Last updated!

22 March 2013

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

Assalamualaikum w.b.t

Pergghhhh MakDara buat GA la wey. Memang bapak belambak hadiah ada. Memang pelik bin ajaib kalau sapa yang jadi blogger tue tak join. Aku yang serba kekurangan nie pon join taw. Hahahahaha. Syarat gila simple, tempek banner, copy paste senarai penaja, tag 3 orang dan siap. Memang wajib la aku join kalau camnie punya mudah syarat dia. Meh nak copy paste senarai sponsor sat.

SENARAI SPONSOR YANG SEMPOI!
|
|
V
SheilaSalimMrsVelentinePuanGojes,MasZullSeneoritaBaharinHazmanakaspecies1980NadiaFarahidaKeymemamahannybunnySiMatatajamDayangDenoAimanAzizSuWaRaEntertainmentBetaKupuSyidaRasyidaHanaMaroo,DatinTykaShimaMazlan, MimeMFZamaniAbeMrsValentineNormiNiezaSayaSukaGelakCTCHEERYERAYAYUJEANLynn Si Pipi MerahKesuma AngsanaKyle KeshaMohd Ridzwan


So aku nak tag sapa ye. Sebab aku pon ditag sebenarnya oleh EmasPutih. Aku nak tag :
3. Paly

P/S : Minta-minta menang hadiah. Hohoho.


26 orang comel komen:

adzairdawati makdara said...

terima kasih Hafizzy Aziz kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

entry yg sangat sempoi.. mak sukaaaa clap clap clap hehehe.. good luck ya

Encik Zaharin said...

aku pun nak jointlah..dah lama x joint GA

Seneorita Baharin said...

Singgah dari GA yg sama..Good luck. ^_______^


Diana Azis said...

Salam singgah..DA pun join GA yg sama...Good Luck :)

Cik Fie said...

dari GA yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Mohd Hakim said...

Singgah GA yg sama ..

http://www.mhakimfaiz.my/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Farah Waheda Wahid said...

all the best...singgah dari GA yang sama...

Norliza Nordin said...

Join jugak! all the best! ^^

Singgah dan follow sini! ^^
http://sinarcintaku.blogspot.com/

Azhafizah Md Nor said...

perlu join ni..moga ada tuah apit.

MawardiYunus said...

wah kalau dpt join ni mesti best huhu.. apapon gud luck bro

Jamil Hashim said...

SALAM >>> SEGMEN YANG SAMA > > > http://jmbelog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

P#eoniX said...

gud luck!!!!

aLamS LegacY said...

dari segmen yg sama

http://alamslegacy.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Kasih Lestari said...

Dari segmen yg sama...

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Zira Aziz said...

#mmg follow cni dr dlu ..

BW dr GA yg sama:

http://zira-aziz.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Salam Ukhuwah...

RamRamCute said...

salam..

Singgah dari segmen yang sama..all the best ye :-)

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

AyueJean AJ said...

GUDLUCK!!!!....

AJ singgah dari segmen sama.....
Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

sukagelak said...

jalan-jalan singgah sini.
dari segmen yang sama :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Ina ZaLinA said...

good luck,, cik ina singgah dari segmen yang sama...
http://inazalina.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

oshin kecik said...

ponnn...ponnnn...ponnnnn

Oshin datang dari segmen Mak Dara ~

http://gurlgemini.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Secret Of Shaila said...

hai..singgah dari segment yang sama..good luck yer..^^

http://secretofshaila.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Solehah Shamsuddin said...

Goodluck Apit. Sy pn join jgk :)

Nurul Aini said...

Saya pun dah join. Semoga berjaya. ^_^

wana wazm said...

dari segmen yg sma , done follow. jemput singgah ke blog.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Emas Putih said...

http://www.kisahemasputih.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html blogwalking sini ...

Diari Si Froggie said...

Apit pun join jugak rupanya.. :) apit retis dah bertambah retis lah gini. hehe..

http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html