Baca Entry Latest Nie Jugak!

16 March 2013

Free Namecard Untuk 2 Blogger Bertuah

Assalamualaikum w.b.t

Tahniah pada 2 orang blogger bertuah yang dah memenangi hadiah 2 kotak Namecard dari fizgraphic untuk Big Giveaway tempoh hari. 2 orang blogger tersebut ialah www.aisyahhumaira.com dan www.paly.my. Tahniah ye kat hampa dua orang. So di bawah nie kad-kad depa dua. Aku dah pos kemarin dulu. :-) Dah selamat sampai nanti, inform naa. Terima kasih.

www.aisyahhumaira.com


www.paly.my

Untuk membuat Tempahan dan order Bisnes Kad Murah, boleh menghubungi facebook --> TEKAN untuk mendapatkan quatation harga. Atau boleh Whatsapp : 0135971979 


20 orang comel komen:

Adilah Asari said...

tahniah buat pemenang :)

Emas Putih said...

amazingg

sha dhira said...

lawa... bestnya niera n paly dapat..
tahniah..

Nur Farahuda said...

tahniah juga buat niera dan paly =D

onie said...

WAHHHHHHHHHHHHH,TAHNIAH KORANG :D

Dear KHY said...

lawa2 ^_^

Aina Sofea said...

Tahniah ! untong dapat kad ohsem gituu ^^

Asiah Aisa said...

congrets both of you ^^

Fakhruru said...

AWESOME!

Paly said...

thx bro apit... tak sbar ler nak pegang name kad ni.. hehe

Nurfaezah Abdullah said...

waaa nice :)

CynthiaShin 欣倪♥ said...

Wah bestnyaaa hmmmm ,

Maisarah Azmi said...

cantik design..

Cik Fie said...

Tahniah !

Nurul Aini said...

Wah..bertuah betul Niera dan Paly..Cantik pula tu. Tahniah2.

Nadia Johari said...

wah niera dan paly dapat..lehla pasni p mana2 bg kad je..hehe..cntik

Solehah Shamsuddin said...

namecard pink tu comel je, namecard yg bwh ni lak nmpk elegan :)

Diana Azis said...

Cantik..tahniah kepada pemenang :)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum, bestnya blogger niera dengan paly dapat free kad blogger.

careno said...

salam bro... berminat nak tempah biz kad utk blog laa... mcm mn eh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...