Last updated!

10 March 2013

Review Alexa Fizgraphic Boleh?

Assalamualaikum w.b.t

So kat entry nie apit nak minx jasa baik hampa semua yang selalu menghadap blog aku untuk amik doodle, tengok tutorial bagai untuk review blog fizgraphic di alexa. Boleh tak? Aku pon nak taw jugak apa pandangan hampa pasal blog fizgraphic nie. So sedikit sebanyak dapat membantu aku improve lagi isi kandungan dalam blog fizgraphic nie. So apa yang perlu hampa buat, hampa cuma perlu isi form dalam alexa dan submit saja pada alexa. Kalau free, korang tolong lah aku naa. Terima kasih my followers. :-) So kat bawah nie aku nak ajar step by step camna nak review fizgraphic di alexa. :-)

REVIEW FIZGRAPHIC DI ALEXA.COM
1. Firstly bukak dulu laman web Alexa --> www.alexa.com
2. Then hampa nampak tak bahagian Review kat bawah tue. TEKAN.

3. Pastu ada Write a Review. Tekan tue naa..

4. Tapi hampa kena login with facebook dulu. Kalau hampa dah ada akaun Alexa, terus login macam biasa lah. Blogger mana yang takda Alexa lagi, sila register ye :-) Penting!

5. And now! Sila tick2 kan form macam kt bawah nie. Apa pendapat korang pasal fizgraphic. Jangan lupa tinggalkan komen sikit. Thanks. 

6. Lepas siap isi form tue, hampa tekan SUBMIT. Then siap! Terima kasih.

P/S : Terima kasih luangkan sedikit masa untuk review fizgraphic di Alexa. Tinggalkan komen di bawah untuk apit check balik sapa yang review untuk apit. Insyaallah apit publish link korang nanti. 


12 orang comel komen:

Emas Putih said...

chayoo2!!

Aiman Aziz said...

Uda dongg !

selipar putih said...

tengah bz la bro skang ni..takpe mesti ramai lagi yang nk review

Nurul Aini said...

bereh boh.

ANa Ahmad said...

smart :D

Ieyzartd Syahieyr said...

saya dah riview..
hehe..

Azhafizah Md Nor said...

ok done..jangan lupa review mine jugak. ^__.tq in advance..yihaaa

Remy hazza said...

good one......!

Mia Liana said...

apit... kak mia baru je lepas review... nanti check tau... kalau takde beritahu ya...

Mrs Velentine said...

sudah

Nadia Johari said...

nant nad try..

Solehah Shamsuddin said...

Done review. Jom review blog saya semula :)

http://www.alexa.com/siteinfo/http://solehahshamsuddin.blogspot.com