06 April 2013

Pernah Tengok Rupa Babi Laut Tak?



Assalamualaikum w.b.t

Binatang berupa pelik ini dipanggil Scotoplanes atau dengan nama popularnya, **** laut. Rupanya seakan-akan alien dan hodoh. Tapi binatang ni betul2 wujud dan sangat jarang ditemui.






P/S : Oooo camnie rupanya..


35 orang comel komen:

Unknown said...

makkk , geli pulak tengok ;(

Anonymous said...

tapi mcm best je main picit2... nampak macam CJ7..aahahaha

Unknown said...

Soooo... If we touch it, do we have to samak? haha

naomei said...

Geli tengok binatang cam tu..huhu...

Mime MF said...

tetiba meremang~ cm geli je rupa dia..huhu

Khaulah Alazwar said...

subhanllah. mcm2 binatang pelik wujud rupanya. geli ~,~

Zinnia Z A said...

geli lak tgk .. =_=

Shad said...

heeeeeee.. gelinyaa... kalah blob fish.. wuuuu.. *xlalu plak nk mkn tengok gambar ni*

Unknown said...

eiiii...lame2 tgok geli plak rase nyer...huhu

Syamimi Hazirah said...

Babi laut? Boleh disentuh ke? Huhu

Cik Puan said...

Macammm ****...hehhehhee....

Vee said...

Ewwww.. Nak tmuntah tgk :X

Sukma said...

eeeee....gelinyaa....

Nor Aireen Abd Rahim said...

Eee, hodohnya. Haha.

Dayang Deno said...

pelik.. first time tengok

p/s: AL-FATIHAH buat rakan SLE yang baru meninggal... arwah adik Farah Najwa

Hazirah Nasir said...

Tak tahu mana mata, mulut semua tu :3

Unknown said...

owww... emm,, baru tau kewujudan benda nie.. peliknya rupa benda tu ek..

Solehah Shamsuddin said...

ishh hodohnya :(

Zaza Iman said...

ew...geli..

Sakura Aihana said...

eeeiiii gelinya...yukk..

Edrina Zulkafli said...

ish gelinyaa.

Fara Athira said...

Hew . Hahaha

ima salsuzaima said...

eeeuuuwww.. nampak aneh dan menggelikam. grrr

Zizie Zack said...

apesal B**I ? makhluk tu da baka babi ke? dah tu, nak kena samak r?

Anonymous said...

hodohnye,
tapi mesti ada something di sebalik ciptaan yang hodoh macam tu.
yelahh.
Allah kan pencipta terbaik.
:')

apahell said...

perlu samak tak kalau pegang natang nih?hihi

Unknown said...

Ini kali pertama tgk...

adarain said...

euuuwwwwww.....pegang pun aku tak sanggup..

Nisha said...

lol.. Pelik Bin ajaib >.<

Unknown said...

eeeeeeeeeeee. Geli gilaa >.<

3no gr33ny said...

macam mana dapat nma babi ek

Cik Fie said...

geli . xsanggup pulak nak tengok =.=

Unknown said...

ewwwww geliiiiii kot..hukksss

Anonymous said...

kat tapak tangan tuh macam geram lak tengok..tapi tengok pic terakhir..grrr..xpela..

dzafirahzain said...

Errr... geli!~