Last updated!

14 March 2013

Design & Printing Business Card #5

Assalamualaikum w.b.t

Waaa nampaknya banyak entry aku pasal business card kat blog fizgraphic nie. Hahahaha. Aku update design business card sikit2 lah no. Aku akan update business card yang dah selamat sampai kat tangan customer. So kat bawah nie ada 3 kad yang dah selamat sampai. Alhamdulillah. Terima kasih dan senang berurusan dengan anda semua. Tak cerewet. Sekali design terus aproved. Suka!

Kat bawah nie design kad untuk business electrical. Aku dulu belajaq gak electrical nie sebab aku dulu budak elektronik. Tapi minat aku lebih kepad design , so diploma tu hanya di dalam fail sebagai koleksi sajalah. Ingat nak amik sijil design lah nanti. Sapa ada cadangan? Aku takmau belajar lama2. Nak study dalam 6 bulan ja. Ada x? Hihihi. Customer kad nie berhubung dengan aku melalui email dan mesej di telefon saja. Kemungkinan dia dapat info business card melalui google kot. Customer nie order 5 kotak + Matt Lamination AA (kalis air) + Design 1 Side + Postage. 



Kad yang nie plak korang kenal kot. Alaa facebook beliau kat SINI. Kan dia pernah menjadi sponsor utama Big GA di blog fizgraphic baru-baru nie. Alhamdulillah. Dah selamat sampai pon kad beliau nie. Bagus Cikgu Fizi nie taw. Eh sama nama ngan aku plak. Hahahaha. Dia seorang yang sangat membantu anak-anak yatim. Kemungkinan nanti aku akan join volunteer di rumah anak-anak yatim di Kulim, Kedah. Hope ada kelapangan nanti insyaallah. Beliau order 3 Kotak + Matt Lamination AA (kalis air) + Design 2 Side + Postage. Terima kasih cikgu :-)


Ini pulak saudari Ika Gawus yang berhubung melalui facebook. Dia menjalankan perniagaan sebagai pengacara majlis, Emcee, DJ dan make up artis. So korang boleh kot roger-roger dia kalau memerlukan perkidmatan beliau. Aku bahasakan diri aku kat dia 'apit' ja sebab dia lebih tua pada aku. Hihi. Thanks akak sebab order business card kat apit. Sapa-sapa nak hubungi beliau untuk khidmat pengacaraan majlis, boleh hubungi di nombor telefon yang tertera. Terima kasih. :-) Akak nie order 2 Kotak + Matt Lamination AA (kalis air) + Design 2 Side + Postage. Tadi terima whatsaap dari kak nie "Apit! Dah dapat kad. Alhamdulillah seperti yang diharapkan. Thanks ye. " Sama-sama kak. 


Untuk membuat Tempahan dan order Bisnes Kad Murah, boleh menghubungi facebook --> TEKAN untuk mendapatkan quatation harga. Atau boleh
Whatsapp : 0135971979 



14 orang comel komen:

Cheida_Mymee said...

kad khwin buat x?

❤ Si Budak Vanilla ❤ said...

cntk la. .klu sticker lak cmne? cm design sticker utk ssuatu produk. .ade ke wt yg cm2? :D

Lelaki Ini said...

wah, cntik giler kad!

Nurfaezah Abdullah said...

semoga terus maju Apit :)

Mieza Jhaa K said...

Wahh maju la bisness mcm ni..sy pn nk tanya pasal sticker gak ni kot2 buat.. nk guna utk tampal kt kotak kek

Aniq Bukhary said...

Nice job bro.. Good job :D

Farah Waheda Wahid said...

good job bro! semoga lepas ni dapat sambutan yang lebih menggalakkan lah ek...

Seneorita Baharin said...

wah seriously chantek, nice design :D keep it up apit.. :)

sha dhira said...

Daebak!! Awesome..
Kita geng la abg apit.. Business card designer(tapi baru beginner).. hehe.

Khairul Zamri said...

terbaiklah punye design card nie... nnti ckup masa ak lak order :)

deno said...

cantik cantik cantik!!!! suke la... :)

Nurul Aini said...

Wah..cantiklah design. Untuk sijil grafik design mungkin ada kot untuk 6 bulan. Kolej komuniti maybe.

Nadia Johari said...

yg first tu cntik...

Solehah Shamsuddin said...

wah makin lama makin banyak tempahan yg apit dapat. smoga sntiasa murah rezeki :)