Last updated!

11 March 2013

Freebies Cartoon Suami Isteri Bahagia

Assalamualaikum w.b.t

Doodle ke cartoon nie ye nak pangil. Aku panggil cartoon lah mudah ye. Lagipon nie bukan idea aku. Aku jumpa di google. Maybe nama pelukis dia rusydee.art kot. Hope owner dia bagi aku lukis balik gambar nie. dan aku lukis balik kat hampa. Kot-kot ada nak guna gambar nie buat kad kawen ke kan. 


P/S : Kalau dah ambil, boleh komen di bawah ye :-)


29 orang comel komen:

RadhiahIlyas 惃 said...

wahhhh cntik laa. doodle apit sume the best! :)

Adilah Asari said...

sweetnya apit..suke2..yaya amik taw..nanti apit buat la doodle suami isteri pegang tangan yang sweet..hehe :)

Nurul Aini said...

Comel2. ^__^

deno said...

sweet :)

Cik Fie said...

cantik :)

Anonymous said...

Cantik la..cm ne belajr wt semua ne??

yang baik Ishak said...

memang lah sweet sangat ...
tapi kan kenape rupa suami/lelaki tu macam muda remaja tapi wanita/isterinya lebih matang pulak... hehehe saja nak ngocah!

Naz Ieqa said...

wah2....comel + sweet sgt...CHN ambil yer apit..TQ2..

Nurul Yuyu said...

sweet!ambik 1 :) thanks! :D

Khalilah said...

culik satu na bro....comel :) thanks

Khalilah said...

culik satu na bro....comel :) thanks

hazdnul shafina said...

ah..comel..nak satu..hehe

BaNu Syah said...

cantin n sweet..ambik dua yer hehehe

Ahsfantasy Ryu said...

Cantik ! :)

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

meme sgt bahagia... sweet gitu

wanie said...

MInta izin ambik ye , wani ambik sume , hehe . Cantik :)

mohd hanafi mohd hussin said...

Saya ambik semua :D (tamak :P)
Semua lawa2~~
Syukran

baby comel said...

cantik2 la.. cute suka tengok!

sarjan azhar said...

Jom datang blog http://Sembangwindows.blogspot.com , TUTORIAL-TIPS-INFORMASI-INFO GAJET-INFO DRAMA KOREA-OST DRAMA KOREAN dan banyak lagi , follow dan like fb sembangwindows dan jangan segan silu komen@bertanya :D

Azza Afdzal said...

alololo...comey nya...mintak izin nk rembat 1 hihihi....

sharul izam said...

yg atas tu cantik

Nadia Johari said...

ofkosla nad nak amik biru..hehehe

Nadia Johari said...

ofkosla nad nak amik biru..hehehe

Zana Hassan said...

Semuanya cntik..nnt sy nk amik 1 ye :-)

Solehah Shamsuddin said...

cantiknya doodle ni apit :)

Anonymous said...

Sweet doodle ini. Saya ambil ye.

kashaf imani said...

akhi, sy amek ya, comel sgt2, nant boleh add2 lg, hehe

snow said...

err tumpang ambil satu ane biru tu... nak buat cover novel meh.. xD

Ummi Hanie said...

salam, sy ambil kidnap letak kat fanpage ye.. tq ;)


http://www.facebook.com/ummihaniedotcom

p.s: satu lg, doodle dlm header muslimah tu sy crop masuk dlm bizcard... tenkyu again ;)