Last updated!

27 March 2013

Gadis Yang Mempunyai Lidah Yang Panjang



Assalamualaikum w.b.t



Masalahnya dia mempunyai lidah yang tersangatlah panjang... 






P/S : Menakutkan. Macam kuntilanak. Eeee


30 orang comel komen:

Lelaki Ini said...

waaaa...takut!

Mia Liana said...

ngerinya...

Aku Penghibur said...

woow2 panjgn... menakutkan betul

Khalilah said...

yg geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii >,< sekali tgk mcm lintah......

CIK i l y said...

erkkkkk! scaryyyyyyyy

Ena's Palace said...

Yerkkk...seram tgok la

Adilah Asari said...

seram kot abg..

Nurul Yuyu said...

eee~seram weii~

I am Me said...

pelik tp benar..

Nasuha said...

Wowww!!

3no gr33ny said...

menakutkan

Arol Mubin said...

Uiks? Panjangnya! Muat ke dalam mulut tue?

Seneorita Baharin said...

ewwwwww scaryyyy =,=

Shakirah Rosli said...

macam, undertaker pun ada. Kurniaan luar biasa. subhanallah

anis Sk said...

aaaa seramm !!

Diari Si Froggie said...

euwwww geli le pulak tengok..

Bahrain Ramlan said...

pergghhh!!!!...panjang jugakk..

Ecah Mashuri said...

Ergh panjang noo

misse nadh said...

ciptaan yang unik :)

diebaa said...

Eeeeeeeee. Menakutkan -______-

Lieyana Ahmad said...

mmg menakutkan!! T__T

jom join segmen n GA ni. Boleh menang peplum, ada banyak pilihan warna, warna nanti pilih sendiri k. Semua yang join akan disenaraikan dalam bloglist blog saya. Top 5 akan di review blognya. Dan sy akan follow semua yang join segmen ni. Rules yang super simple dan tak perlu tag siapa2 pon! :D
join cepat sebelum tarikh tutup.

http://lieyanaahmad.blogspot.com/2013/02/bloglist-review-and-giveaway-by-lieyana.html


Nak tempah peplum kurung utk raya, boleh ke sini. Tempah cepat sebelum tempahan ditutup:

http://www.facebook.com/bylieyanaahmad

FatihahRadzi said...

eeeeee . jangan lah ambil gambar gitu ! tskkkk

Normi Nieza said...

ngeri..

Mieza Jhaa K said...

Mmg scary la dia ni..jmpa tgh malam lari lintang pukang klu dia jelir lidah..

Kisah Si Dairy said...

seram tengok kan..

deno said...

erk.. dah mcm hantu deno tengok lidah panjang mcm tu!

Zinnia Z A said...

adehh.. geli lak tgk.hahahaha ...

MaYa MustWany said...

grrr geli lak tengok panjang sangat
+_=

Nadia Johari said...

selalu terjelir ke ape..hhee

Solehah Shamsuddin said...

npe lidah dia panjang sangat ni. mmg semulajadi ke ni