06 March 2013

10 Orang Yang Paling Bertuah Di Dunia

Assalamualaikum w.b.t

First aku tengok gambar-gambar nie memang Perghhh bertuah gila depa nie. Betul-betul bernasib baik. Semua sipi-sipi ja lagi nak kena. Kalau kena, alahai, dalam tanah lah jawabnya. Apa-apa pon jom kita layan gambar-gambar di bawah nie dulu. Kalau lambat gerak, tunggu kejap sebab nie semua file gif. Ambil masa sikit nak gerak. :-) Happy watching!










P/S : Memang belum ajal depa nak mati kot kan. :-)


26 orang comel komen:

Unknown said...

Haha, mmg betoi2 sipi! Tapi yg last tu comel la haha! Boleh dia jalan buat derk ja.

AyueJean said...

No 4 tu hebat gila driver tu boleh lepas...
Yang no 5 kena langgar lori tu memang betul2 bernasib baik......
Tapi yang last tu comel gila....
Tapi semuanya macam nak gugur jantung tengok.... Memang bernasib baik sangat..... Berpantang maut sebelum ajal...

Solehah Shamsuddin said...

menakutkan. pic yg kereta lalu diantara kereta yg banyak2 tu, kira pic yg bernasib baik.

RadhiahIlyas ッ said...

yang last skali tu. alahaiiii :)

✿ Hasnie Adda ✿ said...

haha . bijak2 . cm mne laa dia elak tuu .

Unknown said...

subhanallah...sy terase mcm ajal dh dekat sangat bila tgk klip ni...bila2 masa saja kan?.. :/

Cheida_Mymee said...

berpantang maut sebelom ajal :)
comel pic last tu.. budak tu kona elok ja hiihihi

nazrul ali said...

ok,last sekali comel..yang lain gila horror..

Pn.bayu said...

huh..seriau beb!

♛ Oziz ♛ ➜ We are Partner said...

Pergh !! Seram sejuk tgok pic2 tu . Ajal dorang belum sampai lagi la tu ..

Unknown said...

haha...ajal belum tiba lagi... tapi kematian tetap menunggu setiap khidupan... giler gif tu.. oh tidakkk!

Mrs Velentine said...

ajal depa tak sampi lagi

Unknown said...

Ajal belum sampai.. Mereka sangat bertuah! :)

Nur Nainis said...

bahayanya..budak kecil yang dekat bawah tu..alahai..kalau kena tak tahu lah.

Brilliant Marjan said...

betul2 ngeri..jika kita kt tempat mereka dh pengsan agaknya.xpn fobia..last tu, mmg kena hati2 tang ank2 bermain

Brilliant Marjan said...

betul2 ngeri..jika kita kt tempat mereka dh pengsan agaknya.xpn fobia..last tu, mmg kena hati2 tang ank2 bermain

Unknown said...

Allahuakbar...Takutnyaa tgok..sipi2 ja semua..betol tu, mmg belum ajal mereka lg kan..Ajal maut semua rahsia Allah..

ساريده سنين said...

budak memang tak syg nyawa...

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

furooo... hebat kereta yg berdesum je tu... memg belum ajal

AinNadhirah said...

Muka iras2 yunalis zarai?? Cepat2.. jom tengok..
http://bit.ly/VFpu5N

Cik Eyra said...

belum sampai ajal mereka..

LaLa mhdnor said...

ngeri tgk, heeee

StarPrincess said...

As salam.... ish..menyeramkan la....

Unknown said...

SALAM. MOHON COPY

Nadia Johari said...

x dpt tgk line lembp

mohd zuhri said...

subhanallah . kuasa allah . belum sampai ajal mereka :")