Baca Entry Latest Nie Jugak!

18 March 2013

Design & Printing Business Card #6

Assalamualaikum w.b.t

Alhamdulillah. Dah siap print dah hantar kedua-dua kad di bawah nie. Terima kasih la sebab sudi menempah business card kat fizgraphic ye. Rasanya kedua-dua kad sudah terima. :-) So nak promote business mereka berdua plak. 

Kad di bawah nie ditempah oleh Niena Sofea a.k.a Niena Beauty Shoppe. Blogger jugak neh. Takkan hampa tak kenai kot. Beliau menjalankan bisness pasal prosuk kecantikkan. Haa kalau nak beli Kolagen yang macam rumpai tue..eh rumpai ka..taktaw aku..haa dia ada.. Aku pernah gak tanya untuk produk muka..jerawat jeragat nie..dia syorkan benda alah tue..tetapi malangnya benda tue qenyoh la plak..kena masak bagai.. Oh lelaki sangat malas bab2 nie okay. Hihihi. So beliau order 2 Kotak Business Card + Material Matt Lamination + Design :-)


Kad kucing nie plak dari bro Khairul. Seorng usahawan berjaya. Hihihi. Beliau nie sangat cintakan kucing sampai menjalankan business pon pasal kucing taw. Buat hotel lagi untuk kucing. Hihihi. Perniagaan beliau bertempat di Puchong, Selangor. Macam-macam service yang ditawarkan oleh beliau untuk kucing kesayangan anda. Hampa boleh tengok service-service dia di kad. Kalau rasa nak balik kampung waktu raya ke, boleh la tinggalkan kucing hampa kat hotel bro nie. Hihihi. Untuk maklumat lanjut, boleh terus hubungi nombor beliau di kad ye. :-) 6 Kotak telah ditempah. Material plak yang cantik iaitu Spot UV 1 Side (logo merah tue timbul) Cantik! :-) Good luck for ur business bro. 



Untuk membuat Tempahan dan order Bisnes Kad Murah, boleh menghubungi facebook --> TEKAN untuk mendapatkan quatation harga. Atau boleh
Whatsapp : 0135971979 



10 orang comel komen:

Aina Mansor said...

Yg qhenyah tu la yg berkesan :p Antara malas dengan dak ja, haha

Diari Si Froggie said...

dua2 cantik.. biasalah sape yang buat ea dak? hehe.. good job apit. selamat maju jaya moga murah rezeki apit dengan perniagaan nie :)

MawardiYunus said...

xlama lagi masa untuk gua tempah plak huhu

Mieza Jhaa K said...

Rumpai laut la..mmg bagus dgr citer...hajat nk try jgk.. mmg cantik la kad fiz buat...bila nak tempah entah la

Alyn Roslan said...

terbaikk la kad2 tu semua..ohsem..:D

Cik Fie said...

semua comel2 ;)

::EIDA:: said...

eh abg zul & azizi ke.. ida salu jugak antar kucing ke sane kalau nak cuti panjang.. hehehhehehe

Solehah Shamsuddin said...

wah mcam kenal je yg zul dan azizi boarding pets tu. banyak kucing yg diorang da kan. comel2 semuanya. sy pminat kucing, boleh dikatakan sy sll jgk jenguk blog diorang :)

Nurul Aini said...

Cantik!!!.

Niena Sofea said...

apit, thnxs 4 promoting .. baru jumpa entry hang .. adehh .. haha .. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...