07 April 2013

Kasar Betul Boyfriend Dia Bergurau Yek!



Assalamualaikum w.b.t

Memang agak kasar boyfriend dia bergurau camnie. Lipas banyak gila. Hahahaha. Sory gambaq sexy sikit no. Paham2 la mat saleh. Apa2 pon kelakar la. Hahaha.

Cerita yang sebenarnya awek dia ni curang dan menipu pakwe dia. Sebab tu pakwe dia buat camnie. Haa tu makan dia. Hihihi.





P/S : Camna dia letak lipas banyak-banyak tu ye. Idea yang bijak nie.


30 orang comel komen:

Aina Areen said...

eeeeeeee , geli geliii !

Anonymous said...

kalau kena kat chemay tu.
mau pengsan terus.
dah la lipas-phobic
T_T

Berry Lavynia said...

suka hg noooo...

Unknown said...

kotak punye la lawa, comey dah.. tp ble bkk OMG!! hbs la kreta dy full with lipas yuukkss

Anonymous said...

ahahahhaa.... XD

Cik Nor said...

eii...gelinya..

naomei said...

Binatang yang cik akak paling takut..OMG..huhu...hairul Azreen pun takut binatang tu..huhu

Fakhruru said...

dh tgok vdeo dia thn lpas.. klu xclap awekz dia nie curang kot, sbb tue dia wat cmtue.. hehehe!! =P

Unknown said...

teringt cerita Ali setan.. heheh

Khaulah Alazwar said...

ya Allah banyaknyaa ! penuh satu kotak tu huhu tokojot

Atiqah Faudzi said...

Mak aih . Gilo apo punye banyak lipas tuh .

Unknown said...

Haha..best jgk macam ni...tp katak lebih best kot..

zaxx said...

aaa skirt sexy,,lipas menyerang kubu ..hihiii

BudakVanilla said...

pdn muka. .haha :P

Zizie Zack said...

cam hampeh punya pakwe!

Anonymous said...

hahahahaha.. hanya mampu ketawa :P

MisEyz BLurz said...

menakutkan betul..!hohoho~~

emylase. said...

Hahaaha. Adei tak tau nak kesian ke apa?

Unknown said...

Lol, kelakar lahhhh ...

naomei said...

Mohon adik baca entri nie...mohon sangat2

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/04/bila-purple-menjadi-secantik-tuannyahihi.html

Chel Alalguring said...

hehe. serious boypren dia real man ...

Solehah Shamsuddin said...

hahaha tak guna btl... :D

Dayang Deno said...

eii... geli2! kesiannn...

AinNawwar said...

eeeeee. padan muka dengan pompuan tu. haha. but still, geliiiii :|

Cik Fie said...

hahaha . byk gila lipas tu :)

Cik Puan said...

Wahahahhaha...sungguh kejam! :DD

Unknown said...

haa curang lg an dh kena..tp geliii kot banyakkkk gila lipasss...ewwwwww

eyka said...

ppeerrghhh! tak mcm byk gila pulak LIPAS tu..Ni mesti dia ambil LIPAS dari FEAR FACTOR..HHAAHHAA!!

Sukma said...

takut lipas.....

Hanis Nizam said...

sampai ternaik naik dekat seat dah. parah ni