Last updated!

16 March 2013

Free Namecard Untuk 2 Blogger Bertuah

Assalamualaikum w.b.t

Tahniah pada 2 orang blogger bertuah yang dah memenangi hadiah 2 kotak Namecard dari fizgraphic untuk Big Giveaway tempoh hari. 2 orang blogger tersebut ialah www.aisyahhumaira.com dan www.paly.my. Tahniah ye kat hampa dua orang. So di bawah nie kad-kad depa dua. Aku dah pos kemarin dulu. :-) Dah selamat sampai nanti, inform naa. Terima kasih.

www.aisyahhumaira.com


www.paly.my

Untuk membuat Tempahan dan order Bisnes Kad Murah, boleh menghubungi facebook --> TEKAN untuk mendapatkan quatation harga. Atau boleh Whatsapp : 0135971979 


20 orang comel komen:

Adilah Asari said...

tahniah buat pemenang :)

Emas Putih said...

amazingg

sha dhira said...

lawa... bestnya niera n paly dapat..
tahniah..

Nur Farahuda said...

tahniah juga buat niera dan paly =D

onie said...

WAHHHHHHHHHHHHH,TAHNIAH KORANG :D

Dear KHY said...

lawa2 ^_^

Aina Sofea said...

Tahniah ! untong dapat kad ohsem gituu ^^

Asiah Aisa said...

congrets both of you ^^

Fakhruru said...

AWESOME!

Paly said...

thx bro apit... tak sbar ler nak pegang name kad ni.. hehe

Nurfaezah Abdullah said...

waaa nice :)

CynthiaShin 欣倪♥ said...

Wah bestnyaaa hmmmm ,

Maisarah Azmi said...

cantik design..

Cik Fie said...

Tahniah !

Nurul Aini said...

Wah..bertuah betul Niera dan Paly..Cantik pula tu. Tahniah2.

Nadia Johari said...

wah niera dan paly dapat..lehla pasni p mana2 bg kad je..hehe..cntik

Solehah Shamsuddin said...

namecard pink tu comel je, namecard yg bwh ni lak nmpk elegan :)

Diana Azis said...

Cantik..tahniah kepada pemenang :)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum, bestnya blogger niera dengan paly dapat free kad blogger.

careno said...

salam bro... berminat nak tempah biz kad utk blog laa... mcm mn eh...