Baca Entry Latest Nie Jugak!

26 April 2013

Kembar Seiras Rozita Che Wan Ditemui Di Filipina



Berikut adalah gambar2 kembar seiras rozita che wan. Ada gak tu iras-iras kan. Hihi.


Nak tengok kembar che ta ni live?setiap isnin-khamis,pukul 3 petang di tv3 series Broken Vow...


23 orang comel komen:

D'ya D'ana said...

hahah tapi che ta mlaysia lawa sikit la,, huhu

Nasuha said...

BLA TGK DIA DLM BROKEN MMG SLALU CKP DIA NI MACAM ROZITA

Nurse & Engineer to be said...

hehe..mmg ikuti cerite ni dari awal..best jalan cerite die.. mmg hari first cite ni bersiaran mmg dah perasan dah mak roberto ni ade iras che ta kite hehe :-)

Mimie Najib said...

amboiii seksinya..
tapi bulu mata kurang sikit laa..

Hazrina Halim said...

haa.. betul2.. seiras.. 1st time tgok igtkn che ta yg blakon cter tu.. haha

Shakirah Rosli said...

laa patutla mcm pernah nmpak rupanya dlm drama broken vow. haahla baru perasan tgk cite tu hari2 o,o

Sukma Haron said...

SEKSINYA SAMA MACAM CHE TA....

zainatul abu bakar said...

aah la..memang sama,hihi

Seneorita Baharin said...

haha, betul3...mula2 tgk cita tu mmg perasan muka dia sejibik mcm che ta kan...hahhaaa

Downtown Kg Baru said...

RCW nie banyak betul kembarnya..hehehehe

p/s: Follow sini

Regards,
M-Nec

Anonymous said...

mana ada tak sama langsung...

Cik Fie said...

ada iras2 sikit :)

Mrs Velentine said...

ehm che tah lagi cantik..hehe

NaZiRaH @ Ezyra said...

ingatkan aku ja yg perasan..;-)
apa pun dia ni nampak tua sikit, cik ta lagi lawa, cuma org kata ada la iras tu..

chinta said...

comel cik ta mlasysia lagi..

Rieya Ramlee said...

gambar yang paling bawah tu memang nampak cam che ta!! hahak

Nurul 'Aiziz said...

WoW! gamba maut

Nao Mei said...

da iras sikit..hihi...tapi memang tak minat che ta..haha

MaYa MustWany said...

aah de iras2 cik ta..hihi

TeTerBanG said...

hehe..betoi2. first time abah sy bila tgk rosanna (kmbaq cik ta) ni, trus abah kata muka dya mcm rozita che wan. hehe... seksi gmbaq2 dya.

Nurul Aini said...

Adalah sikit2..tapi rozita che wan lawa sikit daripada dia. hehe.

Azhafizah Md Nor said...

Ada iras gak tapi cik ta lagi sweet kot

deno said...

ada iras2 sikit^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...