Last updated!

20 March 2013

Says.My Paling Cepat Bayar Payment

Assalamualaikum w.b.t

Entry nak puji Says.My. Hiihihihi. Hari Khamis minggu lepas aku cashout Says nie. Sebab time tu website Says agak mengalami problem. Aku pon seriau gak sebab asyik Under Maintenance ja time aku nk share iklan. So dengan rakusnya aku cashout duit dalam akaun says aku. Bukan apa, aku takut duit dalam tu hilang balik. Sebab sebelum tu hilang dah. 2 minggu juak lah tunggu Says perbaiki earning tue. Hampa baca ENTRY SINI. So aku pon cashout lah RM375 pada 14HB Mac 2013 (Khamis). Lepas cashout, hampa akan terima email dari Says macam di bawah nie. 
Tutorial Daftar Says.My Percuma
Tutorial Cara Nak Cashout Duit Says.My
Then lepas cashout tue, aku ingatkan lama lagi lah nak dapat. Ingatkan prosedur untuk dapat payment dari Says nie macam Nuffnang atau Churp2. Rupanya Says paling laju. Anytime kita cashout, terus dia process. Lain pula cara chup-churp dan Nuffnang yang akan proses payment kita hujung bulan walaupon kita tekan button cashout tengah bulan. Pastu kena plak tunggu sebulan setengah, baru dapat payment. Says best. Lepas jer dapat email yang depa dah terima cashout aku hari khamis tue, selang 4 hari (ISNIN), dapat lagi email dari Says. 


Memang cepat gila kot Verified payment. Tak sampai seminggu lagi. Baru 4 hari beb! Aiyaa. Tak sia-sia mengorat Aqila Says hari tue. Hai Aqila. Hohoho. So aku ingat lepas dapat email verified nie, ku cuma perlu tunggu seminggu lah untuk duit RM375 tue masuk dalam akaun. So aku pon share says macam biasa. Then seawal pagi tadi  pukul 12.49 pagi, aku pon tetiba nak bukak email sebab takut-takut ada job baru. Perhhhhh HSBC dah antar email la wey. Best gila. Kalau bank HSBC dah antar email tu maksudnya duit on the way ke dalam bank kita ler. 
Cara dan Tips Nak Share Iklan Says

DENGAN PANTAS BUKA AKAUN MAYBANK AKU
|
|
V

Yes dah masuk. Alhamdulillah. Says memang terbaik. Dah hampir 2 tahun main says nie. So newbie, boleh la cuba says nie. Daftar jer kat SINI. Jangan risau, free ja. Yang penting kena la rajin share iklan di facebook  atau blog atau lama sosial yang lain. Hope hampa jangan post di group2 sebab nanti akan jadi SPAM. 
SELAMAT MENABUNG YE ADIK-ADIK. 

14 orang comel komen:

Bahrain Ramlan said...

bestnya duit masyukk!!

Muhafis said...

Salam, boleh tolong ajarkan saya macam mana cara nak buat duit dengan
says? saya dah join 4 bulan tapi baru earn RM11, tu pun sebab ade 8 orang sign up bawah saya, kalau nak mengharapkan earning memang tak lah. hope dapat share tips and tricks.

fb/email: hafiz.skk[at]gmail.com

t.kasih

Harith Iskandar said...

oooo bagus tu...tp sy pulak xde niat nak letak iklan dorang...ekeke :)

semoga berjaya yang lain2 tu...gune kan duit tu utk buat perkara yg baik2 je tau...jgn beli rokok sudahhh :p

ANa Ahmad said...

wah best2 hihihi :D

Solehah Shamsuddin said...

wah banyaknya says apit. apit sll share link says ni kat mane ye?

Nurul Aini said...

Alhamdulillah..Saya ada juga join says ni tapi saya sangat2 malas nak promote. Jadi saya tinggalkan dia begitu saya..ada berapa sen je dalam akaun tu..hehe.

Normi Nieza said...

alhamdulillah..rezeki...

tenku butang said...

waaaaaaaaa... bestnyaaa.. !

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Cik Fie said...

kayanya abg apit :)

MawardiYunus said...

masyukkk ahahha

eyka said...

Eyka dah lama tak promot iklan SAYS ni... HUuhhuhuuhu... Sadisss...

Nurul Ain Atikah said...

BAGILA TIPS OOOO... KENAAPA UV TAK SAMA DENGAN EARNINGS EK? :(

Nadia Johari said...

dit says ni leh buat kawin tak..hehe

Qaisyara Raihana said...

mohon teknik n trick pleaseeee... share2. :(

email ye..
qaisyararaihana@gmail.com