Last updated!

30 March 2013

Design & Printing Business Card #7



Assalamualaikum w.b.t

Lama plak aku tak update pasal bisness card aku design kan. Banyak design yang aku tak update. So nak update 3 design dulu untuk entry nie sebab aku malas nak update banyak-banyak. Semua kad kat bawah nie dah pon selamat sampai kat customer. Alhamdulillah semua puas hati. So aku nak promote sat bisness card depa satu persatu. Selain dari hampa tempah bisness card kat aku, aku pon akan menyediakan pakej promote sekali di blog www.fizgraphic.com nie. Hihihi.

First sekali Customer Puteri Insyirah. Banyak bisness gak yang dia buat nie. Perniagaan family rasanya nie. Bagus-bagus. Beliau plak MA kot di hospital. So bisness card nie ada 3 nama yang dia nak aku letak. Bagus. Jimat sikit. Tak payah buat 1 kad 1 nama. Bazir. Sebab adik beradik ja. Huhuhu. Perniagaan yang dijalankan mereka ada di side 2. Hampa tengok lah sendiri kat bawah nie naa. Fanpage --> TEKAN. Aku dah lupa lak berapa depa order. Hihi. 3 kotak kalau tak silap aku. Matt Lamination Gred A (kalis air). Terima kasih. Senang berurusan dengan anda wahai Insyirah. :-)



Bawah nie plak customer dari Port Dickson. Puteri PD nama kat facebook. Bisness yang dia buat pon macam-macam gak. Dari produk kecantikkan, pakaian, handbag, perfume dan macam-macam lagi. Hampa boleh usha Fanpage --> TEKAN. Senang berurusan dengan beliau. Yang penting kad nak pink. Hihihi. So sapa-sapa nak order barang2 tu, boleh terus hubungi beliau ye. Puteri PD tempah 2 kotak Matt Lamination. Terima kasih. :-) Good luck bisnes. 



Haa yang nie lak kad member aku. Hihihi. Member geng sekolah dulu lepak tepi padang bola. Amboi hang dah technician no. Aku tak pasti hang baca ka dak blog aku nie. Tapi boleh kot no aku nak publish kad hang nie. Hihihi. Mana la taw kot2 ada awek amik no tepon hang ka ngorat. Hahahahaha. Asa-asa cun bagi kat aku. Hang tak payah la yang cun-cun. Hahahaha. Lawak ja wey. Hmm member aku nie tempah 2 kotak kat aku. Hasrat nak buat tulisan timbul tue. Spot UV tapi tak jadi. Next time meybe bro. Okay2. Thank tempah kat aku. Peace. 

TEMPAHAN CUSTOMER LAIN DI LINK BAWAH

Untuk membuat Tempahan dan order Bisnes Kad Murah, boleh menghubungi facebook --> TEKAN untuk mendapatkan quatation harga. Atau boleh
Whatsapp : 0135971979 



16 orang comel komen:

Emas Putih said...

I punye mana?

Shaqir Ir Manz said...

cantik la... nice one..

Seneorita Baharin said...

chantekkk n mmg sgt kreatif...boleh la tempah n promote kat membe2 nnt.. :)

yang baik Ishak said...

Cantik kad... saya satu? nanti nak fikirkan businessnya...

Syuhada Salleh said...

mmg smart & cntik design2 kat ats tu..

Harith Iskandar said...

lawa lawa..mg lawa.nnti sy nk oder utk firma guaman sy plak yer...tungguuuu :p

Harith Iskandar said...

lawa lawa..mg lawa.nnti sy nk oder utk firma guaman sy plak yer...tungguuuu :p

Harith Iskandar said...

lawa lawa..mg lawa.nnti sy nk oder utk firma guaman sy plak yer...tungguuuu :p

Mieza Jhaa K said...

Waui murah rezeki Apit...TAHNIAH..semoga berjaya dgn dunia bisnes kad ni

Normi Nieza said...

cantik..:)

Cik Fie said...

yang tempah Business Card ni , memang untung gila . :)

Nurul Aini said...

Cantik..Ambil design sekali dengan printing juga kan. InsyaAllah..nanti nak menempah dekat apit juga.

Solehah Shamsuddin said...

Cantik2 designnya. Sy pn xtau ble nk wt lg. Sbb sy pn xtau nk wt bisnes kad utk apa.hehe

Nadia Johari said...

semua cntik2..tunggu nad ade business la baru buat kad kat apit..hehe

Farisya Anastasyia said...

bawu singgah entry ni..hahaha...kuat ngampu noh!ahahahha..tq apit!

Farisya Anastasyia said...

bawu singgah entry ni..hahaha...kuat ngampu noh!ahahahha..tq apit!