Last updated!

01 March 2013

Eh! Aku Menang Laa. Terima Kasih Zuhri

Assalamualaikum w.b.t

Hampa ingat lagi tak kat ENTRY nie. Kan aku join segmen yang pasal header tue. Eh lupa, segmen tue blogger Zuhri yang anjurkan bersama sponsor-sponsor lain. Sebenarnya banyak dah segmen budak nie buat cuma abang mu ini yang tak sempat nak join. Hihihi. Banyak kali gak Zuhri ajak join. Bagi kat inbox lah, kat komen lah, tapi disebabkan aku nie malas nak but entry2 bagai, so terlepas camtu ja segmen dia. Im sory. So segmen nie, dia ajak, aku plak time tue free then takmau kecikkan hati adik sorang nie, aku pon join lah.


Header atas nie lah yang aku pertaruhkan. Chewah. Header aku lah kan. Header yang sesimple mungkin. Aku taw ramai blogger-blogger si gadis yang lawa-lawa. Nie kes nak support blogger, aku pon join lah kan. Tadaa semalam dah kuar result pemenang pasal segmen tue. Aik cepatnya dah kuar result. Result SPM pon lambat lagi taw. Hahaahah. Sama lah jugak, semalam aku pon post pasak keputusan pemenang Big Giveaway yang kami buat 2-3 minggu lepas. Sapa-sapa yang belum tuntut hadiah, sila ke SINI untuk mengetahui siapakah yang menang ye. 

Eh terlari tajuk la plak. Berbalik kepada segmen yang aku menang tue, aku bukan menang tempat pertama pon tapi Naib Johan. Sapa menang? Sapa lagi kalao bukan Wan Hazel. Hoi wan! Bila hang masuk segmen nie. Tak bagi can kat aku ye. Hahahahaah. Tahniah wan sebab berjaya memenangi hati para juri. Sila kirim salam kat doodle2 lu okay. :-) Jom tengok Top 4 header yang menang dalam segmen tue. Tahniah!

TEMPAT KEEMPAT

TEMPAT KETIGA

TEMPAT KEDUA (AKU LA)


JUARA

P/S : Tengah menunggu topup RM20 masuk ke dalam telefon. Hihihi. :-) Rezeki jangan ditolak. Kebetulan credit pon xdak nie nak call client. :-)


26 orang comel komen:

Kisah Si Dairy said...

tahniah hafiz...

dee yana said...

best gileer,, na join tp ta der bkat plak na wat bnde2 cam ni heheh btw congrats
sunnah nabi:bangun tidur

sHaRiNa eLyaNa said...

tahniah smua..

ANa Ahmad said...

terbaik! hehe

zaza nizam said...

tahniah apit :)

Ieta Mat Saad said...

Tahniah menang :)

Alia Az said...

congrats !! =D

Remy hazza said...

apit...tahniah dari remy......
memang sudah dijangka apit akan berjaya...sama jugak dgn dysha tu...... comel dan kreatif

syahirah said...

wahh tahniah

Paly said...

tu diaa... menang, hehe.. tahniah bro

Nur Irdina said...

tahniah nohh ekeke... syok lettuw :3

Emas Putih said...

untunglah hehehe

Seneorita Baharin said...

wah tahniah apitt! header awk mmg chantek..hee..untungla dpt tpop kan..heheeee

Nurul Aini said...

Tahniah2..dah agak dah mesti menang punya.

yang baik Ishak said...

tahniah juga la... semoga terus menghasilkan doodle yang kiut miut lagi... bleh tumpang seblog... heeee

C.T.K said...

confirm la kamu akan menang...tahniah :D

Asmieza As said...

Tahniahh ;)

Hidayatul Afzam said...

tahniah :)

NAL said...

tahniah apit..

Sally Yatiey said...

Tahniah! ;D

Rahmad Mat said...

tahniah bro..

Cik Fie said...

Tahniah . Actually , saya yang pilih pemenang tu . Sori . Abg apit x jadi juara . haha . Saya terpaksa pilih wan hazel jadi juara . Maybe sebab header dia lebih ohsem kot . Apa2pon , header abg apit pon ohsem jugak . hihi :)

Nadia Johari said...

tahniah..mmg cool header apit

onie said...

tahniah apittttttt,apit punya header memang vavavom lahhhhhh :D

Azza Afdzal said...

tahniah2...lama dah tak jenguk sini...

Solehah Shamsuddin said...

wah, apit dan wan hazel menang la. tahniah ye