Last updated!

09 April 2013

Maklumat Salah Seorang Pembuli SMK Tun Hussien Onn, Penang.

KLIK VIDEO ATAS
Assalamualaikum w.b.t

NAMA : IZZAT SYAFIQ BIN ABDULLAH
TWITTER : https://twitter.com/ijatsyafiq
BBPIN : 2A9E01F1
SEKOLAH : SMK TUN HUSSIEN ONN








































P/S : Sebarkan. Dikatakan dia dah delete akaun fb dia.


27 orang comel komen:

Faeytynn Zayn said...

tak sabar nak tengok die masuk lokap

kimi jamai said...

Tangkap. Baru dia tau langit tinggi rendah..

M. Sofyan Daud said...

saya datang mengunjungi blog anda, dan tidak lupa pula join,

di tunggu join baliknya.

http://karyakuringharatis.blogspot.com/2013/03/kue-kamir.html

Anonymous said...

1st

Anonymous said...

1st

Nina Maslizza said...

gelegak tgok video ni..geram

Aina Areen said...

perambat bubuh dalam juvana :P hahaha

abg tai said...

ada sapa2 boleh bg maklumat budak2 ni..

CIK i l y said...

ni yang video penuh dekat TL facebook tapi tak suka tengok . macam-2 lah .

ni nama budak-2 tak pikir masa depan . hermm ! dah kes polis kot . sampai budak2 brunei pun de vdeo ni .

glemer depa naaa~

CIK i l y said...

ni yang video penuh dekat TL facebook tapi tak suka tengok . macam-2 lah .

ni nama budak-2 tak pikir masa depan . hermm ! dah kes polis kot . sampai budak2 brunei pun de vdeo ni .

glemer depa naaa~

Khairil Izeham said...

Gangster???...ketaq lutut aku nie kot....

Khairil Izeham said...

Gangster???ketaq lutut aku...puiiihhhh

Nurul Farahizzati said...

akaun fb, akaun twitter dengan akaun fb awek dy pun dah deactivate.. kuang3.. taw kecut!

baby comel said...

budak sekolah ni?? takde rupa langsung. patutlah pun.. nampak sgt mcm xbertamadun. ish ish,

Anonymous said...

0175990197 -->> fon number Lukman Hakim

http://instagram.com/akim_keding/

http://instagram.com/p/WQtlfEshll/

rasa nak call,try la,xtaw pkai lg ke x da,kot da buang,haha..

Anonymous said...

Muka skema,,,
Tp nk jd gangster,,,
Xpadan2,,

Normi Nieza said...

publisiti murahan....

Cheida_Mymee said...

budak akhir zaman.. benda maksiat dosa dibangga-banggakan..
spender pon mak pak bg duit lg..

~IraNur~ said...

sekolah lagi dah jadi gangster.. hantar henry gurney barula jumpa kawan2 segangster dorang !

azstory311 said...

mcmanalah reaksi mak ayah die bila dpt tahu ni..

D'ya D'ana said...

adoyaiii muka da cun da,,tp prangai masyaAllah,, rase nye budak2 akhir zaman ni ada msalah mental sikit la huhu

Nur Dzafirah said...

dia ingat menyakitkan orgtu kerja suka-suka ke? #Siapa ada adik-adik ada laman sosial tu suruh tutup je... pengaruh media massa semua~ -,-

budax bonzai said...

haaha... bilew la bdk nih nk msok lokap.. da masok nnty bru hang tau na... hahaha... kuo nnty wt hal lg.. jngan marah la klau skejap jew kedalam....

Anonymous said...

org Paloi memang macam to bully Bully. tak ada telor. macam Cibai haraplah Org yang kenak bullly to tak maaf kan awak. masok neraka hidup hidup

CynthiaShin 欣倪♥ said...

Gilaaa siot semuaaa ni aku kenal kot diape pkul org ? MEMALUKN HMMMMM !

Mazelina Zaini said...

hahaha , ade orang dah hack FB dia :) boleh bukak balik

Cik Fie said...

muka nak mintak pelempang je ijat syafiq tu =.=