Last updated!

27 March 2013

Segmen Blogger Awesome by Erny


Assalamualaikum w.b.t

Aku nak support segmen newbie lak. Nie sebab kena tag ngan Emas Putih lagi. Deret kena tag. Tak kena tag ngan dia, mesti akan kena tag ngan Shida. Dua orang nie kerap sungguh tag2. Tapi okay la. Aku pon tak dak benda nak update nie. So join segmen lah nampak gaya. Lagipon syarat takda la susah mana. Syarat dah ikut dah.

Penganjur suruh aku cerita pengalaman aku berblog. Perghhh memang banyak la pengalaman aku. Hahahaha. Daripada yang sakit hati, sampai la yang menggembirakan. Komen yan menyakitkan hati tue aku anggap sebagai satu hiburang ja sebab depa komen pon guna Anonymous. So abaikan ja. Setakat aku berlog nie, banyak gak la aku dapat kawan blog. Best. Ada yang sampai skang jadi bestfriend, ada jugak yang jadi musuh disebabkan pendapat yang x sama. Huhuhu. Kepada adik2 newbie, kalau kena hentam ke apa, bo layan ja. Buat derk jer. Jangan rasa down. Anggap ja semua tue sebagai COBAAN.....

Nak tag sapa ye : 


8 orang comel komen:

erny nur aiman said...

Sempoi pengalaman dia. Dunia berblogger nohh. Haha, good luck ;) thanks join

Vee Lea said...

Wahaha. Pernah kena hentam melalui entry sampai rasa nak delete blog. Pfts. Manusia kenn.

Vee Lea said...

Wahaha. Pernah kena hentam melalui entry sampai rasa nak delete blog. Pfts. Manusia kenn.

Mizz Hatver said...

Jom Join ! Ada 89 Hadiah . Krik-krik **** http://dotdotputrymirah.blogspot.com/2013/02/sweet-giveaway-by-putry-mirah.html

eyka said...

Apit memang teeerrbbaaaikkk !! KEBABOOMM !! Hhuuhuhuhu

Mohd Hakim said...

Selamat bersegmen , good luck ..

http://www.mhakimfaiz.my/2013/03/segmen-blogger-awesome-by-erny.html

Normi Nieza said...

gud luck

Sukma Haron said...

good luck dan hopely success...