Last updated!

11 March 2013

Says Pulangkan Earning Yang Hilang

Assalamualaikum w.b.t

Hari tue says ada problem pasal earning. Ntah apa problem depa. Katanya server. So takpa lah bab tue kan. Semua user says ada masalah pasal earning. Semua earning automatik hilang menjadi 0 sen. Sekali dengan earning aku lah. Memang aku gabra gila time tue. Sampai aku attack page Says la. Sory says. Hihihi. Duit kot, mau tak gabra. Penat taw kumpul ratus2. Earing aku masa hilang tu ada RM232 kalau tak silap. Besok tu bukak, tadaaaa hilang terus tinggal RM12. Hahahaha. Mau tak angin aku.

So aku pon hantar email berkali-kali kat Says. Terbaik says nie sebab sudi menjawab segala pertanyaan aku. On the spot lak jawab. Macam chat di dalam facebook lak. Hihihi. Tapi memula tu aku chat agak tegas lak sebab kerisauan aku pasal duit aku sangat tinggi. Dah la dalam usaha tengah menabung, boleh lak tetiba hilang kan. Memang takut lak. Kes nie pernah berlaku gak kat Churp-churp. Tapi churp-churp lama jugak lah nak pulihkan semua tue. 

Tadi petang aku dapat email dari Says yang depa dah perbaiki sistem dan semua earning aku yang hilang dulu depa dah kemablikan. Dengan pantas bukak, yup! memang dah ada balik. Legaa gila kot. 


Sekarang earning says dah kembali pulih. Duit aku yang hilang pon dah ada balik. tambah plak yang baki aku kumpul selepas earning hilang. Haa baru la best nak main says lagi. Hihihi. Says memang terbaik buat masa sekarang. Pembayaran pon sangat cept berbanding dengan Nuffnang dan churp-churp. Aku memang main lama dah ngan Says nie. Dah 2 tahun lebih kalau tak silap. Dah beribu-ribu aku dapat dari says. So korang yang belum daftar dengan says patot main. 


Daftar Says percuma --> TEKAN
Cara Share iklan --> TEKAN

P/S : Lapar bubur ayam McD la plak. :-)


24 orang comel komen:

Aina Areen said...

wahh , cuak kejap :P hahaha

baby comel said...

nasib baru je makan bubur Mcd td.
Apa2 pun syukur dpt balik duit tu. leh la kita cepat2 kan..ehh? hehe.. jaga duit baik2 jgn kasik ilang lagi ye =)

Farah Waheda Wahid said...

yeay... Alhamdulillah...dah dikembalikan... ^_^

Adilah Asari said...

nasib baik la..huhu..

Azhafizah Md Nor said...

bilelah nak open table ni..

selipar putih said...

peh tinggi gile earning broo.aku nk dpt satu pun pyah..

Dianaa said...

banyak betul earning. says memang cepat berbanding nuffnang :D

Aminin said...

nasib baek dapat balik... hahaha

Normi Nieza said...

wah bnyaknya earning dia..:)

syahirah said...

alhamdulillah .
nasib baik dpt balik

Azza Afdzal said...

perrgghh banyak gila earning tu...

siti zawiah said...

fuyoo banyaknya duit.za baru rm20 hinggit..

Mrs Velentine said...

oklah..akak punya masih x ok

deno said...

perghh... nasib baik dapat balik :)

wadud duad said...

banyak giler... :D

Aliff Haikal said...

terbaik ! simpan bro duit buat kawen haha

MaYa MustWany said...

sekarang ni mas hold dulu iklan2 mcm ni..just nuff je. yang says, churp2, b pe tah satu lagi tuh,dah tak leh bukak..kene de account twitter la..adoii..

Cik Fie said...

banyaknya earning abg apit ! :)

Nasuha said...

bnyknye..nk kumpul bnyk jugaklh.

Nurul Aini said...

Nasib baik dah okay balik..banyak tu kalau hilang..

Asiah Aisa said...

Macam mana nak dapat earning tinggi mcm abg apit ?

Nadia Johari said...

mak iah RM300 tu..wah mesti dh kumpul bnyk..lehla wat tuk kwin

Solehah Shamsuddin said...

fuhh nasib dapat balik.hehe :)

Mieza Jhaa K said...

Terima kasih bg info pasal ni..nak daftar gak la.. iskk terlambatnya sayaa