Last updated!

06 April 2013

Pernah Tengok Rupa Babi Laut Tak?



Assalamualaikum w.b.t

Binatang berupa pelik ini dipanggil Scotoplanes atau dengan nama popularnya, **** laut. Rupanya seakan-akan alien dan hodoh. Tapi binatang ni betul2 wujud dan sangat jarang ditemui.






P/S : Oooo camnie rupanya..


35 orang comel komen:

Mazelina Zaini said...

makkk , geli pulak tengok ;(

Shaqir Ir Manz said...

tapi mcm best je main picit2... nampak macam CJ7..aahahaha

Alien Ohsem said...

Soooo... If we touch it, do we have to samak? haha

Nao Mei said...

Geli tengok binatang cam tu..huhu...

Mime MF said...

tetiba meremang~ cm geli je rupa dia..huhu

Shakirah Rosli said...

subhanllah. mcm2 binatang pelik wujud rupanya. geli ~,~

Zinnia Z A said...

geli lak tgk .. =_=

sha dhira said...

heeeeeee.. gelinyaa... kalah blob fish.. wuuuu.. *xlalu plak nk mkn tengok gambar ni*

miLa saim said...

eiiii...lame2 tgok geli plak rase nyer...huhu

Syamimi Hazirah said...

Babi laut? Boleh disentuh ke? Huhu

cik azLyzah⊙.☉ said...

Macammm ****...hehhehhee....

Vee Lea said...

Ewwww.. Nak tmuntah tgk :X

Sukma Haron said...

eeeee....gelinyaa....

Nor Aireen Abd Rahim said...

Eee, hodohnya. Haha.

deno said...

pelik.. first time tengok

p/s: AL-FATIHAH buat rakan SLE yang baru meninggal... arwah adik Farah Najwa

Hazirah Nasir said...

Tak tahu mana mata, mulut semua tu :3

Dyra Dyara said...

owww... emm,, baru tau kewujudan benda nie.. peliknya rupa benda tu ek..

Solehah Shamsuddin said...

ishh hodohnya :(

Zaza said...

ew...geli..

Sakura Aihana said...

eeeiiii gelinya...yukk..

e d r i n a . 피나 said...

ish gelinyaa.

fara athira said...

Hew . Hahaha

Ima Salsuzaima said...

eeeuuuwww.. nampak aneh dan menggelikam. grrr

Nurul Farahizzati said...

apesal B**I ? makhluk tu da baka babi ke? dah tu, nak kena samak r?

chemay said...

hodohnye,
tapi mesti ada something di sebalik ciptaan yang hodoh macam tu.
yelahh.
Allah kan pencipta terbaik.
:')

apahell said...

perlu samak tak kalau pegang natang nih?hihi

Nasuha said...

Ini kali pertama tgk...

Bahrain Ramlan said...

euuuwwwwww.....pegang pun aku tak sanggup..

Nisha Nisrina said...

lol.. Pelik Bin ajaib >.<

Nur Adila said...

eeeeeeeeeeee. Geli gilaa >.<

3no gr33ny said...

macam mana dapat nma babi ek

Cik Fie said...

geli . xsanggup pulak nak tengok =.=

Seneorita Baharin said...

ewwwww geliiiiii kot..hukksss

MaYa MustWany said...

kat tapak tangan tuh macam geram lak tengok..tapi tengok pic terakhir..grrr..xpela..

Nur Dzafirah said...

Errr... geli!~