Last updated!

01 March 2013

Pengumuman Pemenang Big GiveAway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool


Assalamualaikum w.b.t

Tahniah tahniah dan tahniah! aku ucapkan kepada semua pemenang yang sangat-sangat bertuah. Disini aku umumkan pemenang bagi Big GiveAway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool, bagi yang tak sempat join memang rugi habis. Diminta semua pemenang menuntut hadiah kepada sponsor masing-masing dan anda diberi masa 3 HARI dari sekarang untuk tuntut hadiah tersebut jika tidak random akan dilakukan sekali lagi. Para pemenang Big GiveAway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool seperti berikut :

senarai peserta --> boleh klik sini

Pemilihan pemenang lebih kepada peserta yang tidak meninggalkan syarat *wajib
Topup RM5 (celcom/maxis/digi) x 32 pemenang --> blogshida87@gmail.com
*bagi menang topup minta emailkan detail : Nama+No.peserta&link entri GA+No.telefon+rangkaian tel
*celcom/maxis/digi (salah satu saja)

Bizcard (4box) x 2 pemenang --> apit_afyz@yahoo.com
Nama+No.peserta&link entri GA+Alamat rumah+no.tel

sticker x 5 pemenang --> facebook aiman
Nama+No.peserta&link entri GA+Alamat rumah 

Button badge x 5 pemenang -->  Fanpage shida
Nama+No.peserta&link entri GA+Alamat rumah 

T-shirt Blogger x 2 pemenang --> facebook emas putih
Nama+No.peserta&link entri GA+Alamat rumah+No.tel+Size Baju


Pemenangnya adalah :

Top Referrel x 1 (BizCard 2box)
6

4 Pemenang Utama
Topup + BizCard 2box
65

Topup + Sticker
140

Topup + Button Badge
185

Topup + T-Shirt Blogger
24

Topup RM5 x 28 pemenang
48  59  11  195  111  19  124  85  122  60  114  189  158  133 
144  93  63  72  25  101  1  40  56  75  61  27  58  97

Sticker x 4 pemenang
33  22  143  177

Button Badge x 4 pemenang 
8  36  173  3

T-Shirt x 1 pemenang
198


tahniah!! tahniah!! tahniah!! ^_^
update : warna merah sudah beri detail/PM


49 orang comel komen:

Nurul Aini said...

Tahniah tahniah kepada semua pemenang.

miz ruha said...

yes! tak menang. haha!!

tahniah buat semua pemenang... ^_^

C.T.K said...

knapa kt topup 28pemenang tu ade dua no.195

*xmenang ugak ct..haha..
xpelah..tahniah semua :)

Mymy Mushie said...

tak dak rezeki , tahniah pada pemenang :)

Nadia Johari said...

tahniah kepada pemeng

Solehah Shamsuddin said...

Tahniah kepada yang menang. memang ikut semua syarat wajib, tapi nak buat camna xd rezeki. xpelah its ok :)

sha dhira said...

yes tak menang. hehe. tahniah kpda yg menang.. shad nak merajuk dgn mr.random.org lah..

hazdnul shafina said...

alhamdulillah.. :D 25 :D thanks.. tahniah kpd pemeng yg lain

NaZiRaH @ Ezyra said...

TAHNIAH PADA SEMUA PEMENANG..;-)

Nao Mei said...

hihi...cik akak menang ler...101 tu cik akak...hihi..makseh bgi cik akak menang..hihi...dapat top up free lagi tu :)...

ANa Ahmad said...

Tahniah hehe aduh sikit lg nak kene,, hahaha mcm tikam nombor ekor lak kan? huhu gurau je.. takpe lain hari AA nak cuba join lagi.. tahniah kepada yg telah mng.. cpt2 pm ditil korang ye, kalau tak nanti kene undi lg hehe :)

yang baik Ishak said...

la.... tahniah juga kepada yang berjaya... rezeki masyukkkk

dah ada dua pencalonan pun tak sangkut gak... huhuhu

Ieta Mat Saad said...

tahniah kpd pemenang sy mmg sll tak pemenang. haha

Fynaz Shamz said...

wahh .. mcm tak pcaya je menang nie .. tenkiu yaa :)

Farah Waheda Wahid said...

tahniah kepada para pemenang ... ^_^

Aenn Athirah said...

tahniah!!!

Diyan Hani said...

Tahniah kpd semua y menang..yeah...dapat topup freee...Thanks...

deno said...

tahniah pada semua pemenang! :)

Eyma su said...

hmm lagi sikit jer nak mennag..rezeki orang lain la tu..tahniah..(^_^)

Dianaa said...

takde rezeki kat sini. tahniah kepada pemenang :)

Kisah Si Dairy said...

tahniah pada yg menang

Aireyn Ashra ツ said...

95 tak menang 195 menang laa , huhu bukan rezeki di sini :)

Nurmujahidah Ismail said...

tak menang tapi bahgia,,, hehe

AinNadhirah said...

alhamdulillah.. menang.. tapi, kenapa no saya, 19 ada dua???

aisyah humaira' said...

alhamdulillah, nombor 65 menang ! huuuu

Ct Noraishah said...

Tahniah kepada semua pemenang :)
tumpang happy walaupun tak menang hehee

eita said...

tahniah untuk semua..

alhamdulillah menang top4..

Mohd Hakim said...

Tahniah la kepada pemenang2 ...

Seneorita Baharin said...

Alhamdulillah, no.24 bertuah..hee..thank Q! n tahniah buat semua pemenang! ;)

~N!k nURfAt!hAH hARun~ said...

tak menang..:( huhu tahniah pada semua pemenang....

siti zawiah said...

tak menang..tahniah yg menang..

Remy hazza said...

tahniah kepada semua yg berjaya........

Paly said...

wah.. top referral... thx bro :)

nak tulis entri lu, nnti nak email :D

Mimie Najib said...

alhmdulillah rezeki wlpun lmbat tahu.. tQ tu kak ina sebab remind.. :)

Paly said...

dah send :)

Nurul Faiz said...

tahniah kepada semua pemenang dan diri saya sendiri. hehe. nombor 111 bertuah jugak :)

Cik Zura :) said...

tahniah. xde rezeki kat sini. :)

Sally Yatiey said...

Tahniah buat pemenang :D

Mas Zull said...

assalamualaikum fiz...tahniah2 pd yg berjaya...:)

Mrs Velentine said...

yeah tak menang..hahaha//

Yumida Huda said...

alhamdulillah...rezeki

eyra said...

Yeahh ! Alhamdulillah menang ;)

Nabila Medan said...

Alhamdulillah dapat topup. Thanks! nabila sudah email :D

MisEyz BLurz said...

Tahniah buat semua pemenang...terlepas pulak kali nie..keke

MisEyz BLurz said...

Tahniah buat semua pemenang...terlepas pulak kali nie..keke

Farah Shahirah said...

tahniah pada yang menang! :)

Mar Haini Abdul Rahim said...

tahniahhh buat yang bertuah semuaa :)

eyka said...

Hhuuhu...Sadis sbb tak menang..Tak ada rezeki disini..CONGRATS kpd semua pemenang.. :')

Cikgu Fizi said...

Cikgu ucapkan TAHNIAH pada yang menang..next time kita buat lagi ye...heheh..