17 April 2013

Aku Pon Nak Buat Gak Gwiyomi



Assalamualaikum w.b.t

La nie banyak plak video-video Gwiyomi yang comey2 kat youtube. Maksud aku video awek-awek comey la. Hahahaha. Best gak aku dengaq lagu Gwiyomi nie. Comey ja dengaq. Haii camna la aku leh terjebak ngan Korea nie. Haram tak minat langsung. Nie semua pengaruh awek2 comey buat video Gwiyomi lah nie. Ishh. Takpa2, layan p lah. Hahahaha. Camna nak buat gerakan Gwiyomi? 


Tadi aku ada post di Fanpage pasal video Gwiyomi pastu ada lah sorang fans siap cabar suruh aku buat video Gwiyomi gak. Amboii ingat aku tak berani buat ka. Aku berani la. Hhahahaha. Satgi hampa tengok aku buat. Kuang3. Jom layan versi awek comey dulu. 







OKAY. GWIYOMI VERSI FIZGRAPHIC LAK.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


P/S : Mohon jangan gelak. Step Gwiyomi yang cacat. Hahahaha.


73 orang comel komen:

SITI said...

Hahahaha...!

Unknown said...

hahahahahahahah jadi kott, hahahaha ada bakat :D

Khaulah Alazwar said...

HAHA !

Leeza Zailan said...

Hahaha terbaekk laaa apit .

Alia Ali Ahmad said...

baru tekan play dah gelak .. cm neh nak buat nie .. kki ,.,, kalau dah tgk lg la lawak .. tp besttt!!!

Anis Zainudin said...

hahaha..comel je :D

cci said...

whahahahh.. gedik sungguh.. lagi gedik dr yg atas tu.. wahahaha

Unknown said...

hahahaha.. terbaikkk !

AinnAthirahh said...

Tak gelak pun cuma terguling guling je. Hahahhaha. (y)

Fatin Diana said...

nak gelak, boleh? HAHAHAHAAA!

Nasitah Mada said...

TERBAIK !!! hahahaha keras perut gelak.

sHaRiNa eLyaNa said...

comelah haha

Unknown said...

hahah , hadoii :)

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

ok muntah pelangiiii

Preity Zinta said...

semakin comel plak aku tgk abang kacak nie haa..ha9

Unknown said...

Hehe...menjadi tu..cayalah..

Unknown said...

Hehe..cayalah..manjadi tuh..
cHaiyok2!

adarain said...

hahaha.. bolehlah...cute ke?..

NaZiRaH @ Ezyra said...

NAK DOWNLOAD NAK DOWNLOAD..HAHAHAHA..APIT tak ku sangka cempedak jadi nangka, haha... mmg gelak la...

Mime MF said...

hehe maaf tegelak jugakk~

cik jari manis said...

haha! tak sangka apit ada bakat terpendam!haha

Luqman Zakaria said...

cam dalam citer SAW buat gwiyomi..scary lorh!

Unknown said...

hahahahaha

nadia :) said...

comellllllllllll......ehe

Cekgu Norazimah said...

hahahahaha ! Anda sangat COMEI !! Suka2

Lady ★ Hanna said...

hahaha. gwiyomi ala abg fizz ;) terbaikkk laaa~

K.a.m.i. said...

hahahaha tak lama lagi fofular aa...hehehe

Keri said...

hilang selera makan aku utk minggu ni haha

dieba khairuddin said...

hahahhah..comey jerkk "hahahha" abang Apit tuh... :D

Cik Lyana said...

hahaha.. lawak sgt! terbaik..berani sahut cabaran..mmg gelak sampai guling2.. XD

ayusyuhara said...

hihihihihihihi..ok ler..hehehehhe..tak gelak..senyum jerk..

Mira said...

hahaha, commmel angattt

Ismah Atikah said...

hahah! awesome gila abang apit buat :D

RadhiahIlyas ッ said...

