22 April 2013

Tutorial - Cara Memangkah Pada Pilihanraya Ke-13



Assalamualaikum w.b.t

Negara kita kan negara demokrasi. So aku ada hak nak undi sapa pon kan. So nie 1st time aku nak mengundi pada 5 Mei 2013. Tak sabar lak rasa. Sapa yang layak mengundi tu, ini aku buat tutorial cara nak memangkah parti pilihan kita. Hahahaha. Sila tengok ye. :-)


PANGKAH APA SAJA ASAL BUKAN CAP DACING


28 orang comel komen:

Unknown said...

Ini kalilah.... weehee :D

Unknown said...

hohoho...bukan pangkah 'cangkul' erk
kikiki
selamat mengundi

Cheida_Mymee said...

Yes!! Kita ubah!!! Harap sgt2 PR ley menang.. Ley aku tibai balik mak cik umno debate gan aku td..
Panas hati ni debate gan mak.cik umnoo sedap mulot dia kata parti ajran sesat n dajal kt org.. Geram btoi laa.. Eh terluah prasaan emo laks kt sini hahaha..

nurul ezzatie zulkarnain said...

Haha, terbaikkk!

Nur Sakinah Ahmad Rosli said...

hahaha terbaik punya tutorial ! .. fiz bukan 15 mei , 5 mei kan ?

Nur Nainis said...

Selamat mengundi bagi yang sudah berkelayakan. Andalah penentu masa depan negara. Kami mengharap pada anda..hehe.

Unknown said...

Hmm kali pertama ni.. takut tersalah pangkah menyesal

Paly said...

hahaha.. memang terbaek hang ni

Khaulah Alazwar said...

haha selamat mengundi :D

Anonymous said...

ade maksud tsirat rupenye.. haha.. igtkan mmg nak ajr cara memangkah..

dzafirahzain said...

Hahaha....

Fazlina Ridzwan said...

TERBAEK!!!...jgn bagi negeri kita dijajah oleh puak UMNGOK!!!...

ct said...

HAHA....yup....Asal B ukan Cap Dacing

Unknown said...

kene pangkah ek???? bkn pakai cap jari ek?????

Syahirah Hashim said...

haahaa..setuju3.

Milobenikattepi said...

terbaik la..1st time nk ngundi..yg penting tak pangkah timbang berat sebelah tu haha.. :D

Sukma said...

suspen ko Apit....saya pilih mengundi....

Hunny Kitty said...

comel sangat....jangan lupa pangkah saya juga sila cari logo 'hello kitty' ya......yeah~

nini said...

hahahaha......

Emas Putih said...

ini kali lah haha

Cik Nor said...

hurmm..

ninja said...

lol abang ni. haha selamba je =3

onlajer said...

haha, gambar botol aku takde pun

Cik Fie said...

haha . terbaik la tuto ni :)

ღ Kertas Lipat-lipat ღ said...

ehehh. ABCD ekk ? :D Asal Bukan Cap Dacing! dan, kalau ada OKU aka Orang Kuat Umno yg nak gadoh, abaikan je :P lalalaaa~ saya bawah umur lagi sebenarnyaa ^^,v

rara emie said...

apit cer tgk nie..terbaik haha.Inikalilah...
http://www.youtube.com/watch?v=KK-bcgaLEnw

rara emie said...

apit..cer tgk nie..terbaik haha inikalilah..
http://www.youtube.com/watch?v=KK-bcgaLEnw

Anonymous said...

LAIN KALI LAH WEI. . .