2013

Kasar Betul Boyfriend Dia Bergurau Yek!



Assalamualaikum w.b.t

Memang agak kasar boyfriend dia bergurau camnie. Lipas banyak gila. Hahahaha. Sory gambaq sexy sikit no. Paham2 la mat saleh. Apa2 pon kelakar la. Hahaha.

Cerita yang sebenarnya awek dia ni curang dan menipu pakwe dia. Sebab tu pakwe dia buat camnie. Haa tu makan dia. Hihihi.





P/S : Camna dia letak lipas banyak-banyak tu ye. Idea yang bijak nie.


30 orang comel komen:

Aina Areen said...

eeeeeeee , geli geliii !

chemay said...

kalau kena kat chemay tu.
mau pengsan terus.
dah la lipas-phobic
T_T

Berry Lavynia said...

suka hg noooo...

Nurul 'Aiziz said...

kotak punye la lawa, comey dah.. tp ble bkk OMG!! hbs la kreta dy full with lipas yuukkss

Shaqir Ir Manz said...

ahahahhaa.... XD

Normi Nieza said...

eii...gelinya..

Nao Mei said...

Binatang yang cik akak paling takut..OMG..huhu...hairul Azreen pun takut binatang tu..huhu

Fakhruru said...

dh tgok vdeo dia thn lpas.. klu xclap awekz dia nie curang kot, sbb tue dia wat cmtue.. hehehe!! =P

Zamani Abe said...

teringt cerita Ali setan.. heheh

Shakirah Rosli said...

ya Allah banyaknyaa ! penuh satu kotak tu huhu tokojot

eimuizduaf said...

Mak aih . Gilo apo punye banyak lipas tuh .

Mieza Jhaa K said...

Haha..best jgk macam ni...tp katak lebih best kot..

zaxx said...

aaa skirt sexy,,lipas menyerang kubu ..hihiii

❤ Si Budak Vanilla ❤ said...

pdn muka. .haha :P

Nurul Farahizzati said...

cam hampeh punya pakwe!

Aqilah Wahid said...

hahahahaha.. hanya mampu ketawa :P

MisEyz BLurz said...

menakutkan betul..!hohoho~~

Nur Emilya said...

Hahaaha. Adei tak tau nak kesian ke apa?

Nur Adila said...

Lol, kelakar lahhhh ...

Nao Mei said...

Mohon adik baca entri nie...mohon sangat2

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/04/bila-purple-menjadi-secantik-tuannyahihi.html

Hafizah Alsa said...

hehe. serious boypren dia real man ...

Solehah Shamsuddin said...

hahaha tak guna btl... :D

deno said...

eii... geli2! kesiannn...

AinNawwar said...

eeeeee. padan muka dengan pompuan tu. haha. but still, geliiiii :|

Cik Fie said...

hahaha . byk gila lipas tu :)

cik azLyzah⊙.☉ said...

Wahahahhaha...sungguh kejam! :DD

Seneorita Baharin said...

haa curang lg an dh kena..tp geliii kot banyakkkk gila lipasss...ewwwwww

eyka said...

ppeerrghhh! tak mcm byk gila pulak LIPAS tu..Ni mesti dia ambil LIPAS dari FEAR FACTOR..HHAAHHAA!!

Sukma Haron said...

takut lipas.....

Hanis Nizam said...

sampai ternaik naik dekat seat dah. parah ni