29 March 2013

Kemudahan Yang Terdapat Di Office Google



Assalamualaikum w.b.t

Bestnya kalau dapat kerja kat Google. Ini adalah antara kemudahan-kemudahan yang korang dapat kalau kerja kat Google. Gila best. Hahahaa

Kapsul yang kalis cahaya dan bunyi

Gelongsor untuk turun dari tingkat lain

Papan putih yang besar yang terdapat hampir di semua sudut

Pekerja boleh makan apa yang mereka nak dengan percuma

"Workstations" yang mempunyai sekurang-kurangnya dua skrin besar

Bilik santai dan mempunyai permainan video, pool, dan macam-macam lagi

Private cabin area untuk komunikasi

Technical support untuk repair komputer sambil minum

Massage

Bilik rehat dengan kerusi urut

Perpustakaan

P/S : Aku dah antaq resume ke google, tapi sampai sekarang tak panggil2. Hahahaha


22 orang comel komen:

sweetsour93 said...

walawehhh. canggih sungguh :O

Vee said...

Layak dapat benda cmni cos they worked hard for us. Heh. Google mmg terbaikkkkk <3

Zul & Azizi said...

Assalamualaikum Apit...

Kalau layak le panggil untuk interview jer kot...kah kah kah

Zul & Azizi said...

Assalamualaikum Apit...

Kalau ada pun interview je kot...dapat ke tak tawakal jer kan...sanggup no interview kat aussie...kah kah kah

Khaulah Alazwar said...

wahh awesome !

puteri cahaya said...

aiwah! kalu tempat kije den gini, tak balik ghumah pun takpe. hohoo~

Unknown said...

omaiiiiiii.... canggih giler! haha.. untungla sapa yg dapat kerja ngan Google tu.. hehe :)

Sukma said...

nie kalau dapat keje kat google sure aku tak balik rumah....siap berkampung di situ...

Unknown said...

wah , best la kalu kerje sini . nak keje sini la ! haha . entah lorh dapat ke idak :p

Unknown said...

Perghhh memang terbaekkk lahh!! :D nak antar resume jgk lah..errr

Faeytynn Zayn said...

wah awesome!

Zinnia Z A said...

waahhh, paling suka tempat makan percuma tu ,dengan bilik rehat tu ... :D

Nabellaヅ™ said...

haha, gila awesome!~

Nur Nainis said...

Kalau kerja dekat sini..rasanya tak payah balik rumah pun tak apa..hehe..Nak hantar resume juga lah.

Unknown said...

Mewah benar..adakah mereka bekerja 24jam??

adarain said...

bestnya.....gempak..tenang je dapat kerja kat situ..

myra ashrul said...

awesome! (y)

Dayah Danisha said...

Suka lah papn gelongsor tu ...

Solehah Shamsuddin said...

bestnya. ni kalau da tmpt keje cmni, xpyh beli rumah. tdo je sini

Nadia Johari said...

pergh mcm ni dtg kej ahri2 pun xpe..

Nadia Johari said...

pergh mcm ni dtg kej ahri2 pun xpe..

dzafirahzain said...

Hihi. Nak juga!