Last updated!

28 April 2013

Finalis Miss Korea Sebelum/Selepas Makeover




Assalamualaikum w.b.t

Seperti yang kita tahu lah kan. Korea merupakan penduduk yang paling tinggi membuat plastic surgery. Sebab tu aku tak tengok ceta-ceta korea. Mengarut lebih. Tapi runningman aku layan lah sebab syok tengok game depa. Kreatif. Hihihi. So entry nie nak tunjukgambar finalis Miss Korea sebelum dan selepas makeover. Saksikan. :-) Dengan makeup, apa pon boleh. 


P/S : GADIS MELAYU LAGI LAWA :-) YANG PENTING TUTUP AURAT. BUKAN TUDUNG FESYEN ROSMAH K.


18 orang comel komen:

Mia Liana said...

lepas make up... tentulah cantik... ;)

yang baik Ishak said...

sebelum dan selepas memang ketara... tetapi lebih baik yang asal... lagi cantik

Nadiah Ashikin said...

Hahaha.. muka dorang semua lebih kurang je bila lepas make up..

ct cucubi said...

semua pipi dagu jd tirus = ='

Shakirah Rosli said...

korea mmg banyak buat plastic surgery truatama penyanyi2 kpop

Hafizah Alsa said...

depa make up ker surgery? macam kene trim jerrr muka depa. hehe

Mazelina Zaini said...

yeahhh hidup Running Man abang apit !! :D heheh

Shida Radzuan said...

lainnya hahaa..cun lg aku ekekee :p

Faeytynn Zayn said...

ni bukan mekap,ni pajeri nenas ni,hahaha,ketara sangat

Sukma Haron said...

siapa kata gadis Melayu tak menawan tak menarik hati.....

Cheida_Mymee said...

comey aihhh

eray said...

betul
tiang letrik kalau make up pun boleh cantik
hehheheh

http://welovesusuibu.blogspot.com/2013/04/set-mengandung-shaklee-super-bajet.html

Normi Nieza said...

hurm...

Si Matatajam said...

Ketara sungguh perbezaan Sblm dan slps tu yek..

Azhafizah Md Nor said...

make up memanglah cantik..tapi pure beauty natural beauty more better :)

Cik Fie said...

pergh . cantik gila . banyak perbezaan antara sebelum n selepas . tapi lagi cantik kalau depa menutup aurat :)

NJihe.am said...

Salam singgah. Haisy, patutlah ada budak lelaki cakap women is fake. make up + baju seksi = meletop! ingatlah, kita tiada kaitan dgn mereka. Tak perlu nak menjerit-jerit bila nampak artis Korea. Sekarang pun jiha dah lama tak tengok cerita Korea. Studioous.blogspot.com.

MaYa MustWany said...

hihihi makeup truz cun..hihi