Last updated!

02 March 2013

Freebies Doodle Sweet Couple Comel

Assalamualaikum w.b.t

Aku ada stok doodle nie dah lama. Saja lah aku buat bagi kat hampa FREE. Yela, aku kan suka bagi benda free kat hampa kan. Aku lukis benda nie dah lama dah. Aku modified balik gambar nie dari nayzak.devianart kalau tak silap/ Tahun lepas punya nie. Aku dah ingat-ingat lupa. Doodle muslimah couple sweet. Couple-couple jugak, jangan pegang-pegang tangan naa. Haa tue doodle pon xpegang tangan tue taw. Hihihi. Ada banyak warna, amik lah mana satu yang berkenan. Kalau berkenan dua, amik dua. Berkenan semua, amiklah semua. Tapi ingat, jangan lah salah guna doodle nie ye. Peace.




DOODLE KHAS UNTUK PELAJAR SEKOLAH
|
|
V

P/S : Time sekolah dulu syok kan kapel. Jiwang gila. Hahaha. Cinta monyet. Last2 kena tinggal. :-p

24 orang comel komen:

NaZiRaH @ Ezyra said...

cantik la..;-)

Saadah Baek said...

comel , nak satu tau :)

Farah Waheda Wahid said...

comelllll....

hasnie adda said...

alahai . comel nye . nak stu .

Myzz Tynee said...

cute...nk satu..=)

Hasri Anis said...

semua doodle tu nampak comel je.. senyum2 anak saudara saya yg kecik ni masa tengok doodle tu semua :D

Cik Fie said...

alololor . sweetnya dorang . haha . :)

Cik Atynn said...

comelllll, nak amek yee :)

teha marshellow yui said...

saya nak 1 boleh

Nurul Aini said...

hohoho..semua comel2.

Zana Hassan said...

comey sgt :)

deno said...

semua comel!^^

Nadia Johari said...

bg free yang cek suka..hhehe

Nurul 'Aiziz said...

Waaaa doodle laaaa comey comey!! az nakk

Madam Zee_Ra said...

NANTI KITA AMIK SATU TAUU !

eyka said...

Setuju dgn pesanan apit tu..Hihihhihi..Time skola mmg syok ja bercinta,bila dh habis skola,kne tinggal mcm tu jaaaa..Sadisss! NOTA JARI: kita amik dua DOODLE naa..PINK and TURQUOISE.. :)

Amer Amirah said...

amek tauu , 3 :3

Solehah Shamsuddin said...

wah comelnya.geram tgk :)

qilazahiraa said...

nak ambik wane pink satuuuu ;)

m!ss s!mPLe said...

comel .. saya ambik erk .. :D

Nurul Mohamad Tahir said...

comel!ambik 1.thanks :)

Haliani Halim said...

As salam, saya nk stu gmbar yg cute ni wt profile fb😊

Haliani Halim said...

As salam...saya nk amik 1 gmbar yg cute ni nk wt profile fb...TQ😊

Haliani Halim said...

As salam, saya nk stu gmbar yg cute ni wt profile fb😊