24 April 2013

FIRST GIVEAWAY BY ANIS

Assalamualaikum w.b.t

Camna la aku boleh terlepas pandang GiveAway awesome gila nie. Aiyaa yang hampa pon xmau nak tag aku. Hahahaha. Salahkan orang lain lak. Nasib baik aku jumpa GA nie dari Bloglist blog aku. Takda la aku terlepas nak join. Kenapa aku tertarik dengan GA nie? Sebab dari blogger awesome. Hadiah tersangat lah unik dan gempak. Tak macam hadiah2 GA yang lain. Okay aku nak join. 

JOIN CEPAT --> TEKAN
GAMBAR HADIAH AWESOME --> TEKAN

TAMAT : 24HB APRIL 2013


8 orang comel komen:

selipar putih said...

lama dah tak join segemen ni,,makin maleh,.

Cik Nor said...

gud luck..

Sukma said...

teruja ko Apit...nak join ler...

Sukma said...

Saya tag apit...jom join..

http://ceritamayapersada.blogspot.com/2013/04/special-giveaway-from-sabah.html

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Busyra Takiyudin said...

gud luck apit.

Dayang Deno said...

all the best apit!:)

Nur Nainis said...

Semoga berjaya.