Last updated!

17 March 2013

Segmen Jom Pilih Hadiah

Assalamualaikum w.b.t

Aku kalau tak taw nak buat entry apa memang aku join segmen2 blogger nie. Kalau syarat mudah, lagi aku suka join. Hahahahaha. Kalau kena buat ayat karangan panjang2, memang aku malas join sikit sebab aku tak suka menaip pjg2. Hahahaha. So kepada nabila, apit dah join nie ye. Syarat dah ikut pon. Blog nabila dah lama apit follow. :-) Yang lain apit baru follow semua. Hihihi. Sapa nak join boleh tekan banner comey kat atas. 

Hadiah banyak gak neh nak pilih. Hohoho. Rambang mata. 

DRESS (3 ORANG)
PEPLUM (2 ORANG)
LIP TINT (2 ORANG)
TOPUP RM10 ( 7 ORANG)
TOPUP 5 ( 5 ORANG)
HANDPHONE CASES (10 ORANG)
KEYCHAIN (10 ORANG)
BODY SCRUB D HERB ( 3 ORANG)
NOVEL (2 ORANG)
BANNER IKLAN DI PINGJE.ORG (SORANG)
TUDUNG BAWAL (4 ORANG)
SHAWL (SORANG)

Aku nak pilih hadiah apa ye. sebab kebanyakkan hadiah pompuan ja. 

1. Topup RM10
2. Handphone Cases

Sapa-sapa nak join lagi, jom la wey! Hadiah belambak kot. Pilih ja. Hahahaha.
Join --> TEKAN!

P/S : Sapa tak join memang pelik!


20 orang comel komen:

Leeza dayasari [santai leeza] said...

good luck apit.

Leeza dayasari [santai leeza] said...

good luck apit.

spongebob :) said...

dari segmen yang sama

http://missnawa-applestar.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

Ahsfantasy Ryu said...

All the best :)

Mieza Jhaa K said...

Ahh peplum tuuuuu...

eiela said...

best jugak segmen nih. mana tau kot rezeki

yang baik Ishak said...

betoi la... kalau segmen yang panjang lebar syaratnya ... memang susah sikit nak ikut.. coz kemalasan melampau... hahaha
okey good luck selamat memilih hadiah..

Solehah Shamsuddin said...

wahh apit join jugak ye.hehe :)

heirizalieyana said...

dari segmen yg sama
http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

eyka said...

insyaallah saya join juggaaa... Hadiah dia sangat-sangat menarik dan saya sangat-sangat terujaaa... Hihhihii... GOOD LUCK APIT... ^_^

Nurul Aini said...

Semoga berjaya..banyak hadiah yang best2 tu.

Cik Fie said...

Dari Segmen Yang Sama ! :)

http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

Aireyn Ashra said...

jenjalan dari GA yang sama ^^

http://aireynhistorylife.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

CikPelangiSenja™ said...

dari segmen same ^^

http://nursyikin.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

gud luck ~

nabila biela said...

terima ksih byk2 sbb join...promote abis-abisan utk mng 3 hadiah*untuk top reffral*

Nao Mei said...

singgah menyapa

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

cik akak tinggalkan jejak ye sayang :)

mazni said...

Assalamualaikum, dari segmen sama :)
http://supersagaaaa.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

AyuInsYiraH said...

salam.. ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

Nabila Medan said...

goodluck apit! boleh menang ni :D

fatin amalina husna said...

assalam..dan salam kenalan..
husna juga dr segmen yg sama..
maaf ye bru smpat nk terjah..huhu..
http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah-by-nabila-biela.html