01 March 2013

Pengumuman Pemenang Big GiveAway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool


Assalamualaikum w.b.t

Tahniah tahniah dan tahniah! aku ucapkan kepada semua pemenang yang sangat-sangat bertuah. Disini aku umumkan pemenang bagi Big GiveAway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool, bagi yang tak sempat join memang rugi habis. Diminta semua pemenang menuntut hadiah kepada sponsor masing-masing dan anda diberi masa 3 HARI dari sekarang untuk tuntut hadiah tersebut jika tidak random akan dilakukan sekali lagi. Para pemenang Big GiveAway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool seperti berikut :

senarai peserta --> boleh klik sini

Pemilihan pemenang lebih kepada peserta yang tidak meninggalkan syarat *wajib
Topup RM5 (celcom/maxis/digi) x 32 pemenang --> blogshida87@gmail.com
*bagi menang topup minta emailkan detail : Nama+No.peserta&link entri GA+No.telefon+rangkaian tel
*celcom/maxis/digi (salah satu saja)

Bizcard (4box) x 2 pemenang --> apit_afyz@yahoo.com
Nama+No.peserta&link entri GA+Alamat rumah+no.tel

sticker x 5 pemenang --> facebook aiman
Nama+No.peserta&link entri GA+Alamat rumah 

Button badge x 5 pemenang -->  Fanpage shida
Nama+No.peserta&link entri GA+Alamat rumah 

T-shirt Blogger x 2 pemenang --> facebook emas putih
Nama+No.peserta&link entri GA+Alamat rumah+No.tel+Size Baju


Pemenangnya adalah :

Top Referrel x 1 (BizCard 2box)
6

4 Pemenang Utama
Topup + BizCard 2box
65

Topup + Sticker
140

Topup + Button Badge
185

Topup + T-Shirt Blogger
24

Topup RM5 x 28 pemenang
48  59  11  195  111  19  124  85  122  60  114  189  158  133 
144  93  63  72  25  101  1  40  56  75  61  27  58  97

Sticker x 4 pemenang
33  22  143  177

Button Badge x 4 pemenang 
8  36  173  3

T-Shirt x 1 pemenang
198


tahniah!! tahniah!! tahniah!! ^_^
update : warna merah sudah beri detail/PM


49 orang comel komen:

Nur Nainis said...

Tahniah tahniah kepada semua pemenang.

Unknown said...

yes! tak menang. haha!!

tahniah buat semua pemenang... ^_^

C.T.K said...

knapa kt topup 28pemenang tu ade dua no.195

*xmenang ugak ct..haha..
xpelah..tahniah semua :)

Unknown said...

tak dak rezeki , tahniah pada pemenang :)

Nadia Johari said...

tahniah kepada pemeng

Solehah Shamsuddin said...

Tahniah kepada yang menang. memang ikut semua syarat wajib, tapi nak buat camna xd rezeki. xpelah its ok :)

Shad said...

yes tak menang. hehe. tahniah kpda yg menang.. shad nak merajuk dgn mr.random.org lah..

hazdnul shafina said...

alhamdulillah.. :D 25 :D thanks.. tahniah kpd pemeng yg lain

NaZiRaH @ Ezyra said...

TAHNIAH PADA SEMUA PEMENANG..;-)

naomei said...

hihi...cik akak menang ler...101 tu cik akak...hihi..makseh bgi cik akak menang..hihi...dapat top up free lagi tu :)...

Unknown said...

Tahniah hehe aduh sikit lg nak kene,, hahaha mcm tikam nombor ekor lak kan? huhu gurau je.. takpe lain hari AA nak cuba join lagi.. tahniah kepada yg telah mng.. cpt2 pm ditil korang ye, kalau tak nanti kene undi lg hehe :)

ZaridaIshak said...

la.... tahniah juga kepada yang berjaya... rezeki masyukkkk

dah ada dua pencalonan pun tak sangkut gak... huhuhu

Cikgu ieta. Social Media Expert. Speaker Digital Marketing. said...

tahniah kpd pemenang sy mmg sll tak pemenang. haha

Cik Pinat said...

wahh .. mcm tak pcaya je menang nie .. tenkiu yaa :)

Farah Waheda Wahid said...

tahniah kepada para pemenang ... ^_^

Aennathirah said...

tahniah!!!

Unknown said...

Tahniah kpd semua y menang..yeah...dapat topup freee...Thanks...

Dayang Deno said...

tahniah pada semua pemenang! :)

Eymasu said...

hmm lagi sikit jer nak mennag..rezeki orang lain la tu..tahniah..(^_^)

Fatin Diana said...

takde rezeki kat sini. tahniah kepada pemenang :)

Kisah Si Dairy said...

tahniah pada yg menang

Unknown said...

95 tak menang 195 menang laa , huhu bukan rezeki di sini :)

mujagirl92 said...

tak menang tapi bahgia,,, hehe

AinNadhirah said...

alhamdulillah.. menang.. tapi, kenapa no saya, 19 ada dua???

aisyah humaira' said...

alhamdulillah, nombor 65 menang ! huuuu

Ciktie said...

Tahniah kepada semua pemenang :)
tumpang happy walaupun tak menang hehee

eita said...

tahniah untuk semua..

alhamdulillah menang top4..

http://mhakimfaiz.blogspot.com said...

Tahniah la kepada pemenang2 ...

Unknown said...

Alhamdulillah, no.24 bertuah..hee..thank Q! n tahniah buat semua pemenang! ;)

fatihahfazlin said...

tak menang..:( huhu tahniah pada semua pemenang....

Unknown said...

tak menang..tahniah yg menang..

Unknown said...

tahniah kepada semua yg berjaya........

Paly said...

wah.. top referral... thx bro :)

nak tulis entri lu, nnti nak email :D

Syamimi Saad said...

alhmdulillah rezeki wlpun lmbat tahu.. tQ tu kak ina sebab remind.. :)

Paly said...

dah send :)

Dingdang said...

tahniah kepada semua pemenang dan diri saya sendiri. hehe. nombor 111 bertuah jugak :)

Cik Zura :) said...

tahniah. xde rezeki kat sini. :)

Unknown said...

Tahniah buat pemenang :D

maszull said...

assalamualaikum fiz...tahniah2 pd yg berjaya...:)

Mrs Velentine said...

yeah tak menang..hahaha//

Unknown said...

alhamdulillah...rezeki

IraAdila said...

Yeahh ! Alhamdulillah menang ;)

Unknown said...

Alhamdulillah dapat topup. Thanks! nabila sudah email :D

MisEyz BLurz said...

Tahniah buat semua pemenang...terlepas pulak kali nie..keke

MisEyz BLurz said...

Tahniah buat semua pemenang...terlepas pulak kali nie..keke

Unknown said...

tahniah pada yang menang! :)

Unknown said...

tahniahhh buat yang bertuah semuaa :)

eyka said...

Hhuuhu...Sadis sbb tak menang..Tak ada rezeki disini..CONGRATS kpd semua pemenang.. :')

Anonymous said...

Cikgu ucapkan TAHNIAH pada yang menang..next time kita buat lagi ye...heheh..