Daebakkk la bro apit! :D

Unknown said...

salute :D !!

Unknown said...

terbaikkk ! haha

hana hadi said...

tak kira.. nak gelak gak hahahahaha
hana pun ada gak try gwiyomi tapi dalam keek

kalau ada keek meh follow hana :hana hadi

http://www.keek.com/HanaHadi

Ƞurul Ƨyafiqah said...

hahahahahaha ! Terbaiklah Apit xD

Unknown said...

bhahaha..step cacat pon sempoilah..=D

Unknown said...

caaayaa laa!!

Unknown said...

hahaha. . .sakit perut wawa tahan gelak tau!!
mula2 takmo gelak sebab abang dah siap2 warning. .tapi xleh tahan kot!!
tapi kiut ape abang buat giyomi camtu. . .huk8

Unknown said...

Nice!!! Hahahaha ;D

Cikpijaaa said...

hahahaha. giler comelsss kot. ada bakat terpendam nie. hihikss :DD

zaxx said...

hahhha..pergh.. wa rasa nk mntk otograp la..hehehe

Ezad Skytech said...

hahaha...mcm mana boleh terjebak sekali ni...:D

amranaiman said...

sape starting video ni? adehai :P

Fazlina Ridzwan said...

hahahaha..sgt laka² laaa...pandai ekau yooo...gud job!

Nadia said...

Hahahaha. Jarang kak nak komen.. Tapi kali ni wajib komen woh!! Anonymous tengok ni nangis woh! sbb comel ja..

Cik Nor said...

mcm2 ado..:)

Nurul said...

x boleh thn gelak la bro ...
ilg jap stress keje pgi2 hari ni ..
hahahahhahaha .. x sgka hang blh terjebak sma .. adesss~

Myra Abdullah said...

HAHA.

terbaek!

Unknown said...

HAha..comel lah

Anonymous said...

hahahaa.,comel~! hahahahhahahahhahahahhahaha., xD

iAmCekbolat said...

hahaha . cerr bukak topeng tuh .

aisha maisara said...

Awkwardddddd.... huhu....
suke tgk budak kecik tu buat gwiyomi... comel original..... orang besar buat gwiyomi... mcm buat2.. hehe.. tp yg terbaik tuan punye blog buat... seram sejuk... haha...

dzafirahzain said...

Hahak. ini topeng xkiut kot! bukak topeng ler..


#cabaran ??? hihi... ok! anda berani sgt.. tanpa topeng~

Sukma said...

serupa tapi tak sama...

Anonymous said...

hahha mohon gelak,hahahha boley amik untuk buat show ni hehehhe

antynid said...

lg comel dri versi awek2 tu... kih3

AmirahSM said...

HAHAHAHHAHAH, nak msukkan kat blog aku..kakakak

Cik Fie said...

haha . abg apit cute la :P

mohd zuhri said...

cool !!!!!!!

Aimacomel said...

hahahahahaha comey giler ko apit. terus jatuh cinta dgn gwiyomi ko tu. kahkahkah..

Cheida_Mymee said...

Comeii subguh hg buat noo hahahaha

Unknown said...

Bhahahahah, terbaeklah bro! :D

selipar putih said...

mana boleh xnampak muka..haha

zaf said...

yg ni paling tercomelll skali cket2 je dia buat kan hak2..tak aci la pkai topeng :P

Nur Nainis said...

Hahaha..terbaiklah. ^__^

Anonymous said...

hahaha comelll sgttt...hehw

Anisss... said...

Ad pic Yoona la..hehe.Apa2 pun terbaikk la..klau xde org cabar awk msti awk xbuat dan msti xdpt tgok awk buat Gwiyomi. xD

Unknown said...

comel.haha

Syamimi Saad said...

eh gwiyomi versi bertopeng eh..hehehe

ღ Kertas Lipat-lipat ღ said...

hahahahaahaa :D