Baca Entry Latest Nie Jugak!

05 March 2013

Design & Printing Business Card #4

Assalamualaikum w.b.t

Huh baru aku ada kesempatan nak update pasal business card member sorang nie. Dah siap lama dah. Barang pon dah pos. Cuma aku baru nak update. Okay bisnes yang dijalankan oleh bro nie ialah Photography dan Cinematography. Hampa boleh usha gambar kad dia di bawah nie. Nampak kan no telefon. Kalau nak guna perkhidmatan mereka, boleh hubungi di 013-588 1902. Nama Anip. 

Design macam sama kan tapi sebenarnya ada beza. Beza kat nama. Setiap satu nama customer nak 10 Kotak. So dua design buat 20 Kotak. Material macam biasa lah 260gsm Matt Lamination. Harga berpatutan sebab tue customer buat banyak. So jom usha kad yang aku design nie ye. Sapa-sapa nak order boleh roger aku di fizgraphic@yahoo.com.my. Peace.




Minggu lepas jumpa customer nie kat kedai makan sebab nak bagi business card dia. Then aku pon tanya lah dia "Camna hang taw aku taw aku buat business card nie? Hang jumpa kat mana?" Pastu dia pon jawab "Aku google ja..aku taip buat business card murah, then jumpa blog hang..tue yang aku terus email hang order".. Dalam hati aku kata, berguna jugak blog aku nie ye. Alhamdulillah. :-)
TEMPAHAN CUSTOMER YANG LAIN DI BAWAH

Untuk membuat Tempahan dan order Bisnes Kad Murah, boleh menghubungi facebook --> TEKAN untuk mendapatkan quatation harga. Atau boleh
Whatsapp : 0135971979 



8 orang comel komen:

Paly said...

terbaekk bro.. hehehe

lovehunter said...

cantik ar design kad 2..^_^

Normi Nieza said...

exclusive tu..:)

Alyn Roslan said...

cantik la buisness card tu...elegan..hehe

Solehah Shamsuddin said...

wah makin cun business card yg apit wt ni

Nadia Johari said...

reziki hang melimpah ruah

Nadia Johari said...

reziki hang melimpah ruah

Mohd Zuhri said...

suka la tengok business card ni . cantik ! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...