27 March 2013

Gadis Yang Mempunyai Lidah Yang Panjang



Assalamualaikum w.b.t



Masalahnya dia mempunyai lidah yang tersangatlah panjang... 






P/S : Menakutkan. Macam kuntilanak. Eeee


30 orang comel komen:

Unknown said...

waaaa...takut!

Mia Liana said...

ngerinya...

Akupenghibur.com said...

woow2 panjgn... menakutkan betul

SKAH said...

yg geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii >,< sekali tgk mcm lintah......

AIN sheda said...

erkkkkk! scaryyyyyyyy

Ena's Stories said...

Yerkkk...seram tgok la

Adilah Asari said...

seram kot abg..

Unknown said...

eee~seram weii~

Unknown said...

pelik tp benar..

Unknown said...

Wowww!!

3no gr33ny said...

menakutkan

AM said...

Uiks? Panjangnya! Muat ke dalam mulut tue?

Unknown said...

ewwwwww scaryyyy =,=

Khaulah Alazwar said...

macam, undertaker pun ada. Kurniaan luar biasa. subhanallah

Student Kecik said...

aaaa seramm !!

Unknown said...

euwwww geli le pulak tengok..

adarain said...

pergghhh!!!!...panjang jugakk..

Unknown said...

Ergh panjang noo

misse nadh said...

ciptaan yang unik :)

Diba said...

Eeeeeeeee. Menakutkan -______-

Liey A Col by Lieyana Ahmad said...

mmg menakutkan!! T__T

jom join segmen n GA ni. Boleh menang peplum, ada banyak pilihan warna, warna nanti pilih sendiri k. Semua yang join akan disenaraikan dalam bloglist blog saya. Top 5 akan di review blognya. Dan sy akan follow semua yang join segmen ni. Rules yang super simple dan tak perlu tag siapa2 pon! :D
join cepat sebelum tarikh tutup.

http://lieyanaahmad.blogspot.com/2013/02/bloglist-review-and-giveaway-by-lieyana.html


Nak tempah peplum kurung utk raya, boleh ke sini. Tempah cepat sebelum tempahan ditutup:

http://www.facebook.com/bylieyanaahmad

Anonymous said...

eeeeee . jangan lah ambil gambar gitu ! tskkkk

Cik Nor said...

ngeri..

Unknown said...

Mmg scary la dia ni..jmpa tgh malam lari lintang pukang klu dia jelir lidah..

Kisah Si Dairy said...

seram tengok kan..

Dayang Deno said...

erk.. dah mcm hantu deno tengok lidah panjang mcm tu!

Zinnia Z A said...

adehh.. geli lak tgk.hahahaha ...

Anonymous said...

grrr geli lak tengok panjang sangat
+_=

Nadia Johari said...

selalu terjelir ke ape..hhee

Solehah Shamsuddin said...

npe lidah dia panjang sangat ni. mmg semulajadi ke ni