27 March 2013

Segmen: 300 bloggers


Assalamualaikum w.b.t

Aku nak join segmen bro paly nie sebab dia pon banyak support blog aku nie. So kini masa untuk memablas budi. Nie bukan lagu Najib tu taw. Hahahaha. Okay paly, aku join nie. Hope terus succes lah erblog nie ye. Hang boleh p jauh sebab aku tgk gaya hang pon mcm tegar blog la nie. Update sokmo. Naik nama sokmo di bloglist aku. So teruskan. Kalau ada komen2 yang menjatuhkan hang, abaikan. Anggap ja semua tu macai. Hahahahaha. Okay bro. Good Luck!


19 orang comel komen:

Paly said...

orait, thx broo..

hrp hang pun trus sukses lam blogging ni, same2 sukses :)

kalau macai detected, trus xlyan, haha

peace ^^Y

Cik Nor said...

gud luck

najiahs said...

dtg dr segmen yg sama:) slm kenal

Unknown said...

Uitss selamat bersegmen..nk berkenalan gak la dgn paly ni..rasa macam dia dah pergi blog akak..

naomei said...

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html


singgah menyapa

cik akak tinggalkan jejak dear :)

Anis Zainudin said...

anis singgah sini dr segmen same :)
btw, da lme follow sini :)
jemput singgah blog anis
http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

Dayang Deno said...

selamat bersegmen apit! :)

p/s: apit, kenapa ya tutorial apit yang photoshop kebanyakan gambar takde...? deno nak ikut tutor tak dapat sebb gambar takde... thanks apit :)

♥ Izni ♥ said...

de segmen yg same apit!!

Syazwani Zunidan said...

Assalamualaikum w.b.t . Salam perkenalan .

http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

Anis Farhana said...

Hai. singgah sini. dari segmen yang sama :)

http://budakpeliksstory.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

kEtamSepit said...

dtg dari segment sama

http://iehahfarihah.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

AyuInsYiraH said...

salam..ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah ke blog ayu ye..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-300-bloggers.html

Unknown said...

assalamualaikum
singgah sini apit
jmput singgah
http://pinkdiary91.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

Fateen Shafini said...

Assalamualaikum bloggers :') Ayin datang dari segmen yang sama. Kalau boleh nak mintak follow blog ayin ni. http://ayinaziz.blogspot.com/2013/03/assalamualaikum-kepada-orang-islam-dan.html

Fateen Shafini said...

Assalamualaikum bloggers :') Ayin datang dari segmen yang sama. Kalau boleh nak mintak follow blog ayin ni. http://ayinaziz.blogspot.com/2013/03/assalamualaikum-kepada-orang-islam-dan.html

Unknown said...

salam..

hai apitttt i'm azney..
datang melawat rakan segmen..
nice meet you enche apittt..
feel free visit here
http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

hohoho

Jess Rose said...

Hai,salam perkenalan.
dari segmen yang sama.dah follow awak..meh lah follow sya balik..eheh ^_^

http://jesse-rose.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers_27.html

Unknown said...

Dari segmen yang sama :) Segmen: 300 Bloggers

Syamimi Saad said...

Assalamualaikum/salam sejahtera. Datang berkunjung dari segmen yang sama.. kalau sudi singgah la sini ya.. :)

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

I follow ~