21 March 2013

Patung Bayi Pontianak. Seram Aku Tengok.



Assalamualaikum w.b.t

Bean Shanine ialah seorang artis yang menjual patung bayi pontianak. Setiap patung dihasilkan sendiri oleh beliau dan dijual pada harga diantara USD 650 sehingga USD1500 sebuah. Mahal dan RARE! Menakutkan ja aku tengok. Tak gamak nak simpan dalam rumah. Tak pasal-pasal malam2 patung tue menangis. Hahahaha. Kita dalam Islam tak boleh simpan patung camnie dalam rumah. Dah macam patung berhala pulak.






P/S : Seram neh!



28 orang comel komen:

Farah Waheda Wahid said...

eee...memang x ler nak beli dan simpan patung macam ni kat dalam rumah... hu hu hu...

Zizie Zack said...

EIII... xmo la patung camni... mekasih jela..

BudakVanilla said...

eee. .seram. .tringat cte chucky. .ank ptung pmbnuh. .

Fatimah Nabila said...

ada pulak yg snggup beli..

Anonymous said...

Semuanya ada taring..Hikhik, hope orang Islam takdelah beli benda-benda / patung - patung macam ni:)

Unknown said...

agak menyeramkan..

Emas Putih said...

hishhhh

Cik Nor said...

seramnya..huhu

SKAH said...

style :)

Cik Fie said...

SERAM SUNGGUH ! Haha XD

Anonymous said...

ade patung dr uchiha clan

Unknown said...

wuihhh..seramnye..nsb baik patung..

Mrs Velentine said...

menakutkan ..

Pn.bayu said...

aiyoo..... seramnye

emylase. said...

Serammm nya.

BettyMiza said...

tgk pun dah cukup seram.. ni apakan lagi nk beli... fuhh x sanggup

♥ Lia Abdillah ♥ said...

Menakutkan~

Unknown said...

Malaikat xmasuk dalam umah nnti..buat apa la benda xberfaedah mcm ni ek..

Faeytynn Zayn said...

ade yg betul2 macam baby betul..eee seramnye

mira aziz said...

Bagi free pun tak nak ! Seram !

Unknown said...

Pelik2 betul orang ni. Patung macam ni pun suka ka? hehe..tak minat lah. "Cantik" macam barbie sekali pun tak mau lah simpan.

Unknown said...

Menakutkan.

Solehah Shamsuddin said...

fuhh nasib baik tgk entri ni pagi2. lau x, smpai ke pagi xtdo. tapi patung ni mmg menakutkan

Unknown said...

Vampire lover says this is cool! seram tu seram jgk, but COOL meyh!

Anonymous said...

anak patung tu sebenarnya comel tapi menyeramkan sebab ada taring..tp sy mmg tak minatlah nak simpan anak patung walaupun teddy bear..

Anonymous said...

xcomel tapi memang menakutkan..ee terbayang kut2 idop tengah malam..hihi

Nadia Johari said...

dulu tgk citer chicky pun dah takut..apa lagi nak bela ank patung mcm ni..haha

dzafirahzain said...

scrool~~~ Seram!